mothra1 22.04.07, 16:07 Czesc dziewczyny, miałam w piątek moją pierwszą IUI i nie mam pojęcia czy sex jest wskazany po i czy trzeba z tym odczekac jakis czas, jak długo? u nas prolem złożony, plemniki słabutkie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbw78 Re: po iui????? 22.04.07, 16:58 U mnie lekarz zawsze po zabiegu kazał "poprawiać" jak to nazwał... Odpowiedz Link Zgłoś
milka9612 Re: po iui????? 22.04.07, 17:02 Nie ma znaczenia.Zachowuj sie normalnie jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: po iui????? 22.04.07, 17:17 Mój dr kazał poprawić sexem zaraz po iui, ale ja sobie wmówiłam że przez tydzień lepiej nie i niestety nie wyszło. Czemu nie wyszło to nie wiem bo zapowiadało się obiecująco. Także lepiej poprawić chyba!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mothra1 Re: po iui????? 22.04.07, 22:04 dziękuje za odpowiedzi, bo miałam dylemat, a nie chce zaszkodzic.....pomimo ze to perwsza iui to i tak wiele mam juz za sobą. Pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: po iui????? 22.04.07, 22:25 mothra1. A miłaś już robione hsg? Ja pierwszą iui zrobiłam bez tego badania i nie wyszła. Teraz jestem parę dni po hsg i wiem że lepiej mieć sprawdzoną drożność jajowodów. Teraz się szykuje do 2 iui. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mothra1 Re: po iui????? 22.04.07, 22:32 miałam robioną laparoskopię i przy okazji sprawdzali drożność - było ok, ale nie wiem jak to będzie bo pomimo zrobenia laparo mam nadal torbiel na jajniku. trudno mi bedzie wytrzymac teraz te dwa tygodnie...oczekiwania... Zyczę Ci oczysiwscie zeby drugaiui sie udała!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś