Dodaj do ulubionych

CZEKAM NA @ A TU ZAPALENIE OSKRZELI:(((

27.06.05, 20:27
I co teraz? mam antybiotyki, niby napisane, że można zażywać w ciąży, a
jednej nie. Szlag mnie trafia, zawsze coś musi się spieprzyć. Niby @ mam
dostać, ale zawsze się ma tę nadzieję, nie? No ale lekarstwa muysze zazywać.
Tak się chciałam wyżalić...
Obserwuj wątek
    • margola111 Re: CZEKAM NA @ A TU ZAPALENIE OSKRZELI:((( 27.06.05, 20:43
      ja od tamtego tygodnia tez jestem chora i brałam antybiotyk przez 7 dni mimo ze
      nie wiem czy jestem czy nie.... bo cykle mam przerozne wiec..... nigdy nie
      wiadomo. Lekarz powiedzial ze moj antybiotyk mozna brac w ciazy... w niedziele
      bylam na kontroli u innego juz lekarza i powiedziala mi ze juz dosc leków jesli
      nie wiem do konca czy jestem czy nie i dala mi na kaszel syrop ktory mozna
      stosowac w ciazy. Jesli nie wiesz czy brac to poczytaj dokladnie ulotke sprawdz
      w necie i poradz sie moze gina??
    • margola111 Re: CZEKAM NA @ A TU ZAPALENIE OSKRZELI:((( 27.06.05, 20:44
      aha ! i zycze SZYBKIEGO powrotu do zdrowia!!!
    • dawida_24 Re: CZEKAM NA @ A TU ZAPALENIE OSKRZELI:((( 28.06.05, 08:30
      sparwdziłam, na szczęście antybiotyk mogę zażywać. Dzięki za słowa otuchysmile
    • dziobek25 Re: CZEKAM NA @ A TU ZAPALENIE OSKRZELI:((( 28.06.05, 09:43
      Ja mam z kolei straszne problemy z zębemi - leczenie kanałowe z komplikacjami -
      i też musze brać antybiotyk a do tego co 2 godziny silne leki przeciwbólowe.
      Lekarz powiedział ze to niema wpływu na ciążę, ale ja sie czuje "zatrtuta" i
      mam wątpliwości co do starań w tym cyklu (13dc.)

• 17lipiec1976 Re: CZEKAM NA @ A TU ZAPALENIE OSKRZELI:((( 28.06.05, 09:47
        ja jestem w trakcie stymulacji do IUI i tez biore antybiotyk. mam 7dc a IUI
        prawdopodobnie za tydzień.
        nie odpuszczam sobie w tym cyklusmile mam nadzieje, ze sie wykuruje, i ze wszystko
        bedzie w porzadku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka