Dodaj do ulubionych

Jadę do Jarosławca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:15
Wiem że nie jest to Jastarnia, czy Jurata ale może dzięki temu będzie choć
odrobinę spokojniej?....czy raczej są to złudzenia...
Czy plaża tam jest cała pokryta tymi betonowymi umocnieniami????
Obserwuj wątek
    • more.words Re: Jadę do Jarosławca 19.05.06, 19:44
      JArosławiec jest cudowny ;)
      plaza całkiem ładna.. w pewnej czesci tylko kamienista ;"0 ale tam juz mało
      ludzi przesiaduje

cicho, spokojnie, sympatycznie - swietny klimacik ;)
      sa tylko 2 imprezownie - wiec miejsc do szalenstw az tyle nie ma.. ale mimo to
      jest co robic ;)
      ja tam byłam.. 2 razy w wakacje w jednym roku - tak mi sie podobało ;))

bardzo polecam ;))
      • ahaneczka Re: Jadę do Jarosławca 19.05.06, 19:59
        uuuffff:) to mi ulzylo bo tez tam jade na 3 tygodnie i bedzie to moja pierwsza
        wizyta i nie ukrywam ze sie troche obawialam jak tam jest.
        • more.words Re: Jadę do Jarosławca 19.05.06, 20:03
          masz juz kwatery/pokoj/domek zarezerwowany :>
          moze pochwal sie mw gdzie , to moze bede w stanie cos wiecej powiedziec ;)

jabys miała jakies pytania= to dawaj ;)
          • ahaneczka Re: Jadę do Jarosławca 19.05.06, 21:20
            mam zarezerwowany domej na ul.Nadmorska 29,podobno 50 m do plazy i mam miec
            widok na morze, jak jest w tamtej czesci miasta? czy w Jaroslawcu sa moze
            jakies bankomaty albo agencje banku?? i co bys mi more. words poleicl/la do
            roboty jak pogoda bedzie nieciekawa( jestem bez samochodu a wiec skazan na
            komunikacje miejscka:), no i najwazniejsze gdzie mozna cos w miare tanio i
            dobrze zjesc???
            dzieki za pomoc
            • ahaneczka Re: Jadę do Jarosławca 19.05.06, 21:21
              aha zauwazylam ze szukasz czegos w Kolobrzegu ja w tamtych rejonach byla 5 lat
              z rzedu a wiec moze bede mogla pomoc, daj znac czy juz cos masz, pozdrawiam
            • more.words Re: Jadę do Jarosławca 19.05.06, 21:40
              1. nadmorska - świetna uliczka ;)) nocowałam przy niej ;)) to czy widok na morze
              - niekoniecznie ;P ale rewelacyjna miejscówka ;)
              w Jarosławcu wszedzie jest blisko ;) tu 5 min/tam 5 min ;)
              to raczej taka spokoja uliczka- z domkami, polami namiotowymi, jakies knajpki ;)

2. bankomaty/agencje banku.... łoooo... kiepsko - nie ma nic ! to jest taka mała
              wioska - poza sezonem mieszka tam moze jakies 350 os. ;)
              najblizej -> Darłowo -> 10/11 km ;) jakies autobusy tam jezdza..czy busiki wiec
              dasz rade .. nie mowie ze połaczenia sa jakies rewelacyjne... ze 2/3 na dzien ;)
              ale dasz rade...

3. w ogole bardzo polecam taki bar przy plazy ... roznie na iego mowia...
              Cooler/karaoke ;) własnie - masz karaoke- wiec jest fajnie wieczorami ;) no i
              dancefloor pod chmurka ;) piwo... radze kupowac w pobliskim sklepie ;) sporo
              taniej cie wyniesie ;)) no i masz pewnosc ze nie jest rozwodnione ;)

kolejna imprezownia to Róza wiatrow.. wstep za free ;) ale towarzystwo jakie
              przychodzi - to raczej gowniarnia albo jacys kolesie z pobliskich
              miasteczko-wiosek ;)
              noo bywaja tam troszke lepsze imprezy.. heh.. np. jak ja byłam to podjechali
              chłopcy z Poznania -> Ascetoholix,Mezo, Flexipp... no inne gwiazdeczki tesh
              bywaja chyba heheh.. ogolnie nie tak zle ;)

do tego sporo sympatycznych małych barów z rybkami , piwkiem...
              dobre gofry i lody kupisz przy zejsciu na plaze -> w okolicach tego baru pod chmurka

a najlepsze kebaby -najwieksze, najsmaczniejsze i zarazem relatywnie najbardziej
              opłacalne... to < nie pamietam nazwy> ale ogolnie budynek przy takiej
              główniejszej-deptakowej uliczce -> taki z fasada kamienna ;) tam dobrze zjesz ;))

polecam spacery w okolice Mikołajka- jak bedziesz na miejscu to sie dowiesz co i
              jak ;))

noo i sa jeszcze uliczne wystepy ;)) bardzo fajnie ;)) i sympatycznie ;)) ja tak
              dobrze sie bawiłam przy brazylijskich rytmach ze tanczyłam na ulicy ;))

pozdrawiam - Anuś ;)
              • ahaneczka Re: Jadę do Jarosławca 19.05.06, 21:59
                wielkie dzieki za wyczerpujace informacje
                pozdrawiam Hania:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka