plamama 29.05.03, 16:26 Dziewczyny, jestem przed kolejną inseminacja i lekarz zmienił mi Biogonadyl na Pregnyl. Ile czasu przed inseminacją należy przyjąć Pregnyl? Czy iniekcja w ten sam dzień jest skuteczna? Pzdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: Kiedy pregnyl? 30.05.03, 11:04 ja mialam zastrzyk z innego leku jakiegos na C. niestety nie pamietam nazwy, ale z tego co czytalam w necie, wyniaka iz dzialaja podobnie! tzn. pecherzyk powinien peknac w czasie 38godzin!! u mnie pekl dosc pozno: wieczorem ok.20- stej mialam zastrzyk, drugiego dnia ok. 19-stej inseminacje, a pecherzyk pekl chyba dopiero nastepnego dnia, mowie chyba, bo wydawalo mi sie, ze czuje kiedy peka, jak poszlam na USG ok. 16-stej byl juz pekniety! moim skromnym zdaniem, im wczesniej przed insemi zastrzyk na pekniecie tym lepiej! zycze Ci powodzenia!! ja akurat czekam... (jestem 3-ci dzien po insemi) piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Kiedy pregnyl? 30.05.03, 11:06 o znalazlam, ja mialam Choragon, na stronie ponizej co prawda jest o in vitro, ale... poczatek jest taki sam jak u nas www.dziecko.sitech.pl/dlapacjentow/pacjent5.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plamama Re: Kiedy pregnyl? IP: *.ccs.pl 03.06.03, 11:33 Dzięki, chyba w związkuz tytm zrobię sobie zastrzyk wcześniej. Trzymam kciuki za Ciebie i za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś