Dodaj do ulubionych

Co polecacie?

15.03.17, 12:57
Witam. Planuję wybrać się w te wakacje nad morze z dzieckiem. Tylko ja i syn (5 lat).I tutaj proszę Was o pomoc. Może coś szczegòlnie polecacie-miasto, nocleg (tani). Jeśli chodzi o zakwaterowanie to chciałabym, aby w pokoju była łazienka, lodòwka, na terenie plac zabaw. Bardzo mi zależy , aby było blisko plaży oraz do centrum, coś do zwiedzania. W pobliżu jakieś sklepy spożywcze, restauracje. Jednocześnie, aby na plazy nie było zbyt tłoczno.
Obserwuj wątek
    • julka-4 Re: Co polecacie? 10.06.17, 20:44
      Czytasz coś ? Czy tylko kopiuj wklej ? Pisze blisko do plaży? Czy 25 km to blisko według Ciebie ?
    • czarna_pumka Re: Co polecacie? 20.06.17, 15:45
      A na jaką część polskiego wybrzeża chcesz pojechać? Gdzieś, gdzie masz bliżej? Czy to bez znaczenia?
    • ania-bell Re: Co polecacie? 23.06.17, 15:47
      W zeszłym roku byłam w Ustroniu Morskim też sama z synem i mogę polecić Kwatery Delfin. Troszkę opiszę to miejsce:
      1. do plaży 300-400 m zależy którym zejściem, spokojnie można miejsce na plaży znaleźć, trochę kamyczków ale raczej przyjemnie,
      2. pokoje z łazienkami i balkonami, lodówka, czajnik w pokoju, kuchnia do dyspozycji,
      3. na terenie obiektu do zabawy dla dzieci trampolina, hustawki, karuzela, bilard, ping-pong, cymbergaje, gokarty i rowery - a to wszystko w cenie, dodatkowo przemili gospodarze urządzają dla dzieci dyskoteki a dla dorosłych ogniska,
      4. na terenie Ustronia Morskiego kilka dobrych smażalni np. Krewetka, sklepy mniejsze i z większych np. Biedronka a koło Delfina duży market i uliczkę dalej bardzo dobre obiady,
      5. do zwiedzania proponuje np. wycieczkę do kołobrzegu a tu Muzeum Wojskowe gdzie syn z pewnością zachwyci się autentycznymi czołgami do jednego można nawet wejść, samolotami, wyrzutniami rakiet i samochodami wojskowymi; można zwiedzić Katedrę ale to bardziej dla Pani, oczywiście molo i cała promenada spacerowa w części uzdrowiskowej Kołobrzegu. Jesli syn lubi jazdę na rowerze to proponuje wycieczkę dobrze zrobioną drogą rowerową właśnie w stronę Kołobrzegu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka