Gość: anka IP: 213.77.9.* 03.11.03, 08:29 dziewczyny gdzie się to kupuje? w aptece czy jakimś zielarskim? i dokładni na co to jest, no i jaka cena. proszę o odpowiedz. dzisiaj zaczynam nastepny cykl stymulowany i potrzebny jest mi jakis wspomagacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koziki Re: HOMEL S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 09:04 w aptece około 25 zł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: HOMEL S IP: *.daminet.pl 03.11.03, 09:08 No właśnie mnie też ciekawi ten lek, jak on działa? Co takiego powoduje, że wszyscy go chwalą....może polepsza śluz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziki Re: HOMEL S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 12:57 Więcej info n.t. Hormeel S znajdziesz w wątku z 23.10. Ja stosuję od kilku dni, zobaczymy jakie ekekty przyniesie... Troche niesmaczne mocno alkoholowo-ziołowy smak. No ale cóż ...Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksia Re: HOMEL S IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 14:10 Kiedyś piłam to , ale zrezygnowałam ze względu na cenę. Z tego co pamietam to jest to lek homeopatyczny, więc na efekty trzeba dłużej poczekać. Warto poczytać na temat przyjmowania leków homeopatycznych, bo czasami trzeba dostosowac sie do pewnych reguł np. nie stosowanie używek,przyjmowanie o tej samej godzinie, itp.) by przyniosły efekt. Kiedys o tym czytałam, ale niewiele pamietam. W ulotkach o tym nie piszą, a szkoda. Najlepiej zapytać lekarza, który to przepisuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: HORMEEL S IP: *.katowice.agora.pl 03.11.03, 14:20 Dziewczyny a ja go piję od miesiąca i wyregulował mi tempki. Na forum Starania niektóre dziewczyny zaszły w ciążę po nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: HORMEEL S IP: 213.77.9.* 03.11.03, 14:36 dzięki za poprawienie nazwy bo napisałam zle. właśnie sobie kupiłam i zamierzam zacząc brać. zaszkodzić nie powinien a może pomoże ponieważ śluzu to ja nie mam w ogóle. tylko nie wiem czy lekarzowi mówić. powiedziałybyście czy nie? oni są czasami bardzo sceptycznie nastawieni do takich metod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rojka Re: HORMEEL S IP: *.setup.com.pl 03.11.03, 15:20 Ja w swoim szczęśliwym cyklu brałam po raz pierwszy HORMEL S i ACARD oczywiście bez wiedzy lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: HORMEEL S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 13:36 Możesz mi powiedzieć jak brałaś HORMEL i ACARD? Też mnie to interesuje...i czy te leki (zioła) są na receptę??? I napisz proszę,jak zareagował na to Twój lekarz? Dzięki! Pozdrawiam! Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija4 DO MAŁEJ! IP: 80.55.171.* 03.11.03, 17:54 wspomniałaś ,że jest forum STARANIA. nie znalazłam.....może mi podpowiesz, gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babetta Re: DO MAŁEJ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 22:45 www.starania.gery.pl i szukaj na forum chyba Leki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sassima Re: DO MAŁEJ! IP: 80.51.74.* 04.11.03, 13:12 tak, www.starania.gery.pl, ale forum Dla Starajacych Sie jest tez na www.dzieckoinfo.com - goraco polecam. No i oczywiscie jest tez www.nasz- bocian.pl, tam mozna zapytac specjalisty od nieplodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulaz Re: DO MAŁEJ! 19.11.03, 14:04 Hej Dziewczyny od Was dowiedzialam sie o tych kroplach i kupilam łykam od niedawna, wiec nie mam pojecia czego mozna sie spodziewac.. Czy ktorejs pomogly? Jakie maja dokladnie dzialanie?? Efekty?? magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: DO MAŁEJ! IP: 82.139.13.* 19.11.03, 20:43 Już jakiś czas biorę Hormel S i jeśli chodzi o tempke to widzę zmianę, ale nie na lepsze. Do tej pory mojatemka była spokojna w mirę jednostajna, nawet po skoku. A teraz jakieś zęby rekina. Ale jeszcze nie przekreślam tego leku....owu była wczoraj i to dopiero się okaże czy zaszłam w ciążę, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka a mi IP: 213.77.9.* 20.11.03, 09:29 a mi się poprawił śluz. znaczy się pojawił się taki jak miałam kiedyś kilka lat temu. bo już odawna miałam suchość pochwy. biorę trzy tygodnie. od początku cyklu i pierwszy raz zrobił mi się pęcherzyk bez łykania clo. i ładnie urósł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: HOMEL S IP: *.media4.pl / *.media4.pl 20.11.03, 16:09 Ja na swoim przykładzie wiem, ze Hormeel: -poprawił mi tempki (zlikwidował tzw. zęby rekina) -wyczuwam owu bo boli jajnik (wcześniej nic nie bolało) -nie miał wpływu na jakość śluzu To tyle, stosuję 2 cykl więc jeszcze nie zbyt długo. Jest bez recepty do dostania w aptece produkuje go firma HEEL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: HOMEL S IP: 82.139.13.* 20.11.03, 17:53 A czy po owulacji nadal przyjmujecie Hormel S? Odpowiedz Link Zgłoś