Dodaj do ulubionych

do piegooska

IP: 213.77.9.* 19.09.03, 14:40
czesc. ja z malym pytankiem. jak sie czujesz? bo mialysmy w tym samym czasie
iui a mi sie wydaje ze zaczynam juz peczniec jak przed okresem. no i jestem
zlosliwa baba - mam juz zespol napiecia. mam nadzieje, ze u ciebie lepiej.
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: do piegooska 19.09.03, 15:07
      hej Aniu! ja czuje sie sooper... tez jestem troche bardziej podirytowana... ale
      to moze byc rowniez objaw ciazy, takze spokojnie... wink wszystko jest jeszcze
      mozliwe!
      ja nie chce sobie robic zbytnich nadzeii, ale wiadomo, to siedzi gdzies w
      podsiwiadomosci i drazy mi w mozgu dziurke... i gdzies tam sie dobija! pragne
      strasznie dzidziusia!!!
      a z objawow, to strasznie mi sie chce spac (ale pewnie to przesilenie), mam
      jazde na slodycze tongue_out i bola mnie sutki... ale to zapewne po utrogestanie!
      widzisz, wszystko sobie tlumacze, to dlatego, ze zawiodlam sie juz kilka razy i
      juz nie chce, boje sie... no zobaczymy!
      zycze Ci, aby te oznaki, to byly, jak "pierwsze koty..." i zeby nam sie jednak
      tym razem udalo!!
      trzymam kciukaski!
      piegoosek
      ----------------------
      oczekujaca pozytywnego wyniku po IV(juz) iui
      • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 19.09.03, 15:26
        wiesz co ja staram sie nie przejmowac. do konca sie to nie udaje, ale zachowuje
        sie normalnie, bo za pierwszym razem to ja sie zachowywalam jakbym byla w 9
        miesiacu ciazy. alkohol nie, imprezy nie, sex nie, petki nie. tlumacze sobie,
        ze co ma byc to bedzie. i juz.
    • Gość: Monia Re: do piegooska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 15:40
      Rozumiem pieguooska doskonale, bo ja rowniez niby zauwazam jakies zmiany, ale
      wmawiam sobie, ze to nie TO, po to zeby pozniej nie ryczec. Ale jak widze jedna
      parszywa kreske to i tak rycze.

A kiedy wlasciwie robicie test po inseminacji (po ilu dniach)?
      • piegoosek Re: do piegooska 19.09.03, 15:52
        oj dziewczyny kochane smile
        ja robie test z krwi teraz po 14stu dniach od insemi, tak jak kazal doktorek,
        aby w razie czego odstawic utrogestan... a jesli cos wyjdzie, to isc do doktorka
        i badac hcg dalej!
        pozdrawiam Was cieplo i zycze cierpliwosci i spokoju!! trudne co? wink
        trzymajcie sie!! milego weekandu!!
        piegoosek
        ----------------------
    • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 25.09.03, 13:02
      boję się piegoosku bo jestem cała spuchnięta i bola mnie już piersi i krzyż i
      nie wiem czy zdążę zrobić badanie z krwi. jutro jest 13 dzien po iui. bezsensu.
    • samanta25 Re: do piegooska 25.09.03, 13:14
      Aniu i Piegoosku trzymam za Was kciuki i czekam na info o 2 krechach.
      Pozdrawiam trzymajcie się cieplutko
    • lastka Re: do piegooska 25.09.03, 13:15
      Hej dziewczyny mnie też się wydawało, że jestem przed okresem, zaczęłam
      pęcznieć, byłam wredna i złośliwa, piersi nabrzmiałe czułam się jak krowa
      mleczna co głośno mężowi mówiłam, tylko ta senność, to było coś innego smile)
      • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 25.09.03, 13:29
        a ja nie jestem senna.
    • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 25.09.03, 15:17
      ja już się pozbyłam złudzeń...
      • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 25.09.03, 15:22
        tobie piegoosku życzę szczęścia.
        • piegoosek Re: do piegooska 25.09.03, 15:31
          dostalas okres? kurcze...
          ja pewnie tez dostane... ale ja za to jestem senna jak nie wiem co... tylko bym
          spala! a i wstac nie mam sily! kurcze, ale to chyba przesilenie! boje sie zrobic
          test jutro!
          trzymajcie kciukaski! trzymajcie!
          piegoosek
          ----------------------
          • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 25.09.03, 15:34
            jescze nie dostalam ale za jakas godzinke dostane. czuje to.
            • piegoosek Re: do piegooska 25.09.03, 15:45
              moze jednak nie wink
              daj znac koniecznie! mnie tez pobolewa brzuszek na @
              trzymaj sie!!!
              piegoosek
              ----------------------
              • lastka Re: Piegoosku i Aniu co? 26.09.03, 09:32
                Trzymam kciuki za Was dziewczyny a Wy nic się nie odzywacie i co? Udało się?
                • Gość: ania Re: Piegoosku i Aniu co? IP: 213.77.9.* 26.09.03, 09:36
                  ja już czuję, że dostanę okres. nie idę na żadne badania. mam tylko jedno
                  pytanie czy jak iui się nie udała to też trzeba zrobić test z krwi? podobno to
                  ważna informacja dla dalszego leczenia - dajcie znać.
                  • Gość: Gosia Piegoosku i Aniu co? IP: 195.245.213.* 26.09.03, 10:27
                    Dziewczyny, zróbcie te testy i dajcie znać bo oszaleję z ciekawości!!!
                    Pamiętejcie, że wrzesień jest dla nas łaskawy!!!! No, nie dla mnie oczywiście,
                    ale dla wielu z nas. Odezwijcie się!!!
                  • iwwo Re: Piegoosku i Aniu co? 26.09.03, 11:03
                    Wiele dziewczyn miało bole jak na okres, a on się już nie pojawił. Radziłabym
                    jednak zrobić test-może poczekaj do poniedziałku i jak do tego czasu nic to
                    zrób chociaż test domowy.
                    Nie ma sensu robić testu jak się dostało okres - ja nie musiałam. On jest tylko
                    po to żeby stwierdzić ewentualną ciążę. Ale czasem może też pokazać, że się
                    zaskoczyło mimo, że nic z tego nie wyszło-podwyższony poziom hormonu.
                    Ja bym jednak nie robiła.
                    • piegoosek Re: Piegoosku i Aniu co? 26.09.03, 11:57
                      dziewczyny kochane!! ja dopiero oddalam krew, wyniki bede miala dopiero po
                      pracy!! napewno napisze... ale dzis rowniez rano zrobilam test siusiany i
                      niestety nie wyszedl... sad chociaz wydawalo mi sie, ze jest tam taka ledwo
                      widoczna kreseczka... ledwo, ledwo! jak pokazalam mezowi, to popatrzyl tylko na
                      mnie z politowaniem!
                      dam znac!
                      caluski!
                      piegoosek
                      ----------------------
                      • Gość: Gosia Re: Piegoosku i Aniu co? IP: 195.245.213.* 26.09.03, 12:00
                        Oj Piegoosku, pewnie teraz czas stoi dla ciebie w miejscu!!! Co do testów, to
                        ja też przyglądam się im pod "mikroskopem". Odezwij się!!!! Będzie dobrze!!!
    • samanta25 Re: do piegooska 26.09.03, 12:30
      Piegoosku my to przeżywamy razem z Tobą. Chyba każda z nas śledzi Twoje losy i
      trzyma kciuki. Zawsze jest jakiś promyk nadziei i życzę Ci powodzenia.
      Oczekuję z niecierpliwością na wynik badania.

Pozdrawiam
      • Gość: monia Re: do piegooska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 12:39
        Piegoosku i ja tez trzymam kciuki!!!
        Dziewczyny uda sie nam, zobaczycie!!!! Musi sie kurcze udac!
    • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 26.09.03, 15:22
      no Piegoosku ciekawe czy już odebrałaś wyniki? jestem z tobą i trzymam za
      ciebie kciuki.
      • beata5555 Re: do piegooska 26.09.03, 17:37
        Mam nadzieję że ci się uda, trzymam mocno kciuki.
        • piegoosek Re: do piegooska 26.09.03, 17:59
          wiecie co, ten los jest podly!!! nie moze byc po prostu albo ə albo cos
          konkretnego? np. 30, tylko jakies smieszne 8.3?
          i mam jeszcze takie jasno bezowe uplawy? plamienia? sama nie wiem co to? czy
          to mozliwe, ze dopiero sie zagniezdza?
          no popatrzcie, czy to nie jest jakas ironia? jakas zlosliwosc? nawet sobie
          poplakac nie mozna wink
          doktorek kazal zbadac ponownie poziom hcg w poniedzialek, jesli bedzie roslo -
          COOL, jesli nie, to sad( nie mam odstawiac utrogestanu, a na moje pytanie czy
          jesli dostane okres, to tez mam zrobic hcg, powiedzial: "mysle, ze nie
          dostanie pani okresu" smile ale to chyba tak sobie powiedzial, zebym byla
          bardziej na luzie! bo bylam bardzo spieta!
          kurcze! i nadal nic nie wiem! raaany!!!
          caluje Was!!!
          piegoosek
        • Gość: Jola Re: do piegooska IP: *.tomaszow.mm.pl 27.09.03, 09:09
          trzymam kciuki, uda się, słyszysz??????????????????
    • samanta25 Re: do piegooska 26.09.03, 17:56
      Piegoosku czekamy z niecierpliwością na wynik badania

mooooooooooooocnoooooooo trzymamy kciuki. Musi się udać

Pozdrawiam
      • beata5555 Re: do piegooska 26.09.03, 19:30
        Kochana mam nadzieję że to ciąża a co do zagnieżdzania to gdzieś czytałam iż
        może to być między 5 a 12 dc. Trzymam kciuki i czekam na wynik z poniedziałku.
    • samanta25 Re: do piegooska 27.09.03, 09:57
      Piegoosku napewno będzie dobrze. Skoro doktorek już tak powiedział.
      Nadal trzymam kciuki i myślę że się udało tym razem.

Miłego weekendu
    • mamadwojga Re: do piegooska 27.09.03, 10:09
      Ludzie, czuję się jakbym czytała jakąś sensacyjną powieść. Te napięcia, te
      zwroty akcji. Moda na sukces to przy was betka. A tak naprawdę to strasznie
      trzymam za was kciuki, szczególnie za Piegooska, która tak dzielnie walczy o
      bycie mamusią. A może juz wygrała swój los? Cieplutkie pozdrowienia.
      • piegoosek Re: do piegooska 27.09.03, 10:37
        czytam Was i Wasze posty dziewczyny i placze!! ile sily daja takie posty
        pewnie same wiecie!! mam nadzieje, ze tym razem sie uda... jejku mam ogromna
        nadzieje...
        mamadwoja, ale masz sliczne dzieciaczki! jejku, tylko pozazdroscic!! ale z
        Ciebie szczesciara!!
        pozdrawiam Was wszystkie!!
        wciaz czekajacy piegoosek
    • piegoosek Re: do piegooska 27.09.03, 10:43
      no i jeszcze zapomniala dodac, ze dostalam odpowiedz od dra Szamatowicza z
      bociana, czy ten wynik rokuje jakies szanse? odpisal, ze tak!!!!
      mam nadzieje, ze tym razem sie uda, ze ten 13 dzien po iui, to bylo jednak
      troche za wczesnie na badanie hcg i jednak urosnie!! moze tym razem los okaze
      sie laskawszy? moze juz wystarczy...
      dziekuje dziewczyny!!
      piegoosek
      • Gość: trzydziestka Re: do piegooska IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 11:15
        Trzymam za Ciebie kciuki u rąk i nóg! smile Razem z Tobą niecierpliwie czekam na
        poniedziałkowe wyniki...
        • piegoosek Re: do piegooska 27.09.03, 11:25
          ooo, jestes nowa? wink
          ja w srode bede trzydziestka rowniez uncertain
          pozdrawiam
          piegoosek
    • Gość: monia Re: do piegooska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 09:03
      Piegoosku, ja rowniez pamietam o tobie. W weekend nie mam dostepu do netu i
      zastanawialam sie jaka spotkam dzisiaj informacje na forum (w twojej sprawie
      oczywiscie), ale przeczytalam juz, ze ty sama jeszcze tego nie wiesz.
      Mam wielka nadzieje, ze bedzie pozytywnie, to jest dla mnie tak, jakby rosly
      rowniez moje szanse na bycie mama. Tak bardzo tego pragniemy i uda sie nam.
      Zobaczysz Piegoosku!
      • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 29.09.03, 09:46
        cześć wam wszystkim. no dzisiaj jest mój 16 dzień po iui, ale wiem, że nic z
        tego. testu nie robiłam bo czuję, że dostane okres. już jestem tak opuchnięta,
        że zaraz chyba wybuchnę. szkoda, ale cóż zrobić takie życie. nienawidzę tych
        swoich bóli przedokresowych, ale i tak mi się wynik poprawił bo po pierwszej
        iui dostałam okres równo po 14 dniach a teraz męczę się już dwa dni dłużej.
        piegoosku też trzymam za ciebie kciuki! będzie dobrze.
        • piegoosek Re: do piegooska 29.09.03, 09:55
          dziewczyny!! dziekuje Wam wszystkim za wsparcie!! bardzo mi potrzebne, same
          wiecie jak to jest, kiedy czlowiek siedzi jak na szpilkach... dzis rece mi sie
          ttrzesa i pewnie glupoty bede wygadywac... ale czekam z taka niecierpliwoscia na
          dziesiejsze wyniki...
          ANIU powinnas zrobic test z krwi, skoro nawet okres Ci sie opoznil, powinnas
          zrobic! moze on pokazac, czy w ogole doszlo do zaplodnienia! to bardzo wazne dla
          lekarza w dalszym postepowaniu!
          zrob jutro, albo nawet dzisiaj!! koniecznie!! a poza ym ja tez mam noramlnie
          bole jak przed okresem, standard, gdybym nie robila testu rowniez czekalabym na
          okres!!
          a dzis robilam rano test domowy (krew oczywiscie tez oddalam) i wyszla slaba,
          ale bardziej widoczna niz w piatek, rozowa kreseczka!! huurrraa!! no zobaczymy!
          mam nadzieje, ze hcg rosnie jednak...
          caluje Was i trzymajcie jeszcze troszke te kciukaski!!
          piegoosek
          • lastka Re: Kochane dziewczyny :))))) 29.09.03, 10:08
            Trzymam za Was kciuki, caluuuuuuuutki czas, aż mi się paznokcie wbijają, ale co
            tam oby się udało. Nie znam Was osobiście tyle tylko co o Was czytam w necie i
            normalnie cały czas myślami jestem z Wami i wuerzę, że4 Wam się uda.
            Aniu, już w ubiegłym tygodniu miałaś dostać okres i nic więc może jednak, zrób
            test z krwi, ten będzie pewniejszy. Nie bój się, co ma być to i tak będzie.
            Piegoosku, a za Ciebie trzymam kciuki, że ta słabiutka kreseczka była coraz
            bardziej gruba krechą. Czekam na informację co i jak smile)
            Głowy do góry dziewczyny trzymajcie się smile))
          • samanta25 Re: do piegooska 29.09.03, 11:06
            Piegoosku skoro już widziałaś słabe kreski to napewno się udało. Ja w to wierzę
            i myślę że dołączysz do grona przyszłych mam, czego Ci serdecznie życzę. Nadal
            trzymam kciuki i czekam na info z badań.

Pozdrawiam i życzę 2 pięknych krech
    • Gość: bea975 do ani i piegooska IP: Szarotka:* / 192.168.1.* 29.09.03, 11:04
      Aniu, nie poddawaj się proszę. U mnie wystąpiły wszelkie objawy
      przedmiesiączkowe a jednak się udało. Może jednak zrób ten teścik.
      Piegoosku, z radością powitam ciebie w gronie wrześniowych mamusiek. Krecha,
      jest krecha, ale oczywiście z niecierpliwością będę czekała na potwierdzenie
      bHCG. Jestem pewna, że u ciebie to po prostu do czterech razy sztuka. Jestem w
      stanie wyobrazić sobie jak bardzo się cieszysz smile
      • beata5555 Re: do ani i piegooska 29.09.03, 11:12
        powodzenia Ci zycze z calego serca ja dzis dostalam okres.
        Przepraszm za brak kropek ale program mi sie zawiesil jak odbierzesz wynik to
        napisz.
      • piegoosek Re: do ani i piegooska 29.09.03, 11:30
        jeszcze boje sie cieszyc... chociaz w glowie wszystko juz sobie ukladam, jaki
        kolor pokoiku, jaki wozek, lozeczko... Boze, zeby sie udalo, bo jesli sie nie
        uda, to ta kleska da mi po glowie...
        calusje Was wszyyyystkie!!!! mooocno!!!
        piegoosek
        • Gość: Megan Re: do ani i piegooska IP: 213.25.125.* 29.09.03, 11:42
          Piegoosku,
          tak bardzo chciałabym, aby test z krwi wyszedł pozytywnie, myślę o Tobie cały
          czas w pracy i ściskam kciuki. Ale jeśli na teście jest linia, nawet cieniutka
          to są duże szanse!
          Chciałabym już z Tobą krzyknąć HURA!!!!!!!!
          Megan
        • Gość: trzydziestka Re: do ani i piegooska IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 11:48
          I my Cię całujemy, Ciebie i Twoją fasolkę! smile
          I Anię w jej napięty brzuszek!
          Piegoosku, to będzie wkroczenie do klubu trzydziestek!!! z fanfarami! smile
          pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Wasze wyniki...
          • Gość: ania Re: do ani i piegooska IP: 213.77.9.* 29.09.03, 11:52
            dziewczyny ja nie wierzę w to że moge byc w ciazy dlatego nie robie tego testu.
            ja naprawdę się czuję tak, że zaraz mi poleci.
            • lastka Re: do ani i piegooska 29.09.03, 12:04
              Nie chcę Ci robić Aniu nadziei, ale ja też tak się czułam, którego razu już
              nawet wykrzyczałam "niech wreszcie dostanę ten okres bo albo peknę albo
              oszaleję", zrobiłam test z moczu negatywny, a dopiero dwa tygodnie póżniej
              wyszedł pozytywny a wtym czasi czułam się okropnie, podejrzewałam, ze coś jest
              ze mną nie tak, bo tak długo okres się spóżnia, wreszcie postanowiłam, że
              zrobię jeszcze jeden test i dopiero wtedy pójdę do lekarza, a tu
              niespodzoanka . Więc może i u Ciebie tak będzie, a czułam, że już zaraz za
              chwilkę dostanę okres, brzuch bolał i piersi...
              • Gość: ania Re: do ani i piegooska IP: 213.77.9.* 29.09.03, 12:08
                no teraz to mi narobiłaś nadziei. ale ja już brałam tebletki przeciwbólowe.
    • samanta25 Re: do piegooska 29.09.03, 12:50
      Aniu może jednak przekonasz się i zrobisz test. Wtedy wszystko się wyjaśni.
      Za Ciebie też trzymam kciuki

Pozdrawiam
    • Gość: Jola Re: do piegooska IP: *.tomaszow.mm.pl 29.09.03, 13:42
      piegoosku, daj jakiś znak bo zaraz umrę z ciekawości!!!!!!!!!!!!!!!! Jest
      dobrze, prawda???????????????????????????? możemy cieszyć się z Tobą????????
      • franula Re: do piegooska 29.09.03, 13:55
        ja tez jestem ciekawa, ale dziewczyny nie nakrecajmy sie i nie zapewniajmy
        zawsze ze tym razem na 100% bedzie dobrze, bo potem tym smutniej jest.
        Tak mi sie przynajmniej wydaje,
        lekko zdolowana, ale pelna wiary w Piegooska
        Fraula
      • piegoosek Re: do piegooska 29.09.03, 13:57
        kochana Jolus!! jeszcze nie wiem, wlasnie dzwonilam do kliniki, wyniki beda
        dopiero o 16stej... myslalam, ze szybciej uciekne z pracy i pojade jak na
        zlamanie karku po nie, ale nie mam na razie po co!!
        jak tylko odbiore napisze!! napisze!! mam nadzieje, ze same dobre wiesci!! mam
        nadzieje...
        trzymajcie kciuki, bo nerwy mnie zaraz zezra!!!!
        ratuuunku!!
        przerazony piegoosek surprised
      • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 29.09.03, 13:57
        dziewczyny jestem nienormalna. cały czas chodze do kibelka sprawdzić czy coś
        popłynęło czy nie. chyba macie rację idę dzisiaj zrobić po południu bhcg. a
        arno przed praca odbiore wyniki. niech się dzieje co ma się dziać.
        • piegoosek Re: do piegooska 29.09.03, 14:09
          idz aniu idz!! moze cos sie wyjasni wink
          franulko, ja wiem, nie napedzac sie, nie napedzac, ale wiesz jak jest... kiedy
          przychodzi okres, poplaczemy, wyzalimy sie ale przejdzie i znow walka, a tu?
          przy takim wyniku? nie chce sie az wierzyc, ze sie nie uda tym razem!!
          pozdr
          piegoosek
          • samanta25 Re: do piegooska 29.09.03, 14:30
            Piegoosku i Aniu czekam na wieści o 2 krechach i pozytywnym wyniku z krwi. musi
            się udać
            Wyobrażam sobie że dla Was teraz te parę godzin trwa wieki.

Pozdrawiam starająca się 17 m-cy
            • piegoosek Re: do piegooska 29.09.03, 14:34
              oj taaak... jeszcze 1,5 godziny do wynikow...
              dzieki za wsparcie!!
              dam znac jak tylko dojade z wynkami do domku... chyba, ze padne w klinice jak
              bedzie zle wink
              piegoosek
              • Gość: ania Re: do piegooska IP: 213.77.9.* 29.09.03, 14:37
                nie padaj kobieto! twoj wynik jest bardzo wazny dla mnie! ide dzisiaj zrobic
                badanie krwi. ile kosztuje badanie w invikcie? wiecie?
                • piegoosek Re: do piegooska 29.09.03, 14:44
                  smile
                  ja juz oddalam krew rano i ide po odbior na 16sta, wiec jesli wynik bedzie
                  sooerp, lece do domku powiadomic Was wszystkie!! ale jesli wynik bedzie zly, to
                  tam padne trupem wink
                  w Invikcie samo badanie krwi to 33zl, wlacznie z progesteronem i estradiolem 77zl
                  pozdrawiam i mam nadzieje, ze poinformuje Was o najlepszych wynikach na
                  swiecie!! (dla mnie oczywiscie)
                  piegoosek
                  • Gość: liliana Re: do piegooska i ani IP: *.toya.net.pl 29.09.03, 14:57
                    Dziewczyny, śledzę ten wątek z zapartym tchem i trzymam za Was obie kciuki, jak
                    pewnie sporo cichych czytelniczek. Powodzenia!
                    • aniuszkaa Re: do piegooska i ani 29.09.03, 15:09
                      Mam przeczucie,że Wam się uda...Trzymam kciuki.
                      • Gość: Jola Re: do ani IP: *.tomaszow.mm.pl 29.09.03, 15:13
                        Aniu, żebyś przypadkiem nie pomyślała że my tylko tak za piegooskiem, za
                        Ciebie też kciuki ściskam i wierzę że się uda, jeszcze nigdy nie miałam tak
                        silnego przeczucia. Zrób to badanko, a potem szybciutko daj znać! czekam i
                        umieram z ciekawości!
                    • Gość: Jola Re: do piegooska i ani IP: *.tomaszow.mm.pl 29.09.03, 15:11
                      Piegoosku, gdybym tylko mogła, to nie odchodziłabym od komputera, już nie mogę
                      się doczekać, tak strrrrasznie bym chciała, żeby Ci się udało! I Tobie i
                      Ani!!!! Jestem nauczycielką i o 16 mam lekcje z uczniem, który ma indywidualny
                      tok nauczania. Nie wiem, jak przesiedzę na tej lekcji, będę cały czas myśleć o
                      Tobie. Oj, ciężko będzie wykładać mu tryby czasownika wiedząc, że w kompie
                      czeka już wiadomość od Ciebie. Jeśli byś mogła, to może przyślij mi sms na nr
                      691159256 to odczytam od razu na lekcji. Kurde, bo się mogę nie doczekać i
                      pęknąć z ciekawości i trzymania kciuków u wszystkich możliwych kończyn! A
                      powiedz mi, piegoosku kochany, ile miałaś jajeczek w dniu inseminacji i czy to
                      prawda, że po inseminacji nie wolno się przytulać. Słyszałaś coś o tym? Ja
                      jadę dopiero 8 i 9 października, ale na razie o tym nie myślę. Jeśli Tobie się
                      udało to wierzę, że i mnie się powiedzie. buziaczki słodziutkie niezależnie od
                      wyników!
                      • samanta25 Re: do piegooska i ani 29.09.03, 15:22
                        Dziewczyny my to chyba bardziej przeżywamy od Was. Chyba uzależniłam się od
                        komputera. Ciągle tylko wchodzę na tą stronę i śledzę wypowiedzi.
                        Czekam na dobre wieści Już niedłuuuuuuuuuuuuugo się okaże.
                        • piegoosek Re: do piegooska i ani 29.09.03, 15:28
                          ale jestescie fajne dziewczyny!! wink
                          czuje sie jak bohater filmu sensacyjno-przygodowego wink
                          pozdrawiam Was i czekajcie cierpliwie! chyba zaraz sie urwe z pracki wink
                          piegoosek
                      • piegoosek Re: do piegooska i ani 29.09.03, 15:23
                        Jolu kochana! wychodze jednak z pracy dopiero o 16-stej, wiec w domu z wynikami
                        bede dopiero po 17-stej wiec pewnie juz bedziesz przy komputerku! napisze na
                        forum, a jesli wczesniej bede widziala, dam znac esesmanem!!
                        co do jajeczek: ja zawsze mialam jeden pecherzyk, nie bylam stymulowana (tzn.
                        raz bylam, ale pecherzyki juz nie zareagowaly, bo bylo za pozno na clo), wiec
                        zawsze mialam tylko jeden pecherzyk, i iui mialam robione zawsze przed
                        peknieciem, po uprzednim podaniu zastrzyku (Choragon) dzien wczesniej wieczorem!
                        nastepnego dnia po iui mialam sprawdzenie czy pekl, zawsze pekal bez problemu,
                        gdyby jednak nie pekl, bylaby poworka! zazwyczaj po iui nie poprawialismy, ale
                        ten ostatni raz poprawilismy, a co tam wink
                        musimy wierzyc, ze sie uda!!!!
                        pozdrawiam i sle caluski!!
                        piegoosek
                        p.s. wlasnie sie dowiedzialam, ze na swiat przyszly blizniaki po cesarce z mojej
                        Invicty!!
                        • Gość: ania Re: do piegooska i ani IP: 213.77.9.* 29.09.03, 15:26
                          dzieki dziewczyny ale na mnie musicie czekac az do jutra. nawet nie wiecie jak
                          mi sie buzia smieje jak czytam wszystkie lisciki od was. cala promienieje. co
                          to bedzie z nami piegoosku?!
                          • Gość: mika Re: do piegooska i ani IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.09.03, 15:31
                            Piegoosku jak ja juz bym chciała wiedzieć, nie wiem jak ty to wytrzymujesz,
                            Czytałam cały ten wątek od początku i obgryzłam z nerwów jeden paznokieć, pisz
                            szybko, trzymam kciuki
    • samanta25 Re: do piegooska 29.09.03, 16:40
      Piegoosku czekamy na dobre wieści. Już pewnie znasz wynik. Oby był pozytywny....

Pozdrawiam
      • Gość: Nikola Re: do piegooska IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 29.09.03, 17:01
        I co? I co? I co? 17.00......!!!!!!!!
        Trzymam kciuki...
        Powodzenia!
    • Gość: ettess Re: do piegooska IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 29.09.03, 16:59
      To już tylko minuta!!! A może właśnie minęła! nie wiem
      Gdzie te wieści!!! Trzymam kciuki!!!
    • samanta25 Re: do piegooska 29.09.03, 17:08
      Może Piegoosek informuje o swoim szczęściu najbliższych najpierw a potem nas

Nadal trzymam kciuki
    • Gość: Nikola Re: do piegooska IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 29.09.03, 17:15
      I co? I co? I co? Już nie mogę wytrzymać...Jak wynik????????
      Trzymam kciuki!
      ~Pozdrowienia~
      • myelegans Re: do piegooska 29.09.03, 17:27
        Piegoosku, Jestes w ciazy!!!!! Kreska jest kreska. Nie ma falszywych
        pozytywnych.
        GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • piegoosek UROSLO!!!! 29.09.03, 17:32
        DZIEWCZYNY KOCHANE!!!!
        HCG UROSLO!!!! WIERZYCIE!!! BO JA JESZCZE NIE!!!!
        mam nadzieje, ze nie ciesze sie za wczesnie!!!
        to dzieki Wam!!
        DZIEKI!!!! OOOOGROOOMNE!!!! TERAZ CZEKAM NA WAS!!!!
        jejku, ok. 20-tej ide do doktorka mam troche niski progesteron, musi to
        zobaczyc, moze jakis zastrzyk w tylek?!
        przepraszam, ze tak dlugo, ale niedosc, ze korki!! to jeszcze kolejka w
        klinice!!!! sooorki, ale troche napiecia nie zaszkodzi wink
        piegoosek
        • samanta25 Re: UROSLO!!!! 29.09.03, 17:34
          Piegoooooooooooooooooosku wielkie gratulacje

Cieszę się razem z Tobą

Trzymaj się cieplutko i życzę dużo zdrówka i powodzenia

Będzie dobrze

Pozdrawiam serdecznie
          • piegoosek Re: UROSLO!!!! 29.09.03, 17:36
            dzieki Sami, dzieki wieeelkie!!
            co prawda uroslo tylko do 12, ale teraz to juz musi rosnac!!!! musi!!
            • samanta25 Re: UROSLO!!!! 29.09.03, 17:38
              I to jest dobra wiadomość na koniec tego pochmurnego dnia

Cieszę się razem z Tobą
        • Gość: Jola Re: UROSLO!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 29.09.03, 17:40
          M O J E G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Wiedziałam od początku, wiedziałam, że to nie fałszywy znak! Jejku, jaka Ty
          musisz być teraz SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama nie wiem co Ci jeszcze
          powiedzieć. Małżonek już uwierzył???? Czy nadal patrzy "z politowaniem"???
          Myślę, że mogę Ci zadedykować już słowa pewnej piosenki, która dla mnie
          osobiście była czymś bardzo wymownym! :

" Jak mam rozpoznać tę nową Miłość,
          która ma zaledwie parę chwil?
          Tak trudno uwierzyć, że Cię nie było,
          teraz jesteś, jesteś w życiu mym"!!!!!!!!!!!

Wszystkiego naj naj naj! Daj znać po 20tej jak wrócisz od doktorka. Aha,
          zapomniałabym, opowiedziałam mojej mamie o Tobie i ona też trzymała kciuki,
          mimo, że Cię wcale nie zna, nawet tyle ,co ja. I też prosiła nawet 2 razy,
          żeby Ci pogratulować! Czekamy po 20tej!
          • piegoosek Re: UROSLO!!!! 29.09.03, 17:44
            placze, placze, placze..............
            smile))
            Boze, jak sie ciesze, ze znalazlam to forum!!
            dziewczyny i Wam sie uda!! caly czas nie moge uwierzyc, maz rowniez!! tyle
            staran... tyle miesiecy, ale jesli sie uda, to powiem, ze i tak los byl dla
            nas bardzo laskawy!! jest tu na forum tyle dziewczyn, ktore staraja sie duzo,
            duzo dluzej i bardziej cierpia!!
            jeszcze nie moge uwierzyc... jeszcze nie moge smile))
            caluski dla Ciebie Jolu i Twojej Mamy!! smile
            i dla Was wszystkich oczywiscie!!
            piegoosek
            • Gość: paula Re: UROSLO!!!! IP: 213.17.162.* 29.09.03, 17:47
              Tak sie ciesze, bardzo, bardzo...smile))))))))))))))))))))))))))))))
              Pozdrawiam!!
    • ettess Re: do piegooska 29.09.03, 17:55
      a co tam! napiszę też tu!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

dawno nie byłam taka uradowana!!!
      wierzyłam, że się uda!
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
      wszytsko będzie dobrze, zobaczysz smile
      Pozdrawiam WAS bardzo serdecznie, buźka!
      • Gość: eliszka29 Re: do piegooska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 19:47
        Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Dbaj o siebie i fasolkę, olej wszystkie inne rzeczy!
        Ach ten wrzesień, miałaś nossmile))
        pozdrawiam
        Ela
        • Gość: Paola Re: do piegooska IP: *.daminet.pl 29.09.03, 20:26
          Jejku Piegooosku....pisałam Ci na gg że będziesz mieć urodzinkowy prezent...i
          miałam rację masz!!!!!! Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia....po Twoim
          przypadku widzę, że nam też MUSI MUSI MUSI się udać. Nie może być inaczej.
          Sama nie moę ochłonąć z tej tak radosnej wiadomości. Trzymaj się idbaj jak
          tylko możesz. Czujesz to????? JESTEŚ W CIĄŻY-TO NIE SEN< ALE NAJPRAWDZIWSZA
          PRAWDA> Paola

ps. napisz Piegooosku który to Twój dzień po insemi i czy robiłaś już zwykły
          test ciążowy w dmciu.
          • Gość: ania a ja jestem jałowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 20:28
            poszłam zrobić badanie krwi i wynik odebrałam godzinę temu. hcg = 1. jestem
            załamana. piegoosku życzę ci wszytskiego najlepszego.
            • franula Re: a ja jestem jałowa 29.09.03, 20:47
              Aniu,
              bardzo mi przykro...
              a już myślalam że będzie podwójny powód do świętowania..
            • beata5555 Re: a ja jestem jałowa 29.09.03, 20:48
              Piegoosku tak się cieszę że ci się udało, teraz dbaj o siebie i fasolkę
              powodzenia.
            • ettess może jesteś następna w kolejce?... 29.09.03, 21:30
              Aniu, bardzo mi przykro.
              Ale może następnym razem to będziesz Ty?...
              Pozdrawiam!
    • piegoosek ani podwojny, ani nawet pojedynczy... 29.09.03, 22:26
      zrozpaczony piegoosek
      • ettess Re: ani podwojny, ani nawet pojedynczy... 29.09.03, 22:49
        nawet nie pojedyńczy?!
        czy to znaczy...?
        błagam nie...
      • lastka Re: Piegoosku 30.09.03, 08:05
        piegoosek napisała:

> zrozpaczony piegoosek

Nie załamuj się, co Ci powiedział lekarz? A wiesz, że u mnie dwa testy wyszły
        pozytywnie, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na to, że jestem w
        ciąży a lekarz robiący usg, stwierdził, że żadnej ciąży nie ma bo on nic nie
        widzi. Ale na szczęście mylił się, hej głowa do góry będzie dobrez zobaczysz.

• samanta25 Re: Piegoosku 30.09.03, 08:09
          Aniu nie przejmuj się Tobie też się uda w najbliższym czasie. Wiem co czujesz.
          Ja też staram się już 17 miesięcy i bez skutku

Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: Lilka Re: Piegoosku IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 10:00
            Piegoosku co u Ciebie? Kraków do Gdańska :smile)dwa miasta, piękne, miłe a tak
            daleko...powiedz, co on powiedział patrząc na USG? ja mam 1-wszą inseminację w
            10 i obawiam, sie troszkę.....wiesz jak to jest. Czekam i zyczę wiary
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka