tromysza 05.01.05, 12:16 kochane, czy wynik LH 4,2 i FSH 7,4 jest prawidłowy czy coś jest nie tak? A jeśli nie tak- to co ewentualnie. bardzo Wam z góry dziękuję ))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattrin1 Re: pytanie o FSH i LH 05.01.05, 12:22 mi sie wydaje ze wyniki są w normie, FSH ładne płodne (nie podałas norm, ale mysle ze tak mniej wiecej są w środku normy), a w którym to było dniu robione?? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
kattrin1 Re: pytanie o FSH i LH 05.01.05, 12:33 to masz szanse na bardzo płodny cykl))))tylko trzymac kciuki za piekną owulacje))))))) Kasia Odpowiedz Link
tromysza Re: pytanie o FSH i LH 05.01.05, 12:40 hmm ja robiłam te badania już w grudniu...powtarzałam je po kiepskim FSH i okazało się, że to była pomyłka laboratoryjna. Dziś już 23 dc, znalazłam te badania i pomyślałam, że spytam, bo gdzieś akurat przeczytałam, że nie samo FSH jest ważne, ale też stosunek. dziękuję kattrin. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: pytanie o FSH i LH 05.01.05, 12:46 Tromyszko to czekamy teraz na wyniki owulacji, mam nadzieje ze bedą II krechy))))) Odpowiedz Link