sylwia19830322 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 09:24 itajcie tu sylwia19831 Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 18:05 hej lasencje ja tez jestem, blizniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
winiepoo Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 17:47 jestem i ja w nowej odsłonie Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 18:21 witam i ja tyu terz dzieki za linka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 18:23 teraz bedziemy miały fajnie nie bedziemy nadązac a ni na boćku i tu ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 18:31 teraz nie wiadomo, gdzie najpierw zagladac czy tu, czy na boćka Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 19:56 aramgad melduje sie na rozkaz. ale tutaj chyba sobie temat rodziny M i pana zuczka odpuscimy?)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysunia32 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 20:27 jestem - mycha28 dziewczyny u Was też to forum tak ściemnia? strony ledwo się otwierają. Mam pytanie odnośnie recept z Bociana. Dzwonić po nie do doktora czy do pielęgniarek? ( recepta na marvelon i dipherelinę). Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 21:01 laseczki kochane jak dobrze że teraz możemy tu pisac ale nie wiem czy wzystkie o tym wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 21:09 pewnie nie wiedza, a bociek juz nieczynny. Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 21:13 ja wiem ale szkoda ze tak długo kochane trzeba by gdzies napisac jaki teraz jest nowy adres naszego niby boćka Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 21:43 Ale lipa bez Bockakurcze jak tu wytrzymac tyle dni, ale jakos damy rade Odpowiedz Link Zgłoś
inez_rubia Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 21:56 Witajcie wieczorowo. Uff, udało mi się w końcu tutaj dostać-jakoś człowiek nieobeznany z techniką i łatwo się gubi Z niecierpliwością czekam na powrót na łono naszego bociana, bo to forum gazetowe trochę dziwne. Życzę miłego wieczoru, ja niestety wracam do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 21:58 hej laski ja też jestem -Ludwika Odpowiedz Link Zgłoś
mysunia32 Re: Leć Bocianie, leć ..... 18.06.09, 23:42 Dziwne to forum gazetowe... hmmm... dziewczyny z jednego z wątków boćkowych są na forum :forum.dziecko- info.com/forumdisplay.php?f=54 , tam przynjamniej widać wszystkie posty i nie trzeba klikać na każdy post.. byle do poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:01 Hej laski ja tez jestem ale wlasnie dziwnie nie widac poprzednich postow i trzeba klikac ka wszystkie zeby zobaczyc jejku jeszcze 3 dni bez Bocka Odpowiedz Link Zgłoś
agu_tek Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:31 taa daaa- ja tez jestem. A juz myslalam, ze dzis nadrobie zaleglosci w pracy, ale sie chyba nie da Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:38 Hehe , moze nadrobisz Jakos te forum nie klei sie tak jak na forum, musimy byc cierpliwe Odpowiedz Link Zgłoś
agu_tek Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:41 jak rano nie bylo Bocka, to przez 1 godz. zrobilam tyle, co z bockiem przez 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:41 cześć, ale u mnie diś pochmurno, a tu okienka trzeba myć! Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:47 A u mnie sloneczko piekne swieci, od 7 rano, juz nie spie, mam dzisiaj dzien wolny, wiec bede leniuchowac caly dzien Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:48 bliźniaczek czy na wizycie po wyciszaczu, gdzie dostanę leki na 6dni, coś bedę miała badane, czy ta wizyta też jest dwu częściowa? Bo umówiłam sięz Marcelką i nie wiem jak długo zejdzie mi u doktorka? Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:52 Wiesz co kochana nie pamietam az wstyd, ale raczej nie jest dwuczesciowa z tego co pamietam dopiero po 6-dniowej stymulacji masz dwa razy dziennie, a jak cos mozesz zadzwonic do Bocka i sie upewnic Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 09:57 Bo ja myślałam, że jest wizyta i robią krew, aby sprawdzić jak się wyciszyłam i na tej podstawie dobiera leki, bo w sumie skąd może wiedzieć czy dobrze czy żle sie wyciszyłam? Boję sie że bedzie coś nie tego... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:01 Faktycznie masz racje, robia badania i sprawdzaj, widzisz niby to bylo tak niedawno a ja juz nie pamietam, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaz Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 11:43 witam wszystkich , u mnie bez zmian miesiączka mnie zalewa, dr kazał zrobić bete ale dla mojego spokoju, mówił że cuda się zdarzają,zrobiłam dziś, ale wynik aż w przyszłym tygodniu, po mrozaczki jedziemy we wrzesniu to juz postanowione Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:00 Hej dziewczynki, u nas słoneczko. A u mnie 11dpt. Nie testuję, bo miałam dwudniowe zarodeczki i chyba poczekam do poniedziałku... może siknę w weekend, ale nie dzisiaj. Powoli się wyciszam, teraz to już naprawdę tylko czekać... Miłego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:04 buonanottekochana łapki mam zacisniete, za Ciebie i Twoje maluszku Ludwikanie przejmuj sie bedzie ok, ja tez mialam stracha, i jeszcze do teg glupi sen ze sie nie wyciszylam Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:34 Dziękuję, oczywiście nadal doszukuję się objawów, ale powoli się uspokajam... pozostał ból brzucha i 37 temp. I tyle. Co ma być to będzie. bliźniaczek a Ty w którym dniu robiłaś sikany? Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:35 kochana bylam na becie w 11 dpt, bo nie wytrzymalam, a sikanca zrobilam naa pamiatke w 15 dpt, wiec wal smialo na bete Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:37 Tak, ale ja miałam dwudniowe zarodeczki, poza tym boję się, że wynik będzie w poniedziałek... to już lepiej zrobić w poniedziałek, jak się udało to beta będzie wyższa... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:42 W sumie masz racje ,ale cos przecuwam ze maluchy juz umeblowaly sie na stale buzka Odpowiedz Link Zgłoś
mysunia32 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 10:44 Dziewczyny ponawiam pytanie, po receptę na marvelon i dipherelinę dzwonić do pielęgniarek czy do Mrugatego? Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 11:00 mozesz zadzwonic do pielegniarek, bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
nittaaa1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 11:33 witam, wreszcie was znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
nittaaa1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 11:37 dziwnie tak bez bocka,przekopalam alego neta zeby was znalezc ale i tak tylko na dzis... a gdzie tu sa buzki, bo widze ze macie? Odpowiedz Link Zgłoś
agu_tek Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 11:50 Dziewczyny- jest fajne forum, podobne do Bocka www.gimbla.pl/baybus/viewforum.php?f=38 moze by sie tam przeniesc? Tylko cos dlugo czekam na potwierdzenie rejestracji konta Odpowiedz Link Zgłoś
nittaaa1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 12:23 chyba i ja znalaz\la-kilka wariaji o stymulacji- ale rejestruje sie i dosc dlugo to trwa Odpowiedz Link Zgłoś
moly123 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 13:22 mo i ja jestem , niestety musiala zmieniec nieco login. nie wytrzymalam i poleciałam ba bete. 10dpt- wyniki po 19-tej. Bede mamą- PEWNIE ZE TAK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fasolexx Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 13:21 hej, wystarczy kliknac kolo ikonki "sortuj" -pokaz wszystkie i drzewko sie rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 13:34 A ja chyba nie zdążę zatestować... dziś 11 dpt i pojawiło się lekkie różowe plamienie, trochę późno na implantacyjne jak się rozkręci to koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 13:56 Ale dopoki nie ma @, to nic pewnego !!! A ja nie radze juz sobie z tym potopem. Pierwszy raz w zyciu mam cos takiego. Ale plus tego wszystkiego jest taki, ze musialo byc ladne endo ( a u mnie zawsze bylo ok 7-8mm ) - chociaz takie lekarze tez okreslaja za niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaz Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 13:59 olukraków ja mam to samo nidy w życiu nie miałam takiego krwawienia, normalnie zalewa mnie Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:05 wszystko sie oczyszcza.Kasiulaz - my na poczatku lipca jedziemy do prof., zeby pogadac i ustalic co dalej, a we wrzesniu znowu sprobujemy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaz Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:07 olu my ruszamy we wrzesniu po mrozaczki dzwoniłam wczoraj do dr a co do okresu to mówił że tak może byc bo endo było grube i teraz wszystko schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:09 moze sie spotkamy , tylko przy mrozaczkach jest pewnie krotszy pobyt, bo nie ma takiej dlugiej stymulacji Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaz Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:33 olu pewnie sie nie spotkamy, boja pojadę tylko na 2 dni, wrócę do domu na 1 tydzień i wrócę tylko na transfer Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 18:55 Kasiulaz - a w jakim okresie bylas w zuczku ? Bo my wyjechalismy stamtad 3 czerwca. Jesli bylas i tam mieszkalas, to na pewno widzialysmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaz Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 16:43 olakraków jestem, dopiero wróciłam ze szkoły , jak ty byłaś w żuczku do 3 to ja cię chyba widziałam czy byliście zielonym autkiem z pieskiem ? my przyjechalismy 30.V srebrnym focusem Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 16:56 pewnie. Kojarze focusa. Tak, bylismy zielona xsara i z psem . szkoda, ze nie poznalysmy sie i nie pogadaly tam na miejscu. W grupie razniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaz Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 17:14 olu może spotkamy sie we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 17:25 zobaczymy. bo pewnie to zalezec bedzie od dnia cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
mysunia32 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:05 Mnie też zalewało jak nigdy. Rozpatrywałam nawet opcje pampersa Dziewczyny pamiętajcie o jakiś preparatach z magnezem. Mój M kupił mi jakiś magnez z tabletkach do rozpuszczania. Wstretny w smaku ale dałam radę.Robiłam badanie magnezu i norma była od chyba 40 do 150, a ja miałam tylko 20. Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:07 ja sobie wczoraj kupilam taki dla "ciezarowek " elevit, ale to kompleks wielu witamin - w tym magnez. Odpowiedz Link Zgłoś
mysunia32 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:14 Ja też ruszam we wrześniu na drugie podejście. Od sierpnia antyki więc pewnie w połowie września dłuższy pobyt w BS. Mam nadzieję,że to tego czasu nie uchwalą tej porąbanej ustawy o in vitro Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:21 watpie, zeby ja ustalili. Nie mozna czegos zakazac , a innym sila nakazac. To nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
mysunia32 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:27 No niby tak. Odpadną 2 projekty contrainvitro i Piechy i zostanie projekt Gowina.Coś będą musieli wybrać. A projekt Gowina też do bani: ( Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:46 Mi wczoraj mam mowila, ze w tv bebnili o tym zakazie, i jest tez zalamana, mowi ze do debile, bo jka ich mozna nazwac, przeciez to byloby straszne, nie moga zakazac !!! buonettekochana łapki zaciskam Odpowiedz Link Zgłoś
inez_rubia Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:47 Dzieńdoberek wszystkim, buonanotte, moly yelims5.free.fr/TopOuNul/Super18.gif" border="0" alt="yelims5.free.fr/TopOuNul/Super18.gif"> Odpowiedz Link Zgłoś
inez_rubia Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 14:51 coś mi się żle wkleiło, 3mam kciuki yelims5.free.fr/TopOuNul/Super18.gif" border="0" alt="yelims5.free.fr/TopOuNul/Super18.gif"> Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 15:42 Moja mama też mówiła, że zbierano podpisy w kościele (chyba w jakieś świeta) o zakazie invitro. Oczywiście mochery leciał pierwsze, masakra oni mają decydować o naszej przyszłości?Lepiej niech miejsce na pochówek szykują(sorry) ale jakaś stara zapierdziała babka nie bedzie i mówiła czy invitro jest zle. Ja też trzymam kciukaski z całych sił, czekay na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 15:43 oczywiście buonanotte, moly!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 16:03 Dzięki dziewczyny Moly - ogromne kciuki!!! Ja nadal lekko plamię, ale póki co @ się nie rozkręca... na betkę pójdę w pon jak mnie nie zaleje... nie wiem czy mogę się łudzić że to późna implantacja... poprzednio 2 przyszła raz po 5, drugi po 50 dniach po odstawieniu leków... wtedy brałam luteinę i duphaston, teraz tylko duphaston i clexane... Dziękuję za wszystkie kciuki!!! Potrzebne i to jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
nittaaa1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 16:34 troszke sie zgubilam, wpadlam teraz na hwilke i zmyka do domu Moly trzymam kciuki buonanotte za wysoka betke, no i oczywiscie bedzie mi was brokowalo w wekend jest nowy watek www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?p=825276#825276 ta fajnie jak na bocku Odpowiedz Link Zgłoś
nittaaa1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 16:35 dziewczyny szaleja z buzkai)) Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... 19.06.09, 22:35 www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?t=15201&postdays=0&postorder=asc&start=195 tu jestesmy kobitki z bociana Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 09:55 Niestety rozkręciła się Dr kazał zrobić jutro sikańca, tak na wszelki wypadek. Tak więc dziękuję za kciuki, może następnym razem, bo jeszcze walczymy Dziewczyny, czy dr M robi prywatnie histeroskopię? To mój pomysł, zapytam w poniedziałek na wizycie, nie widział wskazań, ale to mój trzeci nieudany transfer, więc może warto... Moly, mam nadzieję, że chociaż Tobie się udało... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 10:01 buonanotte_bocian tulkam mocno moly odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 10:18 trzymaj sie kochana ! Jednabitwa przegrana, ale nie wijna ! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 10:27 Dzięki dziewczyny, w zasadzie trzy bitwy przegrane... ale jeszcze mam siłę, mąż też. No i co ważne, stać nas na jeszcze jedno podejście... bo raczej nie mamy mrozaczków.... jest jedna sierotka, o którą będę się dowiadywać w poniedziałek, ale nie dawano jej szans... poza tym i tak program musi ruszyć, bo nie wiadomo czy sierotka da radę... Mam pytanie do dziewczyn, którym się nie udało: co uzgodniłyście z lekarzami? Zmieniacie coś w podejściu? olakrakow rozmawiałaś z lekarzem o histero? Wiem, że pytałaś dziewczyny... ja nie wiem co można u nas poprawić, mamy plemniczki z biopsji, ale skoro powstają zarodki i się dzielą (klasa B) to chyba nie jest tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 10:51 buonanotte_bocian po telefonie, ze beta nie wyszla - umowieni jestesmy na poczatku lipca na wizyte. Wtedy sie wypytam o wszystko. O histero pytalam, bo moze w mojej macicy cos jest nie tak, ale o to tez zapytamm lekarza. My tez niby zarodki mamy, byly i B i A i C, ale nie zostaly ani z nami, ani do mrozenia. Wyczytalamn gdzies kilkakrotnie powtorzone zdanie , ze " jaka komorka jajowa,taki zarodek". Nie wiem , czy sa jakies sposoby na poprawienie jakosci komorek jajowych. Ale o to tez zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
winiepoo Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 10:48 Witajcie! Teraz będę szła krótkim protokołem. Dr stwierdził ze jak na długim polegliśmy to czas na zmiany. W sumie Krasnal jest po długim Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... tu są dziewczynki z b 20.06.09, 11:13 www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?p=824823#824823 kochane tam sa dziweczynki z bociana Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... tu są dziewczynki z 20.06.09, 11:19 jest tam carmen i inne laseczki to jak bychciał to non problem bo szkoda że nie ma bocka ale to tylko do poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 11:28 witam kochane pozdrawiam was serdecznie do zobaczenia w w krutce na naszym watku Odpowiedz Link Zgłoś
moly123 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 11:42 w 9dpt ponizej 1. mam jeszcze 2 mrozaczki. i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
buonanotte_bocian Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 11:58 moly przykro mi kochana.... ja nawet nie zdążyłam zabetkować... olakrakow ja umówiłam się już w poniedziałek na wizytkę... myślę, że mój organizm tak bardzo nie ucierpiał tym razem, skoro @ przylazła tak szybko... to chyba jakiś plus w tej sytuacji... zobaczymy co i jak i zaczynamy działać... w poniedziąłek o wszystko wypytam dr. Odpowiedz Link Zgłoś
martabor25 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 12:26 dziewczyny ja mam taką małą sugestię może byśmy przeniosły się na inne forum?na www.gimbla.pl/baybus/index.php?bo tytaj jest jakoś dziwnie.co Wy na to?mogłabym założyć tam temat leć bocianie leć bo u dzielam się na tym forum od kilku lat Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 13:20 martabor25jestem za, chodz denerwują mnie te reklamy które ciagle się tam otwierają. No i po co myłam okna , jak leje jak cholera, ale dzieci mają wakacje- załamka. Moly przykro mi, trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
martabor25 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 13:26 założyłam www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?t=15209 Odpowiedz Link Zgłoś
martabor25 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 13:27 zapraszam www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?t=15209 Odpowiedz Link Zgłoś
martabor25 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 13:32 a dla mnie nie otwierają się żadne reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
pike80 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 20:41 www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?t=15201&postdays=0&postorder=asc&start=270 my jestesmy tu laseczki z forum leć bocianie lec białytstok i nadzieje po transferze zapraszam kochane Odpowiedz Link Zgłoś
martabor25 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 22:38 dziewczyny to nie przeniesiecie się na baybusa?to zgłoszę do moderatora,żeby usunął wątek Odpowiedz Link Zgłoś
martabor25 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 22:57 jeszcze raz zapraszam tutaj www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?t=15209 Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczek81 Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 23:54 Hej lasencje, jakos brakuje mi czasu na wszystko rano wstaje poki wroce z pracy jest ok 17-18 spedzam czas ze znajomymi i jakos leci. Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie Bociek aktywny buonanottekochana bardzo mi przykro, tule Cie do serduszka skarbenku trzymaj sie buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaz Re: Leć Bocianie, leć ..... 20.06.09, 16:47 buonanotte_przykro mi kochana wiem co przezywasz, Odpowiedz Link Zgłoś
olakrakow1 Re: Leć Bocianie, leć ..... 21.06.09, 20:23 DZIALA JUZ BOCIEK. Stan Na 21 czerwca, godz 20,25 Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika.pl Re: Leć Bocianie, leć ..... 21.06.09, 22:37 DZiała. Potwierdzam 21.06. godz. 22.37 Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Leć Bocianie, leć ..... 21.06.09, 23:59 nie dziala, stan na 22 czerwca godzina 0. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolexx Re: Leć Bocianie, leć ..... 22.06.09, 10:28 dziewczyny, czy u was forum bociana dziala? u mnie strona ok ale forum..czyste bez postow etc.... Odpowiedz Link Zgłoś