tusiaczus 20.08.08, 21:48 Proszę o jakieś namiary na fajne miejsce noclegowe gdzie można zabrć psa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drozdek12 Re: Wyjazd z psem. 20.08.08, 22:32 wynajmowałam już pokój gościom, którzy przyjechali ze swoim psem i jak dotąd nie miałam z tym kłopotów. Czy to duży pies? Kanapowy czy raczej wymagający dużego, przydomowego wybiegu? Czy bardzo szczekliwy:) ? Mieszkam w Ustce. Jeśli jest Pani zainteresowana, proszę odpisać na maila: turystyka5@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elf40 Re: Wyjazd z psem. 20.08.08, 23:20 Witam i serdecznie zapraszam do pensjonatu Elf w Karwii.Na wstępie "powiem",że oczywiście przyjmujemy gości z psami mało tego są Oni u nas bardzo mile widziani bo my też lubimy czworonogi.Jedynym warunkiem z naszej strony jest to by piesek miał aktualne szczepienia.Oczywiście zakładamy też,że nie jest on agresywny.Co do samego pensjonatu to cóż każdy pokój ma osobną łazienkę i tv.Pokoje na parterze posiadają osobne wejścia z ogrodu a pokoje na piętrze mają balkony.Do dyspozycji gości jest także w pełni wyposażona kuchnia(kuchenka,lodówka,mikrofalówka,wszelkie garnki,sztućce itp.)Całość terenu jest oczywiście ogrodzona.Do plaży jest naprawdę bardzo blisko;idąc wolnym krokiem spacer nad morze nie zajmuje więcej niż 7 minut.Jeżeli moja oferta Państwa zainteresuje to proszę o kontakt z numerem 0605042424.Mogę także przesłać zdjęcia na wskazany adres e mail.Serdecznie zapraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: Wyjazd z psem. 21.08.08, 13:16 bylismy z pieskiem w Sianozętach w osrodku Zedan. jakas mala doplata jest tam na pewno. obok jest spora polanka, gdzie piesek moze pobiegac i poszalec. teraz zabieramy ze soba pieska do KStegny, do osrodka Kazimierzowka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Wyjazd z psem. 21.08.08, 19:05 Byliśmy z psem (owczarkiem niemieckim) w Pobierowie w ośrodku Admirał (domki typu brda) w lesie.Żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczus Re: Wyjazd z psem. 21.08.08, 21:37 Poszukuję raczej pokoju; dla 2 osób i psa (domki zawyczaj są przeznaczone dla 4 osób lub więcej) na 2-gą połowę września. Dziękuję za dotychczasowe propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamirx Re: Wyjazd z psem. 23.08.08, 09:58 tusiaczus napisała: > Proszę o jakieś namiary na fajne miejsce noclegowe gdzie można zabrć psa. zapraszam na stronę www.rogowo61.superturystyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wia Re: Wyjazd z psem. 08.09.08, 14:41 Bardzo polecam kwaterę u P. Olimpii w Mrzeżynie. W tym roku w czasie naszego pobytu były 2 rodziny z pieskami . Fajna miejscówka, miła atmosfera, bardzo blisko do morza ... I bardzo przystępna cena :) Odpowiedz Link Zgłoś
marekg7 Re: Wyjazd z psem. 18.12.08, 22:39 Serdecznie zapraszam do Villi Orchidea w Grzybowie k/Kołobrzegu. Szczegóły na www.villaorchidea.pl lub www.orchidea.nadbaltykiem.pl Odpowiedz Link Zgłoś