Gość: catalunya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 02:08 nad baltykiem... są takie miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: catalunya Re: pokój z widokiem na morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:28 no tak, wiedziałam, że nad bałtykiem to niemożliwe... pomijając oczwiście pojedynczeluksusowe hotele w juracie, międzyzdrojach czy w łebie. a może jednak ktoś zna jakiś miły pensjonacik, z którego niekoniecznie trzeba wychodzić w listopadowy poranek aby sobie popatrzyć na morze? uh, rozmarzyłam się chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek i Aga Re: pokój z widokiem na morze IP: *.jaroslawiec.sdi.tpnet.pl 30.11.05, 20:46 Serdecznie zapraszamy do nas. Morze z okna widać i słychać. Zapraszam też na nasza stronę www.jaroslawiec.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: pokój z widokiem na morze IP: *.mofnet.gov.pl 25.11.05, 10:19 Kąty Rybackie -pensionat "wielorybek" mają fajną ofertę na sylwestra .A z okien widać morze i słychac szum Bałtyku" Stegna Gdańska -pokoje w porcie z widokiem na morze. -jest dużo takich miejsc tylko trzeba się rozejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
orka Re: pokój z widokiem na morze 28.11.05, 12:41 Oczywiscie, ze są! Poszukaj prywatnych apartamentów w Miedzyzdrojach na ul Turystycznej. mnóstwo ludzi tam wynajmuje. Jeśli nic nie znajdziesz, to napisz na priva podam Ci namiar na apartament z panoramicznym widokiem na morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: pokój z widokiem na morze IP: *.intermedia.net.pl 28.11.05, 19:55 Prosze bardzo, to oferta mojej konkurencji: www.polwysep.pl/maksmar/ widok na morze , że hej. Odpowiedz Link Zgłoś