ewaq 08.05.05, 23:36 Rany, pokazała się i druga krecha! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna35 Re: SĄ DWIE !!! 08.05.05, 23:40 jejku!Moje ogromne gratulacje!Który masz dc? Odpowiedz Link
ewaq Re: SĄ DWIE !!! 08.05.05, 23:42 32 dzień pierwszego cyklu po odstawieniu pigułek, w którym to próbowaliśmy zgodnie z zaleceniami lekarza Odpowiedz Link
martyna35 Re: SĄ DWIE !!! 08.05.05, 23:52 To super !Mi do testowania zostało jeszcze ok .półtora tyg.Dbaj o siebie i maluszka! Odpowiedz Link
ewaq Re: SĄ DWIE !!! 08.05.05, 23:58 Jak tak sobie wyliczam, to może to byc juz 3-tygodniowy mluszek, a moze i maluszki, skoro po pigulach jest zwiekszone tego prawdopodobienstwo Boje sie jednak jeszcze cieszyc, bo wiem, ze wszystko moze sie jeszcze zdarzyc, wiec poki co trzymam moooocno kciuki za Twoja druga kreske, a do swojej podchodze z ostroznoscia Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 15:26 Ogromniaste gratulacje Ciesz się jak tylko potrafisz. Uważaj na siebie i fasoleczke. Pozdrawiam,Ola 35 cykl starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
lidek0 Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 07:25 No to pędź na betę, powtórz i ciesz się fasolką. Odpowiedz Link
ewaq Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 07:57 Dziękuję Wam dziewczynki! Bosz... stało sie to tak szybko, że sama nie wiem, co powinnam teraz robić. Na przyszły wtorek mam akurat umówioną wizytę u ginekologa i chyba dobrze byłoby gdybym przed tym zrobiła tę betę? Czy coś jeszcze? Odpowiedz Link
aquarius72 Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 08:10 Wielkie gratulacje!!! Nie za długo zabawiłaś na naszym forum ...i bardzo dobrze Co do tej bety to lepiej dać spokój - nerwy niepotrzebne i kasę po co wydawać, a jeden wynik i tak nic Ci nie powie. Ciesz sie dwoma kreskami i bądź jak najlepszej myśli... to baaaaaaaaaaardzo ważne dla maluszka, żeby mama była spokojna Odpowiedz Link
lidek0 Re: SĄ DWIE !!! 10.05.05, 07:44 Beta się przyda bo to jej przyrost tak na prawdę potwierdza ciażę na tym etapie i mówi o jej prwidłowym rozwoju, poza tym oznacz progesteron. Skoro można coś zrobić to rób i ciesz sie, nie uciekaj od nas, daj znać po wizycie. Odpowiedz Link
wandana Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 10:09 Gratuluję. Faktycznie szybciutko ci się udało. Super !!! Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka. Trzymajcie się cieplutko wandana Odpowiedz Link
magdulka26 Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 11:32 Gratuluję ,zgadzam się z aquariuskiem nie ma sensu robic bety.Bo nie daj Boże ,tfu tfu coś pójdzie nie tak,to nie zatrzymasz spadającej bety.Teraz mysl o maleństwie i zacznij łykać folik jesli nie brałas .Życzę spokojnych 8 miesięcy. Odpowiedz Link
tromysza Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 14:28 no!!! już Ci pisałam na naszym wątku- gratuluję. Odpowiedz Link
agaaga19 Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 15:19 wszystkiego najlepszego dla ciebie i maluszka aga Odpowiedz Link
ewaq Re: SĄ DWIE !!! 09.05.05, 21:34 Jeszcze raz wszystkim dziękuję. I przesyłam Wam moje ziarenkowe fluidy, choć boję sie że jeszcze za wczesnie Odpowiedz Link