Dodaj do ulubionych

obfita @...:-((

28.12.04, 18:21
dziewczynki mam problem..sad( mam podwyższoną prolaktyne 33..lekarz mi na to nic nie przepisał bo według niego jest ok..nie mam owu wiec kazał po @ wziąć clo..a póżniej luteine..no niby wszystko ładnie..ale ta prolaktyna nie dawała mi spokoju..postanowiłam poczekać 1 miesiąc i zbić ja na własną reke..czytałam ze jak sie jej nie zbije..do niższej granicy to nici z całej terapi(strata czasu i kasy na leczenie) znalazłam info o bromku( na recepte odpada) castagnusie i czyms mocniejszym MASTODYNIE. zaczełam brać mastodynon..tak jak pisze..2 razy na dobe..przed @ wszystko ok..nic nie bolało..piersi..żadnego kłucia i cierpienia.. natomiast sam okres pojawił sie okropnie obfity...nigdy takiego nie miałam..jak jakiś krwotok..nie wiem co mi jest..nawet głupio mi iśc do ginki..bo wziełam go bez jej konsultacji..bedzie wsciekła..sad dzis mam 6 dc i dalej jest krwawo..choć juz troche mniej niz na początku....help!!
Obserwuj wątek
    • j.zab Re: obfita @...:-(( 29.12.04, 20:31
      Czasami tak się zdarza, że jedne @ są bardziej obfite a inne tak krótkie, nie
      bolesne,że nawet przyjemne wink) może rzeczywiście ta Twoja @ taka obfita przez
      ten lek ale niekoniecznie! Uważam natomiast , że przy takiej prolaktynce nie
      warto rzucać się na clo bo efekty bardzo mizerniutkie, szkoda się bezsensownie
      faszerować tym świństwem bo skutków ubocznych to on troszkę ma winkSkonsultuj
      jeszcze raz z ginem ten wynik (albo udaj się do kogoś innego) i poproś o
      bromergon - chyba najbardziej skuteczny w walce z prl a potem clo noi do
      dzieła!!!!

Pozdrawiam
      Jusi
    • kapcius Re: obfita @...:-(( 31.12.04, 12:50
      dzis mam 9 dc...i dalej @@@@ mozna oszlaleć..!! dlaczego tak długo mam okres?? to nie są plamienia tylko normalnie okres..boje sie ze sie wykrwawie!! co jest powodem tego?? moze mam jakies problemy ze słabym krzepnieciem..juz sama nie wiem..sad((
      • pk81 Re: obfita @...:-(( 31.12.04, 13:02
        do lekarza marsz
        • kapcius Re: obfita @...:-(( 31.12.04, 14:30
          dopiero w poniedziałek moge iść..dziś nikt nie przyjmuje jutro też..sad(
    • kapcius Re: obfita @...:-(( 02.01.05, 12:54
      dzis mam 11 dc @ dalej jest....@...sad odstawiłam mastodynon, i widze poprawe.. chociaz boli mnie bardzo głowa..zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka