20.07.10, 17:53
Gdzie warto zjeść w Łebie?Żeby było smacznie i miarę tanio.
Ponieważ nigdy nie byłam w Łebie to mam pytanie czy z Nowęcina jest daleko do
centrum i do plaży?Bo różnie piszą?Czy można jechać w ciemno?(wybieram się za
2 tyg.)
Obserwuj wątek
    • romaleba Re: Łeba... 20.07.10, 18:11
      Zapraszamy do nas ,i na nasza strone www.czapla.org
      Noweci ciagnie sie bardzo dlugo bo prawa strona ulicy Lebskiej to Nowecin a lewa
      to Leba.Tak wiec trudno tak naprawde to ocenic.Mozna zjesc tanio na drodze z
      Leby do Nowecina a wiec ulica Lebska tanio i dobrze ,takie jest moje
      zdanie.Pozdrawiam
      • marex59 Re: Łeba... 20.07.10, 19:53
        Ze środka Nowęcina do np.ul.Sosnowej w Łebie jest prawie 4 km.
      • ki-tty Re: Łeba... 20.07.10, 20:20
        Interesuje mnie ul.łebska,będziemy z dzieckiem prawie 3 letnim więc nie
        chciałabym żeby było za daleko na plażę.
        • kobalt_x Re: Łeba... 21.07.10, 02:13
          ulicy poszukaj w google na mapie. Z Nowozęcina do morza jest ok. 1 -1,5 km. Do
          Łeby 2 km a do plazy w Łebie 3 albo więcej.
          W Łebie jest masę gastronomii. Bardzo tanie dania to mikroskopijne porcje.
          Normalne porcje od 16 zł ( schabowy, frytki, surówka lub pizza 28 cm), pierogi
          od 10 zł, ryba smazona flądra od 5 zł. za 100 g.
          • kobalt_x Re: Łeba... 21.07.10, 03:06
            Tydzień temu w Łebie były wszędzie ogłoszenia "wolne pokoje" ale podobno od 21
            lipca ma być komplet. Nowożęcin jest nudny. Nic tam nie ma i za godzinę na
            rowerku wodnym chcą 18 zł. Samo centrum Łeby jest bardzo głośne. Noclegów jest
            pełno na pobocznych ulicach i gastronomii też. O 8, 9 rano przy kanale w Łebie
            cumują kutry ze świezymi rybami. Sklepy spozywcze mają ceny "turystyczne" a do
            lodówek wkładają tylko najdroższe napoje. Ale sklepów i straganów jest tam taka
            masa, ze pewnie coś odpowiedniego znajdziesz. Ja byłam tam w trakcie najgorszych
            upałów. Chodzenie po mieście w dzień było koszmarem i nie przebierałam w sklepach.
            • kobalt_x Re: Łeba... 21.07.10, 03:08
              Woda w morzu jest oczywiście ciepła. Nie przypominam sobie, żeby Bałtyk był
              kiedykolwiek cieplejszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka