Dodaj do ulubionych

Darłówko

12.05.14, 10:01
Witam

Latem wybieram się do Darłówka zachodniego. Czy możecie polecić jakieś miejsca gdzie można dobrze zjeść? Może jakieś dobre restauracje z domową kuchnią czy smażalnie ryb?

Wyczytałem też, że w Darłówku znajdą się bunkry oraz miejsce działa DORA. Zna ktoś ich położenie czy łatwo je znaleźć? :)

Mam też pytanie czy podróżował ktoś pociągiem z Bydgoszczy do Koszalina? Czy jest duże obłożenie tego pociągu o okresie letnim? Jakie są koszty przejazdu z Koszalina do samego Darłówka? :)
Obserwuj wątek
    • skiba.1 Re: Darłówko 14.05.14, 10:54
      Po stronie zachodniej działają tzw. domowe stołówki, wiem o trzech, w tym szkolna:-), smażalnię mogę polecić jedną - Atol, część wschodnia, resztę bym odpuścił, lepiej u rybaka z kutra kupić świeże rybki. Bunkry są na stronie zachodniej, przy plaży, łatwo znajdziesz.
      • mimka77 Re: Darłówko 17.05.14, 17:01
        też polecam smażalnię Atol
    • stepowy.82 Re: Darłówko 03.06.14, 09:53
      Również polecam smażalnie ryb Atol. Dodatkowo jeśli chodzi o różnego typu restauracje to warto wybrać się do restauracji znajdującej się w pensjonacie Marynarski, mają tam pyszne, proste, domowe jedzonko. :) Polecam również Bar Bistro, mają w nim przepyszne smażone ryby. Nasze dziecko nie jadło ryb, do czasu, gdy nie spróbowało smażonej flądry i teraz za każdym razem, gdy będziemy w Darłówku chce pójść właśnie do tej knajpy na rybę ;)
    • kamol_1991 Re: Darłówko 15.02.16, 18:42
      Ubiegłe lato razem z mężem i dziećmi spędziliśmy nad morzem w Darłówku. Ogólnie Darłówko, to miejsce idealne dla rodzin. Nie ma tam głośnych lokali, dyskotek, klubów, za to jest spokój, szeroka plaża i wiele miejsc dla dzieci, takich jak Aquapark, park linowy, tramwaj wodny, rejsy zabytkowym statkiem i inne.

Tutaj zamieszczam dokładny opis atrakcji www.darlowko.pl/atrakcje/0/darlowko. A jeśli chcecie skorzystać z komfortowej bazy noclegowej to mogę polecić :

www.apartamentydarlowko.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka