Gość: ania IP: 213.77.9.* 06.10.03, 10:05 cześć to ja ta co miała iui tego samego dnia co ty. co u ciebie? dostałaś okres? ja zaczynam w tym cyklu wszystko od początku. zobaczymy co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: piegoosku ! 06.10.03, 10:48 witaj Aniu! milo, ze o mnie pamietasz ja rowniez zaczynam od poczatku, a raczej znowu jestem w tym samym miejscu szczerze mowiac, to mnie strasznie przybilo ostatnie rozczarowanie i staram sie bardziej zajac praca niz rozpamietywac swoje "nieszczescie"... dlaczego mniej sie udzielam, ale biernie sledze forum! jeszcze nie dostalam @, ale dopiero w sobote odstawilam leki, wiec pewnie musze na okres troche poczekac (ostatnie hcg wyszlo ponizej jednego)... aktualnie nie wiem co robic, po czterech nieudanych insemnacjach nie wiem co ro bic, czy szukac przyczyn, dlaczego sie nie udaje, czy od razu in vitro? no i pytanie, skoro zachodze w cizae, lecz nie udaje sie dalej, to czy przy in vitro nie bedzie podobnie, zarodek bedzie, ale nie bedzie chcial zostac?! sama nie wiem co robic... troche mecze fachowcow z bociana, jak na razie udzielili mi fachowych odpowiedzi na kilka pytan! dr Szamatowicz nawet sugeruje histero, w celu obejrzenia sobie dokladnie macicy... wiec nie wiem, moze znowu podreptam do swojego doktorka, aby powiedzial, co o tym mysli podchodzisz jeszcze raz do iui? pozdrawiam Cie cieplo!! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: piegoosku ! IP: 213.77.9.* 06.10.03, 12:08 tak 3 ostatni raz.i jak się nie uda to wtedy zobaczymy co dalej. nie wiem mój lekarz nie wyjaśnił mi co znaczy to dalej. Odpowiedz Link Zgłoś