Gość: kasia IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 20:30 Poszukuję informacji na temat Sarbinowa: wielkość kurortu, kwatery, może jakieś sprawdzone kwatery i tzw. ogólne wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alf Re: Sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 13:02 jest super byłem 3 razy za każdym razem extra. nawet nie drogo o wiele taniej niż w Mielnie.jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sarbinowo IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 13:46 Interesuje mnie, czy jest tam bardzo dużo ludzi, czy raczej jest to spokojna miejscowość? Odpowiedz Link Zgłoś
violinda1 Re: Sarbinowo 16.05.04, 10:33 chcialabym pojechat tam z chlopakiem ale czy blisko do morza.i jaka plaza.napisz mi prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozens Re: Sarbinowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:00 Ustronie Morskie,Sarbinowo....to b.podobne do siebie miejsca;spokojne;typowe dla rodzin z malymi dziecmi;dostep do taniego obiadu;polecam...spokoj,cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Sarbinowo IP: *.pl / 80.48.252.* 05.05.04, 23:28 Kasiu!!! Sarbinowo to wieś położona wzdłuż morza, dokładnie przy plazy. Ma około 5 km długości - głowna ulica. Jest tam kosciół z jednej strony a z drugiej "Babcia Malina" czyli super łódź w której odbywaja sie świetne zabawy przy zespole. Wszystko jest w kształcie łodzi, stoliki i ławy. Jest tez dykoteka. Poza tym piekna plaża, szeroka, piaszczysta. Malutki deptak tez jest. Latem odbywaja się tam rózne imprezy. Jest duzo domów wypoczynkowych i mnóstwo kwater prywatnych.Jest to raczej spokojna wieś, głosna tylko w sezonie.Byłam dwa lata temu w pierwszej połowie września.Wróciłam wypoczęta i zachwycona. Polecam. i Pozdrawiam. Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sarbinowo IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:53 Dzięki. Masz może namiary na jakąś kwaterę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Sarbinowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 18:59 Adresy kwater www.agroturystyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olenka44 Re: Sarbinowo 06.05.04, 15:57 Znacie moze pensjonat "Pod Brzózką" w Sarbinowie ul. Nadmorska 27 ? Zrobilam tam na czerwiec rezerwacje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Sarbinowo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.04, 13:50 Właśnie wróciłam z wypoczynku w Sarbinowie . Mieszkaliśmy w ośrodku " Słoneczny Brzeg " - właściciele bardzo mili . Wyżywienie całodzienne i w wystarczającej ilości . Plaża szeroka i piaszczysta . Z innych ośrodków mogę wymienić : Kamyczek , Bursztynowy Brzeg , Jagoda Miejscowość bardzo spokojna i cicha . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Sarbinowo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.04, 08:43 Kasiu Podam Ci cały adres z folderu , który otrzymałam w " Słonecznym Brzegu " . Ośrodek Wypoczynkowo - Rehabilitacyjny " Słoneczny Brzeg " 760 - 034 Srabinowo Morskie ul. Nadmorska 71 tel. ( 094 ) 31-65-771 BIURO SKIEROWAŃ 62 - 050 Mosina k/Poznania ul. Skrajna 19 tel. ( 061 ) 81-36-013 e-mail : o.w.lubon@pro.net.pl www.t.a.pl./lubon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BJbart Re: Sarbinowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 01:25 Sarbinowo. Położone heh można powiedzieć na plaży ! masa knajpek, masa kater, damy wczasowe itp. Mili ludzie, do poznych godzin nocnych mozna spacerować i spokojnie wstępować na piwko czy frappe. Oddał bym wsyztsko zeby tam wrócić w tym roku. wzdłoz plaży człe miasteczko i miłą niewielka promenada. Zajebiście sie siedzi na plazy w nocy. Morze... spokojne. Byłem tam przez 3 tygodnie i tylko jednego dnia były fale ! a poza tym to jak na basenie :) cieplutka woda i mega klimat !!! Trzeba tam jechać ! A co do "Babci Maliny" to drugiej takiej w Europie nie ma :P Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Sarbinowo IP: *.uml.lodz.pl 29.06.04, 15:56 Witam! Wybieram sie do Sarbinowa 18 lipca. Polećcie miejsce gdzie można zjeść tani i dobry obiad.Dzieki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
17031998a Re: Sarbinowo 08.07.04, 20:25 polecam babcię malinę dużo niedrogo i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś