kwiatek-21 23.05.05, 12:40 mam właśnie takie pytanko ile powinna wyiść beta żeby się okazało że jest się w ciąży pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vikiko Re: ile powinna wyiść beta żeby być w ciąży 23.05.05, 14:37 jak już wyżej pisałam jestem też po ICSI teraz 16 tc i beta 0 Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna vikiko!! 23.05.05, 14:44 vikiko, dlazcego masz bete 0 przy ciazy?? jak to mozliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: vikiko!! 23.05.05, 19:56 trochę nie tak napisałam jestem w 16 tc a betę robiłam tylko raz w 9 tc dlaczego wynik negatywny ? nie mam pojęcia ale najprawdopodobniej laboratorium dało plamę;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: vikiko!! 24.05.05, 07:48 a za którym razem zaszłaś w ciąze i powiedz mi jak wiesz ile musi wynosic beta zeby okazało sie że jestsię w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: vikiko!! 24.05.05, 11:35 hej za drugim podejściem udało się co do bety to mnie oto nie pytaj moja beta w 9tc wyszła równa zerudo tego miałam dwa normalne "okresy" Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: vikiko!! 24.05.05, 22:48 no to ekstramusieli sie ładnie rąbnąc w laboratorium ale najważniejsze jest to że masz w sobie dzidzie a powiec mi jak to możliwe że jesteś w ciąży a mniałaś 2 normalne miesiączki ijak odkryłaś że jesteś w ciązy bo ja gdybym tak mniała pomyślała bym że się nie udało skoro dostałam@ bardzo mne to ciekawi trzmaj kciuki za mnie a ja będe trzymac za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: vikiko!! 24.05.05, 22:51 wiedziałam bo mierzyłam regularnie temkę-nie spadała podczas krwawień poza tym podczas pierwszej ciąży też podobnie miałam.krwawienie ustało brzuchol duży i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
jamile bhcg 24.05.05, 22:59 kwiatku, beta powyżej 5 daje już jakieś nadzieje no a powyżej 10 wygląda całkiem obiecująco Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: bhcg 25.05.05, 11:45 dzięki czyli żeby okazało się że jestem w ciązy to musze mnieć taki wynik boze niewiecie jak sie boje to znaczy nie chciałam nikogo urazic wiecie napewno jak to jest juz nie wiem co pisać tak się denerwuje a do bety jeszcze daleko lekarz powiedział że mam silny organizm i jestem młoda a to przechyla sie na moją kożyść mam dopiero 21 lat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: ile powinna wyiść beta żeby być w ciąży 26.05.05, 08:15 no dziewczynki nic nie wiecie może jest wśród nas jakśpielęgniarka albo położna? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: ile powinna wyiść beta żeby być w ciąży 26.05.05, 09:30 Nie trzeba być położną/pielęgniarką żeby wiedzieć. Wystarszy skorzystać z wyszukiwarki. www.forumginekologiczne.pl/md.php?name=mtxt&file=article&sid=1911&m=2 Odpowiedz Link Zgłoś