Gość: jarek1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 19:59 Proszę o namiary na sprawdzone kwatery.Byłbym wdzięczny również za informację o tych którwe należy omijać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waker Re: Chłopy-kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 22:10 Omijać Agroturystykę na ul. Kapitańskiej 32. A w ogóle to woda w Chłopach zimna i plaża z kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert-doradzi Re: Chłopy-kwatery 07.06.13, 14:04 Ja polecam Pensjonat Amber Villa w Chłopach, na prawdę warto, bardzo dobre warunki, czysto i dużo atrakcji na terenie obiektu. Niedaleko do morza i plaży... przede wszystkim miejscowość piękna i można wypocząć... No i FRYKAS - pyszna i świeżutka rybka! Ludzie z Sarbinowa nawet przychodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.1980 Re: Chłopy-kwatery 17.02.08, 19:07 www.liliana.afr.pl Bardzo mili ludzie, nie wtrącają się i nie narzucają. Służą pomocą jakby co!! POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarus o jarek ..to ten co szuka kwater za 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 19:42 zlotych a hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek1 Re: o jarek ..to ten co szuka kwater za 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 21:33 Pytałem o kwatery a nie o cenę.Czytaj i myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: o jarek ..to ten co szuka kwater za 15 17.02.08, 23:35 Ta kwatera jest na samym końcu Chłopów w dobrym zacisznym miejscu, bardzo blisko plaży.Mieszkałam obok, ale nie tak ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert-doradzi Re: Chłopy-kwatery 07.06.13, 13:59 W naszym pensjonacie znajdziecie Państwo pokoje 2, 3, 4, 5 i 6 osobowe oraz dwa domy z bala znajdujące się na terenie naszego pensjonatu. Każdy pokój wyposażony jest standardowo w: łazienkę (prysznic, toaleta, umywalka), szafę na ubrania, lodówkę, telewizor (z rozbudowanym pakietem kanałów CANAL+), czajnik elektryczny z zestawem szklanek, rolety oraz moskitiery w oknach, balkon lub taras z widokiem na morze lub miejscowość, parawan na plażę w każdym pokoju. Do dyspozycji wszystkich wczasowiczów oddajemy w pełni wyposażoną, wspólną kuchnię wraz ze stołówką. Wyjątkiem jest pokój – KARAIBY – posiadający własny aneks kuchenny. Istnieje możliwość przyjazdów poza sezonem letnim – wszystkie pokoje są ogrzewane. Pensjonat Amber Villa w Chłopach zaprasza nad morze! Odpowiedz Link Zgłoś