Dodaj do ulubionych

Iwcia125 !

09.08.05, 11:20
Iwcia, kiedy skoczyła ci temperaturka, piszesz ze do owu 36,8 po owu 37,2 ale
tutaj jest twój post ze miałas 37,6! Kiedy ci skoczyla do 37,6 - po terminie
@ , czy wczesniej?? powiedz jaką masz teraz ?
Tak sie cieszymy i gratulujemy
Ps
Ja mam dzis 37,4 i ciesze sie bardzo
Obserwuj wątek
    • ksara4 Re: Iwcia125 ! 09.08.05, 13:52
      Wiktoria, co za sledztwo smile
      • wiktoria33 Ksara 09.08.05, 14:06
        hihihi ,
        oj sledztwo, sledztwo, że sama juz ze soba nie moge wytrzymac!! smile))
        Tak sie uczepiłam tej tempki- bo takie miałam piekne pecherzyki! i to dwa! i to
        pękły! i teraz mam 37,4 ! ze juz prawie mam ochote złamac moje postanowienie o
        nietestowaniu przed terminem!
        pozdrawiam wszystkich
        Iwcia mi juz odpowiedziala na swoim wątku. Pa
        • ksara4 Re: Ksara 09.08.05, 14:09
          A kiedy masz termin tego testowania? z taka tempka to pewnie bedzie dobrze!!!
          nakrecilam sie przez Was i teraz co chwile wsadzam termometr (pod pache
          oczywiscie )i badam, godzine temu 36,8 a teraz 36,4 i juz sobie wmawiam, ze to
          ten spadek przed @, hihi.
    • iwcia125 Re: Iwcia125 ! 09.08.05, 14:16
      No dziewczyny juz odpowiadam. Temperatura 37,6 byla mierzona popoludniu tuz
      przed planowana @, natomiast jak zmierzylam na drugi dzien rano to byla
      37,2.Zerknijcie do watku "jest sobota popoludniu".Ale ciakawsza jest sprawa
      bety: 8dpo <1 a 13dpo 573!!!. Co o tym myslicie? Chyba duzy skok i nagly? Ale
      ciesze sie, a nawet pomyslalam o blizniakach i z przerazeniem spytala M. co on
      na to? Usmiechnal sie i powiedzial "spoko w koncu masz dwa cycki"smile)))
      • wiktoria33 moze moze .... :)) 09.08.05, 14:26
        Iwcia
        ale by bylo fajnie .. tzn. nie wiem jak ty, ale ja marze o blizniakach! A kiedy
        idziesz na pierwsze usg???
        Ksara
        teraz to sie nie denerwuj i nie mierz bo to nic nie da, stres tez potrafi
        wplynac na temperature, zmierz jutro rano przed wstaniem.
        Nie bede chyba testowac bo sie boje ze nie wyjdzie...a nakrecam sie
        niepotrzebnie.
        Wczoraj wieczporem przed pojsciem spac troche mnie drapało gardło i myslałam ze
        ta tempka moze od tego (psiknelam sobie czyms i przeszlo) no ale skoro dzis
        rano gardło w porzadku a tempka dalej 37,4???
        • wiktoria33 Re: moze moze .... :)) 09.08.05, 14:28
          aha a termin @ mam dopiero na 16.08. - chyba sie zaczekam na smierc!!!
        • ksara4 Re: moze moze .... :)) 09.08.05, 14:28
          a ktory masz dzien cyklu?
          • wiktoria33 Re: moze moze .... :)) 09.08.05, 14:29
            20 dc dopiero!
            • ksara4 Re: moze moze .... :)) 09.08.05, 14:31
              no to za wczesnie na testowanie, ale ja bym zrobila, bo jak II kreski to super
              i juz bedziesz sie cieszyc, a jak I to bedzie nadzieja, ze za wczesnie zrobiony
              test smile
              • wiktoria33 Re: moze moze .... :)) 09.08.05, 15:36
                no wlasnieeee tez tak pomyslałam ale chcialam isc raczej na bete smile) bo taki
                sikaniec to raczej nie wyjdzie,
                Ale poniewaz sądze ze to i tak niemozliwe wiec lepiej nie robic sobie nadziei i
                bede teraz trenowac cierpliwosc !!!
                • mycha79 Re: moze moze .... :)) 09.08.05, 19:13
                  Tylko prosze dziewczyny pamietajcie, ze 50% ciąż znika wraz z miesiączką i
                  nawet nie wiemy, ze mogło dojść do zapłodnienia. Dlatego z testowaniem powinno
                  sie czekac do dnia @, a nie tylko dlatego ze test moze nie wyjsc. Pozdrawiam i
                  trzymam kciuki smile
                  • wiktoria33 Re: moze moze .... :)) 09.08.05, 21:14
                    Jasne Mycha, to wszystko prawda,
                    ale coz ..mozna pomarzyc tak juz mam nawet jak potem przyjdzie rozczarowanie
                    • wiktoria33 Re: moze moze .... :)) 10.08.05, 09:37
                      Dziewczyny dzis mam "tylko" 37,1 sad((
                      w porownaniu do wczorajszej 37,4 to ogromny spadek!!
                      sad((
                      • ksara4 Re: moze moze .... :)) 10.08.05, 12:12
                        Ale caly czas jest to wysoka tempka, ejze, wyrzuc ten termometr!
                        • wiktoria33 Re: moze moze .... :)) 10.08.05, 13:23
                          Ksarus ratuj, swiruje juz!
                          Przedwczoraj mialam 37,2 wczoraj skoczylo na 37,4 ????!! a dzis 37,1 (i to
                          trzymalam go chyba z 8 min,zeby wycisnac jak najwiecej smile))
                          ale to i tak spadek o 3 kreski az!
                          trudno lepiej sie pogodzic z tym teraz niz robic sobie nadzieje
                          niepotrzebnie...
                          ale cycki mam spuchniete troche - pewnie od tych ziół
                          • ksara4 Re: moze moze .... :)) 10.08.05, 13:51
                            spokojnie, przeciez caly czas jest podwyzszona!
                            jak spadnie do 36,5 to bedzie wiadomo, ze kiszka, ale teraz jest ok.
                          • ksara4 Re: moze moze .... :)) 10.08.05, 13:53
                            ale caly czas mowa o tempce porannej? jak tak smile to na bank jest podwyzszona,
                            nie boj sie, no trudno, zeby byla caly czas identyczna, zawsze kilka kresek w
                            ta lub tamta moze byc.
                            Moze zrob sikanca?....strasznie jestem ciekawa.

• wiktoria33 Re: moze moze .... :)) 10.08.05, 14:30
                              Nie zrobie sikanca bo sie boje sad(((
                              Tak, caly czas mowie o tempce porannej - mierzonej w pochwie (pod pachą mam
                              caly czas 36,7 )
                              • ksara4 Re: moze moze .... :)) 10.08.05, 15:01
                                Wiktoria, przez Ciebie zmierzylam temperature, nie wiedzialam, ze w ciagu dnia
                                pod pacha moze byc np 36,6 a rano 37! przeciez chyba rano jest nizsza niz w
                                ciagu dnia?
                                Co do zwariowania - dalej nie mam @, wczoraj mialam wszystkie objawy
                                nadchodzacej @ , w nocy bolal mnie brzuch tak nisko posrodku a dzis znow nic!!!
                              • ksara4 bioenergo 10.08.05, 15:02
                                napisz cos o tej wizycie.
                                • wiktoria33 Re: bioenergo 10.08.05, 15:36
                                  No no, i kto tu zaraz po sikańca poleci smile))
                                  Ktory masz dzien cyklu?? Bo jak tak kluje w dole brzucha to dobrze co?
                                  smile)
                                  a propos tempki
                                  No nie wiem czemu ale pod pachą w dzien mam stale 36,6 do 36,8 najwiecej.
                                  (slyszalam ze tempka pod pachą jest zawsze niższa od tej w pochwie o ok 4
                                  stopnie)
                                  U bioenergoterapeuty - kobiety bylam dawno, jakies 4 lata temu, bylam 2 razy
                                  i ...nic , ale czułam takie gorąco od jej rąk idace na brzuch.
                                  a teraz w czerwcu byłam u Aleksieja i ( przed wrzesniem mam byc w ciazy smile))))
                                  dobre co?
                                  • ksara4 juz mam @!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.05, 17:35
                                    wiec nie polece sad(((
                                    a co to za Aleksiej? gdzie on przyjmuje i za ile?
                                    • wiktoria33 ksarrrra 10.08.05, 17:46
                                      Poczytaj sobie watek "MOZE NIEWIARYGODNE ALE MAM JUZ CORE" tam jest o Aleksieju
                                      wszystko... jesli okaze sie ze zaciaze przed wrzesniem smile) (raczej wątpliwe) to
                                      napisze mu hymn pochwalny na tym forum!
                                      jemu i ziołom o. Sroki - sprawiedliwie po połowie smile
                                      papa
                                      • ksara4 Re: ksarrrra 10.08.05, 17:48
                                        ale jakie sa Twoje wrazenia po tej wizycie? dobrze juz, dobrze, ide sobie do
                                        tego watku, ech, ja tu zalamana, wije sie z bolu @ na ibupromie max!
                                        • wiktoria33 Re: ksarrrra 10.08.05, 17:57
                                          Moje wrazenia byly takie ze... to naciągacz ale okaze sie jeszcze , powiedzial
                                          mi ze przed wrzesniem zajde ( jakies 2-3 mies)
                                          ogolnie to ja jestem nieodwiarkiem...
                                          ale coz wrzesnia nie bylo ..
                                          a ja widze duze zmiany i nie wiem czy zawdzieczam to jemu czy ziolom??
                                          • ksara4 aleksiej 10.08.05, 18:46
                                            przeczytalam troche z watku "moze niewiarygodne..." , troche to smieszne,
                                            troche smutne.
                                            Mam nadzieje, ze Tobie sie udalo, ale czy dzieki temu panu? nie wierze ludziom,
                                            ktorzy podbijaja tak szybko ceny itd, chyba bym sie bala pic te ziola.
    • ksara4 Wiktorio Aleksiejewna 10.08.05, 17:42
      napisz mi na priv namiary na tego bioenergo, jesli mozesz.
      • wiktoria33 Ksara 11.08.05, 12:14
        ale ja nie pije zadnych ziol od niego!! Pije tylko ziola o .Sroki.
        Od niego mam wode- ktora ja przywiozłam, nad ktorą sie pomodlił, "przeswietlił"
        mnie wzorokiem -powiedzial ze wszytko jest ok i zrobil mi cos w rodzaju masazu.
        Gdyby nie to ze moj M jest bardzo krytycznie nastwiony do tego typu rzeczy
        (pojechal tylko dlatego ze go prosilam) to moze bym to wszystko inaczej
        odebrala, ale w drodze powrotnej do domu zaczelismy analizowac wszystko i
        stwierdzilam potem ze to CHYBA naciągacz, pisze CHYBA bo gdzies tam tli sie
        nadzieja ze moze jednak nie... to sie okaze niedlugo
        on
        • ksara4 Re: Ksara 11.08.05, 12:45
          mnie rozsmieszylo sformulowanie jednej z dziewczyn- ze on sie martwil nad ta
          woda, myslalam, ze zdechne! a lepsze jest na watku o bioenergo, ze zakonnica
          radioscetka sprawdza bieguny ze zdjecia!!!
          smile))
          wiem, wiem, trzeba w cos wierzyc, ale ...
          a jak Twoja tempka?
          • wiktoria33 do Ksary 11.08.05, 15:35
            Tez sie usmialam!! O zakonnicy za to nie czytałam tego he he
            Moja tempka dzis 37,2 wiec niby ok
            ale... opada ze mnie wiara, mysle ze nic z tego nie bedzie chyba, to nie
            mozliwe zeby sie udalo, tak po prostu???
            tempka spadnie, przyjdzie @ i wszystko zostanie po staremu sad
            • ksara4 Re: do Ksary 11.08.05, 17:23
              dobrze bedzie, nie bez powodu masz podwyzszona tempke, trzymam kciuki smile
              • wiktoria33 Re: do Ksary 11.08.05, 19:33
                Podwyzszoną mam bo to faza lutealna i podwyzszona jest normalnie.... i tak mi
                smutno.
                • michalinnaa Re: do Ksary 12.08.05, 14:39
                  Dziewczyny śledzę wasz wątek. Trzymam mocno kciuki, proszę napiszcie jak tam
                  wasza temp.dziś lub czy robiłyście testy. Czekam, Buziaczki
                  • wiktoria33 Re: do Ksary 12.08.05, 16:16
                    dzieki michalinko smile
                    sama nie wiem co mam myslec, dzis tempka 37,1 ale dzis mam dopiero 23 dc
                    jeszcze 4 dni do terminu @,
                    ach jak to dlugo.... i pewnie tempka spadnie i tyle, kolejne rozczarowanie...
                    • michalinnaa Re: do Ksary 12.08.05, 16:21
                      Ja nie mierzę tempki (nie mam siły) ale czytając wasze posty zmierzyłam sobie
                      wczoraj w ciągu dnia, po południu i była 37,9, myślę, ze własnie wczoraj miałam
                      owu. Muszę czekać jakieś 1,5 tygonia jeszcze, nie mama zamiaru testować
                      wcześniej bo wiem, ze nasze szanse są niemalże 0. Dziś mierzyłam tempkę i była
                      37,8 ale po południu 37,4. Napaliłam sie na to mierzeznie "przez" Was. Trzymam
                      kciuki i faktycznie poczekaj jeszcze z testem. Lepiej sie miło rozczarować.
                      A Twoja tempka jest spoko, daje nadzieję.
                      A w czekaniu jesteśmy najlepsze.
                      • wiktoria33 michalina 12.08.05, 16:33
                        Jak ja nie lubie czekac, okropnie nie lubie sad((
                        ty masz 37,8 ( rano w pochwie??? ) no to pieknie! to moje 37,1 to malo chyba???
                        • michalinnaa Re: michalina 12.08.05, 16:40
                          Ja jestem 2 dni po owu (tak myśle bo nie robiłam monitoringu, ale miałam oznaki
                          owu, miałam ja chyba wczoraj, bo miałam odpowiedni śluz i leciała ze
                          mnie "woda". przytulanko było tylko w środę rano, może są nadzieje. Ale nie
                          chcę się nimi teraz jeszcze napawać zobaczę jak będe przed terminem @ tak jak
                          Ty teraz. Głowa do góry.
                        • aggutek Wiktoria33 12.08.05, 19:18
                          no to już wiem co u Ciebie smile Przecież 37.1 to wcale nie jest
                          zły wynik. Życzę żeby był taki albo wyższy przez następne 8 mies.
                          smile Kibicuję Ci i reszcie dziewczyn bo sama na nic w tym cyklu
                          sobie się nie przyglądam.
                          Pozdrawiam

aggutek
                          • ksara4 Re: Wiktoria33 15.08.05, 22:53
                            Witam p weekendzie! wnioskuje, Wiktorio, ze jeszcze nie testowalas? nie moge
                            sie doczekac smile
                            a u mnie 7 dzien cyklu i niedlugo do robotty!!!
                            • wiktoria33 wiesci ode mnie 16.08.05, 14:15
                              @ nie spóźniła sie ani jednego dnia... przyszla w niedziele w nocy sad((
                              • ksara4 Re: wiesci ode mnie 16.08.05, 14:17
                                o nie!!!
                                a bylam pewna, ze fasolka sad((
    • ksara4 Wiktoria 16.08.05, 14:29
      a w dodatku zobacz moje hormony, co za kleska!
      Ty masz przynajmniej to dobre i nadzieje od Aleksieja, a ja? sad((
      • wiktoria33 to ja :) 16.08.05, 16:38
        Ksarucha!
        ty to mnie potrafisz rozbawic a najbardziej z tą nadzieją od Aleksieja smile))))
        coz
        pociesza mnie tylko planowanie co dalej
        wiec:
        w przyszlym tygodniu hsg "na przedmuchanie"!!!! i jak bedą jakies pecherzyki
        rosly (w co wątpie bo tak mi sie jamniki wysilily w tym cyklu ze pewnie nic nie
        wyrosnie) to zmusze pana doktora do IUI !!! a co, plany muszą byc no nie ;P
        Ide zobaczyc na te twoje hormony, co ty mi tu opowiadasz???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka