Gość: Stella IP: *.chello.pl 01.11.07, 20:38 Czy ktoś tam był? Jeżeli tak, to bardzo proszę o opinie. Pozdrówka Stella Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wczasowicz Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.07, 14:29 Hotel bardzo ładny nad samym morzem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.chello.pl 03.11.07, 17:10 Dzięki, ale tyle to wiem. Jest w 100-letnim zamku. Ale jaki komfort? Jak w środku? Niestety na ich stronie internetowej nie ma pokazanych zdjęć pokoi... a to mnie najbardziej interesuje. Pozdrawiam i proszę o jeszcze Stella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 17:29 W tych pokojach w których byłam(nie ,nie spałam jestem zŁeby} to jest super.Hotel ma powodzenie bo od maja do pażdziernika mają pełną rezerwację i klienci wracają.Dobre jedzenie i miła obsługa.Nie sprawdzałam ale na pewno gdzieś mają zamieszczoe zdjęcia.Postaram się o namiary.Podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 17:43 Sprawdziłam wpisując w google hotel neptun łeba i pokazały mi się strony.No może nie na każdej stronie pokazane pokoje ale widać wnetrze.Tam dekoracjami zajmuje się profesjonalna dekoratorka.Napewo jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.chello.pl 05.11.07, 22:06 Piękne dzięki. Pozdrówka serdecznościowe Stella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.chello.pl 02.01.08, 22:34 No więc już wiem jak to jest w tym hotelu. Spędziłam tam 5 dni + Sylwester. R E W E L A C J A!!!! Nie jest tanio, ale cena warta tego. Polecam. Hotel przepięknie położony (miałam pokój z widokiem na morze ,a do morza tylko 50 m). Pokoje bardzo gustownie urządzone. Obsługa na wysokim poziomie. Restauracja wyśmienita. Pozdrawiam Stella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.lanet.net.pl 04.01.08, 23:53 Jak 50 metrów?? Przecież ten hotel jest tuż przy samej plaży, schody prowadzą wprost na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Hotel Neptun w Łebie IP: *.chello.pl 05.01.08, 10:39 50 m z hotelu do brzegu morza. Pozdrawiam Stella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Hotel Neptun w Łebie IP: 62.233.238.* 21.02.08, 17:14 to chyba wliczalas w to wyjscie z pokoju, schody w hotelu, korytarze, schody na plaze itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszki11 Re: Hotel Neptun w Łebie 20.04.08, 00:37 Zazdroszcze tego pobytu w NEPTUNIE ,zawsze gdy jestem w lebie to marze zeby chociaz wekend spedzic w tym przepieknym hotelu ,ale to raczej nie mozliwe bo jest dla mnie za drogo ,hm coz pozostaje mi tylko pomarzyc ,pozdrawiam Agnieszka z pod Czestochowy Odpowiedz Link Zgłoś
sun_queen Re: Hotel Neptun w Łebie 22.04.08, 12:02 Ja też chciałam spędzić urlop w tym hotelu, ale nie spędzę, bo nie przyjmują zwierząt - ich strata, bo wybrałam Velaves we Władysławowie :-) Odpowiedz Link Zgłoś