Dodaj do ulubionych

bolące piersi

IP: *.ae.poznan.pl 27.11.03, 09:28
Mam dziwne piersi,tzn.powiększone,nabrzmiałe i strasznie bolące. Na ogół po
miesiączce ból mijał ale tym razem miesiączka była bardzo krótka i bardzo
skąpa (mimo że po lakach)a piersi nadal bardzo bolą.O czym to świadczy?
Obserwuj wątek
    • manus2 Re: bolące piersi 27.11.03, 10:13
      A ile dni temu była ta miesiączka??? Czy jesteś czymś stymulowana?
      • Gość: jolka Re: bolące piersi IP: *.ae.poznan.pl 27.11.03, 10:19
        Miesiączka była od soboty do poniedz. po luteinie wyjątkowo skąpa.Luteinę biorę
        już czwart cylk i wszystko było ok.Teraz tak się czuję jakbym miała dostać
        jeszcze raz! sad
        • manus2 Re: bolące piersi 27.11.03, 10:28
          No cóż, często się mówi, że plamienia występują również w pierwszych miesiacach
          ciąży. Ameryki chyba nie odkryję jak Ci poradzę, abyś zrobiła test, a jak nie
          wyjdzie to za kilka dni bHCG. To może być ciążą!!! Czego Ci oczywiście z całego
          serca życzę!!!
        • Gość: Nikola Re: bolące piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:29
          A robiłaś test?
          Ja również kiedyś tak miałam, najpierw @ przyszła 4 dni później trawała 3 dni,
          była bardzo słabiutka a po 14 dniach znów dostałam @. Lekarz nie wyjaśnił
          dlaczego tak się stało. Od tego czasu mam, można tak powiedzieć regularnie.
          Jednak w ciąży wtedy nie byłam...dadam, że moj gin. podejrzewał, że to
          plamienie (mini @)może oznaczać implantację, dlatego pomino tych trzech dni
          dziwnej @ miałm zrobić test z krwi na beta HCG.
          Nie wiem, czy Ci pomogłam, ale lepiej sprawdzić co się dokładnie dzieje.
          Pozdrowienia!
          Nikola
          • Gość: jolka Re: bolące piersi IP: *.ae.poznan.pl 27.11.03, 10:40
            Testu nie robiłam.
            Luteine przymowałam od 16-25 dnia cyklu czyli przez 10 dni,jednak juz na 7-8
            dzien dostawałam miesiączkę i ból piersi mijał.Teraz wyjątkowo miesiączka była
            bardzo skąpa a piersi nadal bolą sad(
            Dzięki za porade!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka