jollyb 09.06.09, 14:00 pozdrawiam cie i caluje serdecznie i trzymam kciuki za ciebie- zawsze. pamietam o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar684 Re: do cezar684 09.06.09, 21:22 Witaj, ja też o Tobie bardzo często myślę, Twoje dzieciątko już chyba chodzi? U mnie niestety bez zmian, ale moja bratowa z bratem po 17 latach przerwy ponownie zostaną rodzicami we wrześniu....,ja niestety zostałam dzisiaj psią babcią, bo mój cezar-pies został ojcem. Odezwij się do mnie, ja w przyszły wtorek wylatuję na tydzień do Turcji, ale nie z mężem, bo nie może, lecę z koleżanką.Całuję Cię bardzo mocno!!! Ja czasami szukam Ciebie na forum i dziewczyn z lata 2007r., ale tylko czytam..., dużo jest nowych dziewczyn...Niestety nie ubywa NAS z problemami..., tylko przybywa. Jeszcze raz całuję mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: do cezar684 09.06.09, 21:40 moja corka ma 6,5 miesiaca. ja wrocilam do pracy.wynajmuje mieszkanie. zycze ci kochana wspanialego wypoczynku w turcji. caluje Odpowiedz Link Zgłoś
cezar684 Re: do Jollyb 09.06.09, 22:45 Wielkie dzięki, odezwę się po powrocie, może w końcu się spotkamy!!! Całuski dla WAS obu. Odpowiedz Link Zgłoś