Dodaj do ulubionych

gdzie w podroz poslubna

IP: *.abo.wanadoo.fr 04.02.03, 13:49
Czy ktos moze mi doradzic gdzie najlepiej jechac na podroz poslubna,
interesuje mnie przyroda, piekne widoki, zabytkow i budowli nie przepadam
zwiedzac. Cena (1os.) do 7000zl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.acn.pl 04.02.03, 16:01
      Polecam Dominikanę, Tajlandię ( Samui), Malediwy, Wyspę Margaritę a z
      bliższych Egipt - bajeczna podróż
      Pozdr
      Kasia
      kasia430@wp.pl
      • raakk Re: gdzie w podroz poslubna 04.02.03, 21:44
        Z okazji Slubu zycze duzo szczescia :-)
        A na POSLUBIE , bym radzila Wyspe Bogow czyli Bali zwlaszcza Ubud to magiczna i
        czarujaca miejscowosc. Powodzenia
        • Gość: pipi Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.abo.wanadoo.fr 05.02.03, 13:13
          Ale wycieczka do Bali jest bardzo droga, (mieszkam we Francji).
          Wycieczka objazdowa – 1).Jakarta/Bogor/Bandung(Java)/Bromo(Java)/Surabaya
          (Java)/Ujung Pandang/Rantepao/Bali/– 15 dni, cena 1850euro.
          2).Bali/Sangeh/Mengwi/Tanah Lot/Celuk/Kintamani/Beshakih/Bedugul-Singaraja – 10
          dni, cena 1676euro

A moze znasz miejsca ktore warto zwiedzic, a niektore mozna sobie darowac, sam
          widzisz ze ich jest sporo.
          • Gość: Bebe Re: gdzie w podroz poslubna IP: carramba:* / *.echostar.pl 05.02.03, 21:55
            A może Polinezja Francuska,Seszele lub Mauritius? Ogolne rzecz biorac sa to
            drogie kierunki - moze we Francji jest trochę taniej? Zawsze pozostaje
            Dominikana, Kuba lub Meksyk.
            • Gość: pipi Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.abo.wanadoo.fr 08.02.03, 15:09
              Moze byl ktos w Indonezji i ma jakies zdjecia, za przyslanie mi bylabym bardzo
              wdzieczna. elemelek31@hotmail.com
          • Gość: Andy Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.crowley.pl 25.04.03, 17:21
            To kup w Polsce z wylotem z niem,ieckiego lotniska. Bedzie dużo taniej

Jak chcesz to dam namiary
    • Gość: GOUNIS TRAVEL Re: gdzie w podroz poslubna GRECJA IP: *.lar1.nas.panafonet.gr 23.04.03, 21:33
      BIURO GOUNIS TRAVEL ZAPRASZA W PODROZ POSLUBNA DO GRECJI - RYWIERA OLIMPIJSKA
      miejs. STOMIO WWW.GOUNISTRAVEL.GR POZDRAWIAMY
    • Gość: Podróżnik Re: gdzie w podroz poslubna IP: 10.40.68.* 24.04.03, 12:53
      Kuba!!!!!
      Należy zobaczyć Havanę na którą poświęca się jeden dzień, natomiast pozostałe
      odpoczywa się!!! Ja byłam właśni w podróży poślubnej z TUI - All Inclusive
      (koszt około 5500 od osoby - w zależności od sytuacji Euro) i było CUDOWNIE!!!
      To było w Varadero w hotelu RIU TURQUESA!!!
      Piękna plaża, ładny basen, cudowne posiłki(!!!!!!!) hotel ok!!!
    • Gość: Mitek Re: gdzie w podroz poslubna (ARUBA) IP: *.terra.net.mx 25.04.03, 21:20
      Zdecydowanie poradzam Aruba.

Wiecej informacji mozesz znalezc na: www.aruba.com

Pozdrawiam,

Mitek
    • Gość: nitka Re: gdzie w podroz poslubna IP: 217.193.134.* 25.04.03, 22:19
      Jesli chcielibyscie wybrac sie do Tajlandii to polecam mala wysepke Ko Lanta.
      Tam bardzo fajny osrodek Lanta Sea House. Czysto, kadnie, przystepne ceny i
      mila obsluga. Radze omijac wszelkie wyspy polecane przez biura podrozy, gdyz sa
      zatloczone i czesto przereklamowane. Dodatkowe informacje na:
      www.ko-lanta.com/seahouse/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka