Dodaj do ulubionych

CHEMAR -2 W ŁEBIE

IP: *.poczta.katowice.pl 20.05.04, 12:01
Czy ktoś był w domu wczasowym Chemar - 2 w Łebie.
Proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: elka Re: CHEMAR -2 W ŁEBIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 14:17
      Witam !

Ja osobiście nie byłam choć widziałam ten ośrodek ale w zeszłym roku był tam
      mój brat.Byli bardzo zadowoleni choć należą do raczej wybrednych.Najważniejsze
      że ośrodek jest troszeczke na uboczu z dala od gwaro i hałasu blisko zescie do
      plazy.Cicho spokojnie (choć to Łeba)a sam ośrodek czysty zadbany a jedzenie
      bardzo dobre(oczywiście z relacji).My byliśmy tez w tym czasie w Łebie więc
      odwiedzaliśmy sie nawzajem stąd wiem jak ośrodek wygląda.
      • Gość: PEPE. Re: CHEMAR -2 W ŁEBIE IP: *.poczta.katowice.pl 21.05.04, 13:06
        Serdecznie dziękuję za informacje.
        Miłego dnia.
        • Gość: Kielczanin Re: CHEMAR -2 W ŁEBIE IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.05.04, 11:54
          W ośrodku "Chemar" przy ul. Nadmorskiej byłem trzy razy z dziećmi. Wspominam
          mile bo:
          1) to prawie na końcu Łeby więc jest dużo luzu na plaży,
          2) do plaży jest około 100 metrów przez lasek,
          3) w ośrodku jest plac zabaw dla dzieci, boisko do kosza/siatkówki, miejsce na
          grill/ognisko, świetlica, kawiarenka i stół do tenisa,
          4) jak za czasów FWP, był nawet instruktor kulturalno-oświatowy do zabaw z
          dziećmi,
          5) parking strzeżony na terenie ośrodka,
          6) wypożyczalnia rowerów pod nosem i od razu prosty wyjazd na trasę rowerową

Podsumowując: razem z rodzioną wypoczywaliśmy tam zawsze znakomicie

pozdrawiam
          Kielczanin.
      • Gość: PEPE Re: CHEMAR -2 W ŁEBIE IP: *.poczta.katowice.pl 27.05.04, 14:49
        Dzięki.
        Czy pamiętasz ile płaciłeś za parking i jakie jedzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka