Dodaj do ulubionych

FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.02.05, 15:19
Dziś mogę napisać że jestem w ciąży.Boże jaka jestem szczęśliwa.To cud,bez
pomocy,bez leków i jak się okazalo z jajnika lewego ,czyli z jajowodu
operowanego po pozamacicznej.Na usg zobaczylam swoją upragnioną czarną
KROPECZKĘ.Jest ladnie zagniożdżona,wysoko. Niestety muszę leżeć bo jeszcze od
czasu do czasu podplamiam,po usg też podplamilam.Więc kochane moje kończę bo
muszę się polożyć.Z calego serca przesylam wam moje ciążowe fluidki,zlapcie
ich jak najwięcej********************** ******************************* Pa
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 15:20
      kładź sie i bycz za dwoje-gratulacje!
    • samanta25 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 15:20
      To ja pierwsza serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży aż do porodu smile))

Dbaj o Was smile)

czekam na cud 37 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
    • anusia_22 Gratulacje:-) 01.02.05, 15:23
      ogromne gratulacje, uwazaj na siebie, wszystko bedzie dobrzesmilepowiedz prosze,
      w ktorym tygodniu ciazy zobaczylas sowje malenstwo na usg?dzieki
      • mala00 Re: Gratulacje:-) 01.02.05, 16:18
        Jestem w 5,5 tygodniwej ciąży.
        • anusia_22 Re: Gratulacje:-) 01.02.05, 16:29
          Liczac oczywiscie od daty ostatniej miesiaczki???
          • mala00 Re: Gratulacje:-) 01.02.05, 21:11
            tak
    • inga30 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 15:35
      mala00 tak się cieszę,i Ty też już tylko ciesz się fasolką. Koniec niepokojów.
      Odpoczywaj duuużo, pogłaszcz ode mnie brzuszek. No i doczekałam tych fluidów,
      oby były baaaaardzo zarażliwe. Buziaki. Inga( z 2 okruszkami)
      • trzykrotka Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 15:36
        Równiez dołączam się do gratulacji!!! Ciesze się razem z Tobą. Leż i wypoczywaj
        duzo i mów do fasolkismile)).
        Ania
    • niunia90 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 15:45
      Mala00!!!! Tak bardzo się cieszę!!! Od rana z niecierpliwością czekałam na tą
      wiadomość!!! Życzę Wam wszystkiego najlepszego, miłego wyczekiwania i żadnych
      trosk. Trzymajcie się. Pozdrawiam i gratuluję z całego serca!!!
    • marijohanna Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 16:27
      super!!! zagladam tu ukradkiem (jestem w pracy), ale czulam, ze tak bedziesmile))

dbaj o WASsmile))))))))))))
    • maqdzik Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 16:29
      super wiadomość smile gratuluje!!! dbajcie o siebie smile) a ja łapie wirusiki
      ciązowe wink
    • magdulka26 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 16:30
      Wiedziałam że tak będzie smile) leż ,leż i jeszcze raz leż.Wszystko będzie dobrze.
      • pszczolka2 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 20:43
        Bardzo się cieszesmile
        Ogromniaste gratulacje, uważaj na siebie i fasoleczke.
        Dużo odpoczywaj i ciepłe majty ubierajsmile

Pozdrawiam,Ola
        32 cykl starań rozpoczęty (w tym drugi "odpoczynkowy"smile
    • malta9 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 16:49
      No ja tez czekałam na ten news!
      Super ze tak wyszło. B. ci gratuluje i zycze dużo spokoju i radosci.

pozdrawiam
    • pepsi18 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 17:10
      Gratuluje z całego serca! Mam nadzieje ,ze przesyłasz nam oczywiscie ciązowe
      fluidkismilesmile?
      Dabaj o siebie i maleństwo.
      Pozdrawiam ciepło
      pepsi
    • beatrice73 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 17:18
      poplakalam sie! ale to chyba z radosci ze jednak sie udaje!! trzymajcie sie
      cieplutko ... oby te fluidki dolecialy rowniez i do mnie smile pozdrawiam smile
    • monisia81 gratulacje mala00 01.02.05, 17:30
      czytalam twoje wypowiedzi i nie moglam sie doczekac tej najwazniejszej,ze udalo
      sie na 100%.teraz moge ci pogratulowac!!!!naprawde cuda sie zdazaja: musimy
      tylko w to wierzyc!pozdrawiam
    • pimpek_sadelko Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 18:32
      trzymajcie sie cieplosmile
    • michalinnaa Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 18:40
      Moje WIELKIE GRATULACJE. Bardzo się cieszę i zyczę powodzenia. Dbaj o siebie i
      dzidzię.
      Dzieki za fluidki napewno się przydadzą.
      Buziaczki Aneta
    • majah1 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 19:19
      Serdecznie gratulacje, teraz pewnie zmiana forum?
      ale fajnie!!!!!!!!!!!

pozdrowienia dla WAS.
      • mala00 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 21:15
        Nie mam zamiaru zmieniać forum,poprostu będę zaglać też na inne,ale wiem że tu
        jest najcieplej.
    • kapcius Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 19:21
      strasznie strasznie sie ciesze..jej jaka ulga..smile))))) widze ze wszystko ładnie sie u każdej ułozyło..smile) pimpek ma serduszko..ty kropeczke..ja wyszłam ze szpitala..smile) napisałam o tym na wątku dwóch kresek..smile)..kochana powiedz mi czy wiesz jaki ma wymiar twoja kopeczka...? ja tez miałam usg i wyszło mi 6 mm i sie martwie czy to dobrze czy to zle..smile przesyłam buziaczki..smile
      • kapcius Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 19:27
        p.s mala ja na plamienie miałam zastrzyki kaprogestu..przeszło od razu..smile
        • mala00 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 21:21
          Wiesz,ze nawet nie wiem jakiej wielkości jest fasolka,wiem tylko,że jest dobrze
          zagnieżdżona i w dobrym miejscu.Mnie niestety nie przypisano kaprogestu może
          szkoda,bo ja nadal walczę z plamieniem a dziś po tym usg plamię non stop.Lekarz
          mnie co prawda uspokaja,że to nie musi być nic groźnego ale jednak boję się .Co
          ci powiedziano w szpitalu?jaka byla przyczyna plamienia u ciebie?
          • kapcius Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 10:20
            mala niestety nic mi nie powiedziano odnośnie przyczyny krwawienia..chyba sami do końca nie wiedzieli..zresztą w szpitalu mało co mówią..o rozmiarach fasolki wyczytałam z karty wypisu ze szpitala..powiem ci ze te zastrzyki sa naprawde dobre..dużo dziewczyn w szpitalu leżało z gorszymi plamieniami niż ja i wyszło z tego zwycięsko..smile może zaproponuj lekarzowi ten sposób leczenia..lub jedz do szpitala..tam napewno cie przyjmą i bedziesz pod własciwą opieką..ja sie ciesze ze tak zrobiłam..smile póki co skarbie lez i mało co sie ruszaj to ważne..( aha niektóre dziewczyny to leżały tak plackiem ze nawet salowe basen przynosiły!) wiec kochana uwazaj..
            • kapcius Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 11:09
              p.s. niestety nie jestem w warszawy i nie moge ci doradzić szpitala..ale jedz do szpitala niech cie zbadają i zadecyduja czy powinnas być pod obserawcją w szpitalu czy nie..smile
    • ania9943 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 19:23
      wiedziałam, że moje modły do samej Matki Boskiej Częstochowskiej pomogą nam
      wszystkim. GRATULACJE!!!!!!!!!!
    • agnes59 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 21:33
      Mała aż pisnełam z zachwytu.
      Jeszcze raz gratuluję.
      Życzę z całego serca Tobie i fasolce dużo zdrówka.
      Pozdrawiam.
      Trzymaj się cieplutko.
      • mala00 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 21:38
        Moj mąż jest zazdrosny,że jemu nikt nie gratulujesmile))))))
        • pimpek_sadelko Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 21:41
          mala00 napisała:

> Moj mąż jest zazdrosny,że jemu nikt nie gratulujesmile))))))

hehehehsmile
          to powiedz, ze moj maz go rozumie i w zwiazku z powyzszym gratulujesmile
          • singer1 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 01:20
            Mam nadzieję, że doceni, że go pozdrawiałam i całusy pzekazywałam. A tak w ogóle to na dobranoc
            całuję mocno Was trojesmile)))))
        • pszczolka2 Re: OLBRZYMIASTE GRATULACJE DLA MĘŻA:) 02.02.05, 10:26
          • mala00 Re: OLBRZYMIASTE GRATULACJE DLA MĘŻA:) 02.02.05, 11:28
            Po wczorajszym usg niestety ciągle krwawię z malymi przerwami.Wczoraj wieczorem
            bylam u nowego gin. i trochę mnie uspokoil.To krwawienie nie jest spowodowane
            naruszeniem fasolki,może przyczyną są bardzo wrażliwe narządy rodne.niepokojące
            w tym przypadku mogloby być spadające hcg i progesteron.Dziś zrobilam badania i
            hcg znowu pięknie uroslo z 6600 na ponad 16000 ,progesteron ze 140 na
            217.Martwię się oczywiście tym krwawieniem ale ważne że z fasolką wszystko
            ok,przynajmniej narazie.Tak wię jestem na zwolnieniu ,leżę,biorę leki i mam
            nadzieję,że krwawienie ustąpi.Dziękuję wam za wszystkie gratulacje w imieniu
            swoim i męża.
    • kask77 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 12:18
      No, mala00, no to tak jak pisalam...mialam czuja - i proszę! Fasolka w macicy!!
      Pieknie!!!
      Oj kochana, az sie poplakalam, tak bardzo trzymalam za ciebie kciuki, bo sama
      przeszlam przez to samo i wiem jak bardzo sie balas. Tak sie ciesze!!!
      Gratuluje!!! Udało się! Oj, kobieto, dajesz mi nadzieje, bo ja juz zwatpilam ze
      po pozamacicznej (a tymbardziej po dwoch) mozliwa jest ciaza w brzuszku....
      Pozdrawiam!O kurcze-jak sie ciesze!!!!
      kask
    • mela00 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 18:33
      Mala, cieszę się niewyobrażalnie, bardzo, bardzo, aż się popłakałam, ściskam i
      przytulam Was oboje, serdeczne gratulacje dla Męża.
      mela
    • hogata1605 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 18:52
      Witam
      Gratulacje.Czymajcie sie cieplutko,dbaj o swoją FASOLKĘ smile

hogata1605
      • virtualka Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 19:05
        Gratuluję gorącosmile
        Dajesz mi nadzieję, że po ciązy pozamacicznej też się może udać .
    • doris19 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 08:44
      Witaj Mala!!!
      Wczoraj wróciłam z baaardzo długiej delegacji służbowej, zasiadłam dzisiaj aby
      sprawdzić co dzieje się na moim ulubionym forum /a było co czytać!!!.../, a
      tutaj TAKA N I E S P O D Z I A N K A !!!!! Czytałam, płakałam i śmiałam się na
      przemian... Mala, nie potrafię wyrazić jak bardzo się cieszę Twoim
      szczęściem!!! Tak, wiem,cuda się zdarzają i Ty jesteś tego najwspanialszym
      przykładem!!!Ja jednak bałabym się ponownie spróbować bez "pomocy" - zbyt duże
      ryzyko,mój jedyny jajowód jest mocno nadszarpnięty...Ale oczywiście spróbuję
      znowu,chyba w kwietniu. Mam już zrobione wszystkie badania immunologiczne -
      wyszły spore problemy z tarczycą i jakieś inne /strasznie dziwne.../, w połowie
      lutego wybieram się na konsultację do Novum i zobaczymy...mam nadzieję,że moje
      mrozaczki mają się dobrze...
      Trzymajcie się cieplutko!!! Dbaj o siebie, odpoczywaj.
      Chwytam Twoje fluidki!!!
      • mala00 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:27
        Doris tak się cieszę że się odezwalaś.Trzeba wierzyć i próbować,jestem tego
        dobrym przykladem.Caly czas żyję w lęku bo co jakiś czas podplamiam raz silniej
        raz slabiej ale lekarz powiedzial,że jeżeli hcg i progesteron rosną prawidlowo
        to nie mam się czym przejmować.Hcg i prog. narazie rosną wzorcowo.Nie wiem czy
        czytalaś moje wcześniejsze wątki,to byl moj pierwszy cykl po nieudanym
        icsi.Trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!Odzywaj się !
        • mala00 Re: SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.05, 21:04
          Wczoraj zobaczylam pulsującą kropeczkę-serduszko.Jestem bardzo szczęśliwa.Mam
          niestety powod do niepokoju,bo już wiem czym spowodowane byly plamienia.Mam
          obok pęcherzyka ciążowego niewielkiego krwiaka.Gin mówi,że wygląda na
          wygasającego ale jest.Mam nadzieję,że do następnego usg wchlonie się.Wierzę w
          to i koniec nie ma innego wyjścia.Czuję się dobrze,apetyt dopisuje,dużo
          śpię,lekko powiększyly się piersi.Caluję was mocno i przesylam wiruski
          ciążowe.Mala i jej 6,5 tygodniowa fasolka.
          • mia79 Re: SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.05, 21:07
            Będzie dobrze, musi być!!!!!!!Trzymam kciuki za ciebie i twojego brzdąca.
            • dora345 Re: SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.05, 21:15
              Hej,
              Ja tez gdzies tak ok. szostego tygodnia mialam plamienie i na USG pokazal sie
              krwiak. Przez dwa tygodnie lezalam a potem na USG po krwiaku nie bylo sladu. A
              coreczka urodzila sie zdrowa. Powodzenia
          • mela00 Re: SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.05, 08:21
            Mala, ogromnie się cieszę, mam nadzieję, że Maleństwo będzie urwisem (bez
            względu na płeć) i będzie strasznie dokazywać wink)))
            • marijohanna Re: SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.05, 16:35
              mala!!! super!!! caly czas sciskam kciuki i mysle o tobiesmile))))))))
          • kapcius Re: SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 10:38
            Mala tak sie ciesze!!! jak jest serduszko teraz bedzie coraz lepiej zobaczysz!!! wierze ze ci sie uda ...mocno trzymam kciuki za twoją dzidzie..smile ja dzis mam 7,1 tc i dopiero w 8 tc ide na usg nie wiesz jak zyje w stresie czy ujrze w końcu serduszko !!! nie wiem jak jeszcze wytrzymam te 6 dni..pozdrawiam was gorąco...
            • pimpek_sadelko Re: SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 10:52
              wytrzymasz kapcius i zobaczysz to serduszko smile
    • vikas Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.05, 17:50
      Teraz już z górki bedzie dobrze.trzymaj się cieplutko
      i odpoczywaj niech Bobas zdrowo rośnie!!
      • pea_74 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.05, 18:14
        wspaniala nowinasmile)) bardzo sie ciesze! chyba musisz lezec zeby krwiak mogl sie
        wchlonac.
        pozdrawiam serdecznie
    • pattaja Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 21:54
      Gratuluję i trzymajcie się cieplutko!!!!!
      • inga30 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.05, 11:42
        Mala, cudowna wiadomośćsmile smileSciskam Was. Inga
        • kapcius Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:57
          chciałam sie pochwalić..smilewidziałam swoja kruszynke w srode na usg..smile ma sliczne serduszko które ładnie bije i wyglada tak jak malutki człowieczek taki słodki dzidzius..smile jestem strasznie szczęśliwa..smilew dalszym ciagu musze na siebie uważać bo ciaza jest jeszcze zagrożona... p.s. mam juz karte ciąży..smile)pozdrawiam..kapcius i 8,1 tygodniowe maleństwo..
          • tekla12 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:04
            Kapcius, jak miło czytać takie dobre wieści. Wyobrażam sobie jaka musiałaś być
            szczęśliwa oglądając kropka na usg i pisząc tego posta. Uważaj na siebie i
            malutkiego człowieczka. Bardzo mocno ściskam T.
            • inga30 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:21
              kapcius, wspaniala wiadomośćsmile smile smilePrześlij trochę radosnych fluidków, bo ja
              też sobie wyobrażam jak jesteś szczęśliwa, a chciałabym żeby na wyobrażeniach
              się nie skończyło.
              Uściski dla Ciebie, głaski brzusszka dla fasolki.Inga
          • mala00 Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 15:58
            Kapciusku cieszę się z tobą.Jestem ciekawa ile mm ma twoja fasolka.Napisz
            proszę.Ja idę we wtorek to będzie 8tyg i 4 dni,chcialabym mieć jakiś punkt
            odniesienia.Mam nadzieję ,że we wtorek już nie będzie krwiaka.Kapciusku czy
            przenioslaś się już na październikowe mamy?Może tam się spotkamy?Mam
            wrażenie,że na tym forum my ciążowe foremki nie jesteśmy tu mile
            widziane,przynajmniej przez niektóre dziewczyny.
            • trzykrotka Re: FASOLKA JEST W BRZUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 16:13
              Hejka mała! Ja bardzo lubię czytać posty dziewczyn które zaciążyły bardzo mnie
              to cieszy i naprawdę gratuluję z całego cerduszka. Co do tych które mają inne
              zdanie najlepiej by się nie odzywały bo przecież nas które czekają na dwie
              kreseczki cieza dobre wiadomości a w końcu z nas każda stoi w kolejce do ciązy
              i fajnie skoro kolejka brnie do przodu. Życze wszytskiego co najlepsze Tobie ,
              Twojej fasolce i innym świeżo zaciążonym.
              Pozdrawiam
              Ania
              • paula005 Do: Trzykrotki 18.02.05, 21:27
                To było super o tej kolejcesmile))
                Ciekawa jestem, która jestem w kolejce?smile
                Ja też jestem za tym żebyśmy wiedziały o kolejnych ciążach. To ogromny sukces i
                powinnyśmy cieszyć się razem (tak jak razem płaczemy czasami). A taka mała
                zadra w sercu to ludzka rzecz. Ważne żeby umieć zachować trochę życzliwości
                pomimo tego ogromnego cierpienia...Przecież to żywy dowód na to że niepłodność
                to nie bezapelacyjne dożywocie.Pozdrawiam. Paula-wciąż bez swojej fasoleczkisad
            • agnes59 Re: Mala00 i Kapcius 18.02.05, 16:33
              Strasznie mi przykro,że zostałyście źle potraktowane na tym forum.Tym
              bardziej,że problem niepłodności dotyczył też Was.
              Jeśli chodzi o mnie to wcale mi tu nie przeszkadzacie,a wręcz przeciwnie.Miło
              poczytać,że wreszcie Wam się udało.Gdy czytam takie wiadomości rośnie we mnie
              nadzieja.Pomimo trudności udaje się osiągnąć cel,więc pewnie i mi się uda.
              Mimo wszystko dajcie czasem znać co u Was.Mam nadzieję,że czas szybko minie i
              już niedługo zobaczycie,a raczej poczujecie pierwsze kopnięcia małych nóżek.
              Życzę Wam i wszystkim zaciążonym z tego forum dużo zdrówka,waszym fasoleczką
              też.
              A wszystkim jeszcze niezaciążonym by jak najszybciej zafasolkowały i by nie
              miały smutnych min,gdy widzą przyszłe mamusie.
              Pozdrawiam
              • vikas Re: Mala00 i Kapcius 19.02.05, 11:42
                Dziewczyny nie ma co się przejmować!Dawno machnęłam ręką
                czy komuś się to podoba czy nie ja nadal tu jestem i piszę.
                Temat swojej ciąży omijam bo tylko "stara gwardia"się nie obraża
                na te wieści a świeże Forumowiczki za krótko tu są żeby zrozumieć,
                że takie wieści dają siłę,ale z czasem zrozumieją.
                Tymczasem ja mama i dwie moje Kruszynki(które wirzgają w brzuszku)serdecznie
                pozdrawiamy wszystkie Ciężaróweczki i przyszłe Ciężaróweczki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka