Gość: Tomasz W. IP: *.autocom.pl 26.10.04, 22:27 Chcemy wybrać się na jedną z mniej znanych wysp karaibskich? W jednym z biur znalazłem ofertę na Antiguę i Saint Lucia. Czy ktoś z Was tam był? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreola Re: Karaiby 27.10.04, 00:11 Witaj, niestety na tych wyspach nie bylam, ale zareczam, ze "mniej znane" to one sa tylko w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz W. Re: Karaiby IP: *.autocom.pl 28.10.04, 21:22 Trudno o miejsca gdzie nie ma turystów. Poza tym jeśli chciałbym być w miejscu kompletnie nie znanym, to pozostałbym w domu. A więc nadal czekam na jakieś opinie o tych wyspach... Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Karaiby 28.10.04, 22:37 Hej!! Na karaibach byłem dwa razy, raz jako kawaler i drugi jako młody żonkoś, żona nie chciała uwierzyć że to bez sensu :-( Moje wnioski? Dominikana przegrywa w 8 na 10 z Egiptem A czemu? A temu: Plaża po stronie Dominikany, miększy piasek jest, oraz angielski obsługi. Cena, morze, pogoda, zabytki, obsługa, koszty na miejscu, długość lotu, rafy na strone Egiptu A w sumie: Dominikana jest fajna żeby leżeć bykiem na plaży(pod warunkiem ALL, inaczej odradzam!!!) i zeby zaszpanować przed znajomymi gdzie to się było( umnie nie działa, praktycznie nic może po za Tybetem nas nie rusza ;-)) A dla zwykłej próżności Egipt polcam bezkonkurencyjny jest, szczególnie stosunek ceny do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
ramolstary Re: Karaiby 28.10.04, 23:48 Ty derduch nie czytasz uwaznie pytan. I pieprzysz od rzeczy. Napisz jeszcze o sloniu i sprawie poskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Karaiby 29.10.04, 03:59 A ty weź koło i pierd... się w czoło. Z pewnością mój post był bardziej w temacie niż twój. Baranie Odpowiedz Link Zgłoś
ramolstary Re: Karaiby 29.10.04, 08:43 Derduch, dolej jeszcze dwie/trzy krople wody to bimbru ktory pijesz. Moze to ci pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Karaiby 29.10.04, 09:06 >>...dolej jeszcze dwie/trzy krople wody to bimbru ktory pijesz. Moze to ci pomoze?...<< Na pewno pomoze! A jak nie to zapraszam kolegow na aguardiente. :))) SP Ps. Na Karaibach polecam Islas de Roca. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Karaiby 29.10.04, 22:24 Pije, to fakt, ale nie bimberek tylko wczoraj Blavod, a dzisiaj nastroiłem się romantycznie i na warstacie mam Tequila Sierra gold, ja wiem że to nic specjalnego ale ją lubie, a właściwie kocham. Takie mam zboczenie już. I proszę, nie bądź złosliwy, bo po co? Mam dzisiaj super udany dzień w biznesie i nikt i nic mi go nie spierdzieli, uwierz ;-))) Chyba żeby sobie jeszcze pofolgować to zarezerwuje jakiś tydzień w Sharm za tydzien :-)) Pozdrawiam, taaaaaaaki mam super dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
ramolstary Tequila :)))))))))))))))))))))))))))))). 30.10.04, 03:20 Wspolna sympatia do tequili spowodowala, ze nie bede sie juz Ciebie czepial. Milo czytac, ze dzien miales dobry. Tequili za duzo nie rozcienczaj :))). Zdrowko. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Tequila :)))))))))))))))))))))))))))))). 30.10.04, 06:34 Dzięki! :-))) Tequile rozcienczać to grzech prawie że śmiertelny! Żeby tak się napić jeszcze w Punta Cana czy Puerto Plata... ech się rozmarzyłem A komu by to przeszkadzało gdybym sobie tak mógł cały czas jeździć, bo mi raczej nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ramolstary Re: Tequila :)))))))))))))))))))))))))))))). 30.10.04, 06:51 Nikomu by nie przeszkadzalo. Wrecz chyba przeciwnie. Pogadaj z szefem moze sie zgodzi i delegacje podpisze. :))). Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Tequila :)))))))))))))))))))))))))))))). 30.10.04, 09:09 Mój szef to straszna sknera i hiena na pieniądze, wyrwać się z pracy graniczy z cudem, nic tylko praca i kasa, małpa wredna! A wymagania jakie! PS. Ja nim jestem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramolstary Re: Tequila :)))))))))))))))))))))))))))))). 30.10.04, 09:35 Tsk, tsk, glupia i ciezka sprawa wiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Hey kumy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:09 Idźcie pogadać sobie na tlena albo na gg. Prosze, prosze, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś