justyna273 10.09.05, 15:40 czy ktoras z Was miala brunatne uplawy (jakby skrzepnietej krwi)? co to moze oznaczac? normalne @ przy tym wszystkim tez sie zdarzaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedzibabanaulu Re: brunatne upławy 10.09.05, 15:43 Do czwartku tj. do histeroskopii miałam właśnie takie upławy, ale tylko przez 2 cykle i to nie całe. Przyczyna: mięśniak, polip endometrialny. Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: brunatne upławy 10.09.05, 15:56 ja miałam takie mini srzepki w ciąży której nie dało się uratować,teraz przed @@ mam też coś takiego-lekarz podejrzewał endometriozę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: brunatne upławy 11.09.05, 21:24 Przedwczoraj miałam HSG. Dziś zauważyłam dziwne brunatne upławy.Dziś lub jutro owulacja. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dudusiam Re: brunatne upławy 11.09.05, 22:45 miałam niedawno takie upławy. W dniach kiedy szwagierka leżała z podobnymi z 7 tygodniem ciąż którą poroniła . Wystraszyłam się więc i zrobiłam test który jako że wyszedł na nie bardzo mnie załamał a który poprzedził @ nastepnego dnia jest więc dobrze to może być choroba czy coś tam ale to musi stwierdzić gin. Poza tym nektóre z nas już tak mają nie martw się tylko szoruj do gin Odpowiedz Link Zgłoś
justyna273 Re: brunatne upławy 12.09.05, 21:07 wlasnie bylam, powiedzial, ze sa to pewnie jakies zaburzenia hormonalne; wlasnie robie badania hormonow; sie zobaczy...glupia jestem bo juz mialam to wczesniej, ale zawsze tak szybko chcialam wyjsc z gabinetu, ze zawsze zapominalam; tym razem sobie zrobilam liste Odpowiedz Link Zgłoś