Gość: pipi IP: *.abo.wanadoo.fr 04.02.03, 13:49 Czy ktos moze mi doradzic gdzie najlepiej jechac na podroz poslubna, interesuje mnie przyroda, piekne widoki, zabytkow i budowli nie przepadam zwiedzac. Cena (1os.) do 7000zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.acn.pl 04.02.03, 16:01 Polecam Dominikanę, Tajlandię ( Samui), Malediwy, Wyspę Margaritę a z bliższych Egipt - bajeczna podróż Pozdr Kasia kasia430@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
raakk Re: gdzie w podroz poslubna 04.02.03, 21:44 Z okazji Slubu zycze duzo szczescia :-) A na POSLUBIE , bym radzila Wyspe Bogow czyli Bali zwlaszcza Ubud to magiczna i czarujaca miejscowosc. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.abo.wanadoo.fr 05.02.03, 13:13 Ale wycieczka do Bali jest bardzo droga, (mieszkam we Francji). Wycieczka objazdowa – 1).Jakarta/Bogor/Bandung(Java)/Bromo(Java)/Surabaya (Java)/Ujung Pandang/Rantepao/Bali/– 15 dni, cena 1850euro. 2).Bali/Sangeh/Mengwi/Tanah Lot/Celuk/Kintamani/Beshakih/Bedugul-Singaraja – 10 dni, cena 1676euro A moze znasz miejsca ktore warto zwiedzic, a niektore mozna sobie darowac, sam widzisz ze ich jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe Re: gdzie w podroz poslubna IP: carramba:* / *.echostar.pl 05.02.03, 21:55 A może Polinezja Francuska,Seszele lub Mauritius? Ogolne rzecz biorac sa to drogie kierunki - moze we Francji jest trochę taniej? Zawsze pozostaje Dominikana, Kuba lub Meksyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.abo.wanadoo.fr 08.02.03, 15:09 Moze byl ktos w Indonezji i ma jakies zdjecia, za przyslanie mi bylabym bardzo wdzieczna. elemelek31@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: gdzie w podroz poslubna IP: *.crowley.pl 25.04.03, 17:21 To kup w Polsce z wylotem z niem,ieckiego lotniska. Bedzie dużo taniej Jak chcesz to dam namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOUNIS TRAVEL Re: gdzie w podroz poslubna GRECJA IP: *.lar1.nas.panafonet.gr 23.04.03, 21:33 BIURO GOUNIS TRAVEL ZAPRASZA W PODROZ POSLUBNA DO GRECJI - RYWIERA OLIMPIJSKA miejs. STOMIO WWW.GOUNISTRAVEL.GR POZDRAWIAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżnik Re: gdzie w podroz poslubna IP: 10.40.68.* 24.04.03, 12:53 Kuba!!!!! Należy zobaczyć Havanę na którą poświęca się jeden dzień, natomiast pozostałe odpoczywa się!!! Ja byłam właśni w podróży poślubnej z TUI - All Inclusive (koszt około 5500 od osoby - w zależności od sytuacji Euro) i było CUDOWNIE!!! To było w Varadero w hotelu RIU TURQUESA!!! Piękna plaża, ładny basen, cudowne posiłki(!!!!!!!) hotel ok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitek Re: gdzie w podroz poslubna (ARUBA) IP: *.terra.net.mx 25.04.03, 21:20 Zdecydowanie poradzam Aruba. Wiecej informacji mozesz znalezc na: www.aruba.com Pozdrawiam, Mitek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: gdzie w podroz poslubna IP: 217.193.134.* 25.04.03, 22:19 Jesli chcielibyscie wybrac sie do Tajlandii to polecam mala wysepke Ko Lanta. Tam bardzo fajny osrodek Lanta Sea House. Czysto, kadnie, przystepne ceny i mila obsluga. Radze omijac wszelkie wyspy polecane przez biura podrozy, gdyz sa zatloczone i czesto przereklamowane. Dodatkowe informacje na: www.ko-lanta.com/seahouse/ Odpowiedz Link Zgłoś