Gość: Pimpek IP: *.dbgr.siemens.de / 195.124.89.* 08.08.05, 14:32 Nie moge się doczytać kiedy najlepiej jechać na Koh Samui Proszę o rade Pimpek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: Kiedy na koh Samui IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.08.05, 17:08 Ja byłam w czerwcu. Pogoda super, turystów mało, ceny dużo niższe niż w sezonie. Polecam. W ogóle wyspa jest wspaniała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Kiedy na koh Samui IP: *.atman.pl / *.atman.pl 08.08.05, 19:52 W www.google.com wpisujesz Samui i juz w pierwszy linku www.samui.org czytasz na stronie www.samui.org/general/weather.htm ze: Best time for visit December - June Rain Season September - November to chyba najprostsze info do wyszukania o danym kraju, regionie, proponuje wiecej determinacji w poszukiwaniach na przyszlosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiramisu5 Re: Kiedy na koh Samui do Kaśki IP: *.dbgr.siemens.de / 195.124.89.* 10.08.05, 15:26 Gdzie dokładnie byłaś. Może podasz hotel? Pozdrówka Tiramisu Odpowiedz Link Zgłoś
trilo Re: Kiedy na koh Samui 11.08.05, 10:32 Najlepszy okres na Koh Samui to maj - październik. Po zachodniej stronie (Phuket, Phang Nga, Krabi) listopad - kwiecień. Ja byłem raz w sierpniu, a raz we wrześniu i pogoda była idealna. Znajomi byli w lutym i padało przez tydzień :-(. Byłem równiez na Phi Phi w sierpniu i tam również pogoda byla super. Nawet jeżeli pada deszcz, to nie są to długotrwałe kilkugodzinne opady. Temparatura zaś zawsze jest odpowiednia :-). W tym roku będę na Samui w październiku i już się cieszę. Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
trilo Re: Kiedy na koh Samui 11.08.05, 10:34 Zajrzyj sobie na www.kohsamui.net , a może znajdziesz jakieś przydatne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś