justynek13 ale zabawna jestes, pipko pisz cos bo mysle o tobi 03.06.05, 12:28 Tobie bez przerwy chociaz na gadu sie odezwij troche Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: ale zabawna jestes, pipko pisz cos bo mysle o 03.06.05, 12:36 no mam 20 dc, to tylko czekanie mi zostało-objawów brak-no moze spanie, ale to już miałam i nic nie znaczyło Khushi! Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 26 dc - dostaje swira 03.06.05, 12:54 sama juz nie wiem juz nie mam sily juz mam dosc ale wiesz fajnie by tak sobie nie myslec o tym i nie gadac. wybralas juz miejsce dokladnie gdzie lecicie???? fajowe takie wakacje, naprawde superowe Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: 26 dc - dostaje swira 03.06.05, 12:56 nie wybrałam, bo muszę poczekać na rozwój wydarzeń-tzn test za jakiś tydzień-zależnie od wyniku-rozpoznanie urlopowe, rezerwacja w dogodnym terminie i dopiero mogę zacząć żyć przygotowaniami no coś Ty taka nerwowa? liczysz na 1, 2 3 strzał? ja aż taka optymistka nie byłam-tak lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: invicta!!!! co u ciebie? n/t 03.06.05, 12:57 wiecie co? czytałam kiedyś że gdy przebywasz często z koleżankami to im się @ wyrównują. Mają mniej więcej w tym samym terminie. Tak tylko na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicta!!!! co u ciebie? n/t 03.06.05, 13:00 to prawda mieszkałam u rodziców to mama, siostra i ja miałyśmy niemal w tych samych dniach mimo, ze ja nieregularna, to przy siostre-jak-w-zegarku jakoś pion moje @ trzymały-miałysmy jeden pokój, więc blisko siebie byłyśmy często Odpowiedz Link Zgłoś