doska75 23.06.07, 14:59 Wybieram się w tym roku do Rowów - Pensjonat Flaming. Czy był ktoś z was w tej miejscowości ? A może i w tym hotelu? Podzielcie się wrażęniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krszysztof Re: ROWY- Fajnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:28 rowy są de best spokoj miejsce na plaży baja sam jade w te wakacje z rodzinką dla młodych żądnych wrażeń i imprez nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: ROWY- Fajnie? IP: *.eranet.pl 23.06.07, 16:32 Kilka dni temu zadałaam to samo pytanie . Tez wtym roku jadę do Rowów . Do Pensjonatu "REDA" poleconym przez koleżankę z pracy . Otrzymałam zero odpowiedzi. To można odebrać optymistycznie !!!!! W Rowach nie ma tłoku . Na pewno będzie fajnie , bo miejscowość ma ciekawe położenie geograficzne. Mam nadzieję na udany odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus9781 Re: ROWY- Fajnie? 23.06.07, 19:33 czesc wiatm, a kiedy sie wybierasz do Rowow? ja tez tam jade , bylem tam juz kilka razy, super miejsce na wypoczynek. Jak ktos chce spedzic czas na spacerach, opalaniu to jest to wlasnie to. Mam nawet kilka zdjec, moge wyslac...pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doska75 Re: ROWY- Fajnie? IP: 193.59.95.* 28.06.07, 08:26 zeus- ja wybieram się od 28 lipca na tydzień. Mam zarezerwowany nocleg w pensjonacie Flaming. Czytam Wasze wypowiedzi i wychodzi na to , że Rowy są ok! Dziękuję za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: ROWY- Fajnie? IP: *.eranet.pl 29.06.07, 20:26 15 lipca powinnam być . Mój urlop jest niestety pod znakiem zapytania ? Nie wiem czy dostanę . Mam jednak nadzieję . Kocham spacery po plaży , lesie .Znam troche te okolice . zabieram też rower , bo lubię ten "sport". Jeśli możesz przesłać zdjęcia to proszę na adres opalonykg@poczta.onet.pl Pozdrawiam , Henia Odpowiedz Link Zgłoś
zeus9781 Re: ROWY- Fajnie? 23.06.07, 19:37 czy wiecie jakie ceny sa w tych pensjonatach w tym roku? jade sam wiec bede szukal pokoju dla jednej osoby. jest tam tez pelno kwater prywatnych , problemu z noclegiem wiec nie powinno byc. najwazniejsze to znalesc cos blisko morza...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: ROWY- Fajnie? IP: *.net-partner.pl 27.06.07, 13:55 Zachęcam do zabrania ze soba rowerów ,oczywiscie jesli macie taka mozliwość,albo skorzystania z wypozyczalni na miejscu.Piękne krajobrazy i super frajda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanka Re: ROWY- Fajnie? IP: *.rene.com.pl 27.06.07, 19:44 Rowy są kameralne i bardzo sympatyczne. Z tego , co słyszałam, większość kwater jest juz zarezerwowana. Sama wybieram się do Rowów we wrześniu. Wtedy, to już jest kompletny spokój. Mam zarezerwowany domek w ośrodku Fama. Ośrodek ten mieści się na samą plażą. Kończą się wydmy i zaczynają się domki - super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: ROWY- Fajnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:38 Bardzo polecam Rowy. Odpowiedz Link Zgłoś