Dodaj do ulubionych

Sobieszewo...

IP: 82.139.11.* 07.02.07, 16:36
Co sądzicie o Sobieszewie,jaka jest plaża a może ktoś był i zna namiary na sprawdzoną i niedrogą kwaterę.Planuję tygodniowy wypad z dzieckiem pod koniec czerwca i zwiedzenie min. Trójmiasta.Jeśli ktoś był to proszę napiszcie czy warto.
Obserwuj wątek
    • haniala1 Re: Sobieszewo... 08.02.07, 16:09
      syn byl 2 razy i mowil ze plaza jest bardzo ladna szeroka i piaszczysta
      • Gość: Trola2 Re: Sobieszewo... IP: 82.139.11.* 08.02.07, 17:05
        Dzięki a ma może jakieś namiary na sprawdzoną kwaterę.
        • Gość: haniala1 Re: Sobieszewo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:11
          on byl w hotelu orle a namiarow nie ma
    • Gość: tramp Re: Sobieszewo... IP: *.koba.pl 09.02.07, 11:25
      A ja odradzam ,plaża jest brudna,pełno meszek i patyków.w Sobieszewie nic nie
      ma ,żadnych atrakcji ,choć jest blisko do Trójmiasta.Przecież mozna gdzies się
      ulokować w samym Trójmieście.Cała moja rodzina była zawiedziona to co
      zastalismy w Sobieszewie a najbardziej mój 8-letni syn.Brak tam prawdziwego
      gospodarza!!!
      • Gość: Trola2 Re: Sobieszewo... IP: 82.139.11.* 09.02.07, 12:23
        Bardzo mnie zmartwiłeś.Miałam plan aby zwiedzić Trójmiasto a ulokować się gdzieś w zacisznym miejscu.Będę szukać dalej.A kiedy tam byliście może się coś zmieniło na korzyść..?
        • max.mimi Re: Sobieszewo... 09.02.07, 23:03
          Witam!
          Proszę wejść na stronę www.bondzio.spanie.pl i będzie się mogła Pani przekonać
          jakie są miejsca w Sobieszewie do wynajęcia -jestem właścicielką.(niestety
          czerwiec jest już cały zajęty). Pozdrawiam.
    • Gość: tramp Re: Sobieszewo... IP: *.koba.pl 10.02.07, 14:15
      Byłem 2 lata temu.Rozmawiałem z ludzmi ,którzy tam mieszkają i pytałem dlaczego
      ta okolica jest tak zaniedbana.Wszyscy mówią że brak pieniedzy.Jest wrażenie że
      tam czas sie zatrzymał na latach 70-siatych i 80-siątych.Wiem że już tam nie
      pojadę.Ale wybór należy do ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka