Dodaj do ulubionych

wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam był?

03.02.11, 09:28
Zarezerwowałem pobyt w lipcu w pokoju 2 os z dostawką. Czy pokoje są zadbane? Czy łóżka wygodne? Jadę po słońce naładować baterie ale szukałem miejsca gdzie dzieci nie będą się nudzić. Myślę że żona się ucieszy. planuję pochodzić na tych zajęciach i pomasować w jacuzi. Jak ktoś wie dokładniej jak to wygląda to niech da znać.
Obserwuj wątek
    • marcin_kost Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba 03.02.11, 10:00
      Byliśmy w te wakacje. Dostawka duża jak dla dorosłego. Pokoje pierwsza klasa. Wykładziny, lcd 32", nowe meble, łóżka to porządne materace, zadbane łazienki. Wielkość pokoju 2os. wystarczająca dla 3 dorosłych osób. Labirynt, basen z piłkami, zabawki, zabawy dla dzieci. Byliśmy z żoną raz na nordic walkingu. Super miejsca, sami takich nie znaleźliśmy. Żona była na aerobiku i chwaliła. Sauna z jacuzzi to rewelka. Trochę bywam ale tu zamykają cie na ile chcesz i sami korzystacie ze wszystkiego. Dokonałeś dobrego wyboru, będziecie zadowoleni. Pomocna obsługa. A i jedzenie pyszne. Polecam to miejsce bo warto.
    • lenka291 Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 03.02.11, 15:32
      Byłam i z całego serca polecam. Wszystko co opisuje poprzednik zgadza się w 100%. Pokoje czyściutkie i gustownie urządzone. Jedzenie pyszne. Codziennie animacje dla dzieci - super sprawa.
    • marcin_zabielski Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 04.02.11, 23:25
      Nie byłem tam, ale jak szukasz jakichś alternatyw, poszukaj ich tutaj - Łeba noclegi. Ponad 300 obiektów, opinie, zdjęcia, mapa.
    • noclegdlaturysty Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 05.02.11, 00:25
      Jak wrócisz napisz relacje, tez jestem ciekaw jak tam jest:)
    • flying-malgorzata Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 10.02.11, 09:31
      Nie martw się. Ośrodek jest prowadzony przez rodzinę i starają się i nawet jak czegoś nie ma to zaraz jest. Nowy, zadbano o szczegóły. Byłem i czułem się jak u dobrych znajomych. Czysto, ładnie, blisko do plaży i centrum a spokojnie, dokoła nowe ośrodki. Będziecie zadowoleni.
    • wagatia Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 15.02.11, 09:46
      chomiczówka łeba . Potwierdzam wszystko w 100%. Nowe, zadbane, czyste, blisko wszędzie, z atrakcjami, miło, smacznie, dla dzieci. Już zarezerwowałam to mogę polecić bo rok temu miałam szczęście że udało mi się w ostatniej chwili. Polecam fajnym ludziom.
      • miska71 Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 25.02.11, 21:52
        A jak z miejscami parkingowymi? na stronie napisano ze sa zapewnione ale na zdjeciach nie wyglada to zbyt ciekawie, nie chcialabym wrocic z porysowanym samochodem...
        Nas interesuje pokoj 3 osobowy z balkonem na plac zabaw, podobno one sa na 2 pietrze, ktos moze sie wypowiedziec co do standardu, warunkow itp?
        Jade z 2 dzieci (4 latka i 1 roczek) a w zwiazku z tym wazny jest dla mnie kazdy szczegol.
        • hania432 Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 25.02.11, 23:07
          My tez wybieramy sie do Chomiczówki z 4 latkiem i roczniakiem, juz zarezerwowałam pokój tez na 2 piętrze, ale niestety z oknami na restauracje. Moze ktoś sie wypowie czy w tych pokojach jest głośno od ulicy? Warunki podobno sa bardzo dobre, atrakcje dla dzieciaków. Z informacji z forum wiem, że jakiś większy parking jest kawałek od ośrodka. Kiedy sie wybieracie, bo my w lipcu. Chcialam na 10 dni, ale w interesujący mnie termin był tylko 7 dniowy...
    • wagatia Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 28.02.11, 14:22
      Do przedmówców. Parkingi są dwa a jeden jest na tyle duży że nigdy nie był pełen. A co do okien od ulicy to jest to ulica jednokierunkowa i mało uczęszczana która prowadzi tylko do ośrodków na końcu. Jedno z najlepszych miejsc bo wszędzie blisko ale dość oddalone od hałaśliwych reklam z samochodów. Jakby co to chętnie odpowiem na pytania.
    • franseska Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 18.03.11, 15:13
      Chomiczówka łeba to świetny wybór. Byliśmy i szczerze polecamy.
    • basia-45 Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 18.04.11, 17:04
      byliśmy, polecamy.
    • mir-kaa Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 19.05.11, 22:31
      polecam gorąco
      • anet-t10 Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 05.06.11, 14:21
        Ja także jestem zainteresowana. Zarezerwowałam i jedziemy w piątek na tydzień. Także jak będę na miejscu to dam znać jakie było pierwsze wrażenie a po powrocie napisze szczegóły.
        Pozdrawiam
        • anet-t10 Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 13.06.11, 09:28
          przyjechaliśmy w sobotę i uważam, że lepiej trafić z dzieckiem nie można;)
          • mamomi Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 13.06.11, 19:52
            Ja jestem od dzisiaj i potwierdzam - dla dzieci raj!!!!!!!! Jeśli ktoś ma pytania zapraszam:)
    • zna-na Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 16.07.11, 12:58
      niedawno wróciłam. Super. polecam wszystkim z małymi dziećmi. Pokoje rewelacja naprawdę wysoki poziom. Na śniadaniach rewelka; kilka ciepłych dań, sałatki, jogurty, owoce sami pieką ciasta, no wypas. Wogóle jedzenie jest w złotej rybce, jak sie kogoś nie pytałam to wszyscy znali i chwalili. Codziennie są animacje z dziećmi, na dworzu lub w salach w pensjonacie. Tylko szkoda że już po urlopie. Ale za rok już obiecaliśmy że wrócimy.
    • arcyfioletowy Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 22.08.11, 09:33
      Ale chyba nie korzystaliście z tych "domków" o wyglądzie i wielkości szopy ogrodowej (ok. 22m2), z tandetnym wyposażeniem, obskurnymi tapczanami, "sypialnia o szerokości samego tapczanu z oknem typu piwnicznego. Domki ustawione bardzo blisko siebie, okno w okno, zero prywatności, wnętrza ciemne i przygnębiające. A całość za jedyne 300pln za dobę :)
      • freedoro Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 24.08.11, 20:13
        A owszem korzystałam i szczerze polecam. Domki jak i pokoje służą głównie do spania więc nie ma znaczenia ich wielkość:-) Byliśmy z dwójką dzieci ( prawie 9 i prawie 2 lata) Przez pierwszy tydz mieliśmy domek "Ola", z łóżkiem piętrowym i łóżeczkiem. Domek przy samym placu zabaw więc od 17 do 20 było trochę głośno. Drugi tydzień spędziliśmy w "Bartku" , sypialnia z dwoma jedynkami. Zawsze jadąc na wczasy wybieramy domki a z tych byliśmy baaardzo zadowoleni.
        • arcyfioletowy Re: wybieram sie do Chomiczówka , Łeba, ktoś tam 24.08.11, 20:29
          > Domki jak i pokoje służą głównie do sp
          > ania więc nie ma znaczenia ich wielkość:-)

Szczerze to proszę nie polecać bo te domki to zwykłe nory i nie każdy ma niskie wymagania i wystarcza mu że w norze się prześpi, tym bardziej że płaci za to 300pln
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka