Gość: Wiktoria IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 02.09.03, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiktoria Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 02.09.03, 20:58 Pewnie klepiecie sobie na gg a ja tu tęsknię za Wami! Larvvo jak Wiedeń? Cmokaski:::>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 02.09.03, 21:09 Jesli macie jakieś zdjęcie swoje w kompie to mogłybyście mi wysłać? Trudno mi się Was wymyśla, bo kompletnie nie wiem jak wygladace! Daje swoje słowo, ze Was nigdzie nie "wkleję"! Jak chcecie to mogę Wam wysłac moje zdjęcie ( z ostatniej małej imprezki)! Piegoosku naprawdę wyglądasz jak "rozbójnik", bo tak Cie opisała Larvva? Myslałam sobie, że Piegoosek musi byc podobny do Pipi "Lanksztrum" (nie tak się chyba pisze, przepraszam moze sobie spolszczyłam za bardzo!!!) A Larvvy to sobie za nic nie mogę wyobrazić!!!!!!!! Wiem, że jestescie rześkie "prawie trzydziestki", mam nadzieję, że sobie nie nagrabiłam jesli coś pomyliłam!!!! CMOKaskI:::::>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.03, 23:06 witaj Wiktorio!! milo, ze o nas ktos jeszcze pamieta mamy z Larwa kuuupe roboty, nie, nie razem, ona swoja, ja swoja... tak to po urlopie bywa! poza tym jestem zmeczona... jestem zmeczona tym naszym dazeniem za wszelka cene do ciazy wiem, ze wszystkie tu dziewczyny przezywaja takie wlasnie kryzysy... taki nasz los! takze przepraszam, ze sie nie odzywam! szybko to naprawie! daj swojego maila, a szybko jakies rozbojnikowe zdjecie Ci podesle caluski troche rozklejajacy sie piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 03.09.03, 09:03 Witaj Piegoosku! Trzymaj się mocno! Zobaczysz, że marzenia się spełniają! Mam nadzieję, że jak Twoje się spełni to dasz znać! Będę się cieszyć razem z Tobą i innymi koleżankami z tego forum! Podaję adres: mig@diw.com.pl Tak poza tym jakie masz dalsze plany? Czy juz ostatecznie wiesz, że iui się nie powiodło tym razem? Pozrdawiam Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.03, 10:36 mam nadzieje, ze bede sie kiedys cieszyc... i to nie tylko swoim szczesciem, ale i Waszym! wszystkich bywajacych tu dziewczyn na tym forum! trzymaj za mnie kciuki, na razie za to, zebym miala sily dalej walczyc... ale bedzie dobrze, z tym forum na pewno bedzie! juz posylam Ci fotki! ale licze na rewanz trzymaj sie cieplo! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.03, 18:24 nie mialam zbytnio kiedy pozagladac na forum. dzis to nawet sobie z piegooskiem nie pogadulkowalam urwanie... w pracy... no, w koncu sa dni kiedy trzeba mocno srubke przykrecic a nie tylko sie forumowac ) w wiedniu bylo sooper - ale krotko zdecydowanie za krotko pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 05.09.03, 09:49 Witaj Piegoosku! Mam nadzieję, że otrzymałaś parę zdjęć, które udało Ci się otworzyć! Czeka na zdjęcia od Larvvy... może cos mi wyśle. Pozdrawiam Trzymaj się cieplutko! Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: PIEGOOSKU, LARVVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.03, 12:22 nie dostalam nic od Ciebie (( zaraz napisze do Coiebie na priva i podam nowy adres, zauwazylam, ze czasem gazeta nie przesyla wiadomosci... caluski pisgoosek p.s. i co? niezly ze mnie rozbojnik, nie? Odpowiedz Link Zgłoś