roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:33 I tak trzymaj Kattrin! A gdzie reszta weteranek? Kurcze mam smaka na to piffko, wieczorem też se strzele.A co! Trzeba korzystać, bo już niedługo ani kropelki, nie? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:33 hahahah ja tez sobie smaka narobiłam i pewnie tez se walniemy z mezusiem)) to co 20:00 wznosimy toast??? hihihihiih Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:37 Yes, yes, yes!!! O 20ej!!! Ja tyskie wale oczywiście! A co masz dzisiaj na obiadek? Bo ja pyszności, już nie mogę się doczekać! kotleciki mielone z koperkiem, ziemniaczki młode, i młodziutka marchewka z groszkiem! Normalnie pychotka!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:39 och mniamniusne, ja mam dzis krupniczek)) uwielbiam zupki, a na takie upały są najlepsiejsze) och młode ziemniaczki mniam mniam...i mleczko zsiadłe))) ochhh Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:41 Och krupniczek! Zapomniałam o tej zupie, a tak ją uwielbiam!!! Muszę zrobić. Ja mam jeszcze pomidorówkę w wuykonaniu mojego M. najlepszą na świecie. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:45 Pomidorówka powiadasz hallooo jade do Cie..hihihihih wpraszam sie na zupeks Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:48 No problem!!! Zapraszam . Z wawy do Łodzi to rzut beretem. 1,5 godzinki i bedziesz! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:50 )))) tak rozmawiamy o jedzonku i tak sie głodna zrobiłam ze szok... jeszcze godzinka w pracy godzinka do domu i wyzera!!!!))) Roleczko zobacz znowu same jestesmy) cholibcia, gdzie reszta dziewczynek??? haloooo)) co bedzie jak ja pójde na urlop, mam nadzieje, ze wateczek nie zginie cio??? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:53 No właśnie tego obawiam się najbardziej!!! Ale postaram się nie dopóścić do tego. Fajnie masz że zaraz do domciu. Ja jeszcze na anglika. W domu dopiero po 19ej. Ale myślę już o piątku i o tym że się wkońcu wyśpię w sobotę. Marzę o tym!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:54 nio nie tak zaraz hihihii)) ok 17:00 dopiero bede, no własnie ja juz sie martwie, no ale chyba dacie mi cos do poczytania po moim powrocie cio?? A wogóle to jak ja wytrzymam,,, Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:57 Wytrzymasz. Gwarantuję Ci że nawet nie bedziesz miała czasu o tym myśleć!!! My będziemy czekać z utęsknieniem na Ciebie i dobre wieści. A jak w ogóle znalazłaś to forum? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 14:59 ja jestem na forum e-dziecko chyba od wrzesnia 2003r. i tak skakałam, przez wszystkie fora az znalazlam to... zresztą wszedzie było mnie po troszku)) a Ty jak?? Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:01 No nie, człowiek zniknie na chwilkę i zaraz ma stosy do czytania (ale to dobrze). Ja urlopik mam w drugiej połowie sierpnia, jesli uda mi się do tego czasu kupić autko to pojadę w góry, a potem nad morze, a jeśli mi się nie uda to tylko nad morze. W lipcu czeka mnie wielkie sprzątanie po malowaniu i przeprowadzka, ale na to czekam już z utęsknieniem. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:02 Siuba a gdzie nad morze??? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:03 jejku, jak długo! Ja po poronieniu wertowałam w googlach, żeby coś dowiedzieć się na ten właśnie temat, i tak trafiłam przypadkiem na forum. Najpierw byłam na poronieniu, a potem przeniosłam się tu. Ale oczywiście wertuję po trochu całe forum. Jednak najbardziej lubię edziecko! To jest normalnie nałóg! Wczesniej jednak wolałam sobie czytać i tylko nieraz zadawałam jakieś pytania. Teraz sobie piszę z Wami i jest EXtra! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:07 bardzo sie ciesze)))))))) bo fajnie jest popisac i powspierac sie w trudnych chwilach prawda)) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:13 Sorki, że tak długo czekacie na odpowiedź, ale coś mi się forum wiesza i trwa to latami zanim się otworzy choćby jeden list od Was (nie mówiąc już o wysyłaniu). Kattrin - jeśli chodzi o to gdzie nad morze wyjadę to powiem Ci, że to nawet dla mnie wielka zagadka, pełen spontan. Najczęściej decydujemy sie na kąkret już w drodze nad morze. Ostatnio często bywaliśmy w Unieściu (tam spędziliśmy pierwszy wspólny weekend), więc mamy do tego miejsca sentyment. Często też wynajmujemy ten pokój w którym poraz pierwszy spaliśmy. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:11 Naprawdę, super jest to forum! A ile można sie z niego dowiedzieć! Jak zaczęłam sypać nazewnictwem wśród znajomych apropo badań, powodów poronień, itp to wszyscy wytrzeszczali gały w słup. Nawet gin był pod wrażeniem mojej wiedzy. No i najważniejsze jest to, że się wspieramy, bo nikt inny nas nie rozumie. Tzn, panienki, które zachodzą za 1ym razem. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:18 Uniescie powiadasz hihihih)) świetne miejsce))) Wiesz gdzie jest stara jednostka, to ja tam bywałam swojego czasu))) Roleczko to prawda forum jest bardzo pomocne)) Ja uwielbiam, czytac pisac i wogóle)))) Was uwielbiam Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:27 Niestety nie wiem gdzie jest ta jednostka. Ja też uwielbiam to forum, jestem już chyba od niego uzależniona, a trafiłam na nie dzieki Ewie Analityk, bo na allegro kupiłam od niej testy i tam była jakaś informacja o tym forum. Weszłam, poczytałam no i bardzo mi się spodobało, więc już zostałam. A poza tym pracuję w gazecie, więc... Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:20 Ja też Was ljublju!!! Ja też kcę nad mozie!!! Pewnie pojedziemy na tydzień, ale jeszcze nie wiem kiedy! Uwielbiam świeże rybki!!! Ój, niebo w gębie! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:23 Laska Ty znowu o jedzieniu hihihihihih, a kolezanka po drugiej stronie drucika umiera z głodu hihihihi rybki cio???? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:27 No to tak niespecjalnie, ups....... A to dlatego, iż nasze morze kojarzy mi się z najlepszymi rybkami na świecie!!! Nigdzie indziej takich nie ma!!! Oj, halibucik, fląderka, marunia. Ale mi ślina cieknie. Zaraz popluję biurko.Jakaś masochistka ze mnie! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:30 ja juz oplułam hihihiihihihihiiiiii))))))) nio kochane moje spadam na obiadek powoli do domku, mam nadzieje ze jutro kurczaki wszystkie spotykamy sie w komplecie, cio??? bede na Was czekac)))))))))))) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:35 No ja też uciekam już, bo muszę się trochę pouczyc do obrony, bo już niedługo 28 czerwca. A później nie będę miała czasu, bo wyjeżdżam, potem pracuje i tak czas upłynie, aż się obudzę że nic nie umiem jeszcze a trzeba juz bronic pracy. Ups, chciałam napisać do jutra, ale zapomniała że raniutko wyjeżdżam, więc w niedzielę rano w pracy nadrobię zaległości w czytaniu waszych postów. To pa pa pa )))))))))))))) Miłego weekendu ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:33 Ok! Do jutra na kawci! Pamiętaj o pifku o 20ej. Papatki! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 15:44 Witajcie dziewczynki!!! Czytam Was i czytam, ale tyle sie tego nazbieralo, ze jeszcze do konca nie doczytalam! Egzamin zdalam i jestem cala w skowronkach z tego powodu!! Dziekuje za wszystkie kciuki!!!!!!!! )) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 16.06.05, 16:00 Daniczku GRATULACJE!!! teraz Ty trzymaj za mnie bo ja ma w sobotę ostatni i luzik oki? Odpowiedz Link
eweks0 do Roleczki 16.06.05, 16:07 napisz mi kochana ile kosztuje pierwsz wizyta u tego Twojego Szalczyńskiego, bo jak tam dziś dzwoniłam to zapomniałam sie spytać. Może w lipcu sie do niego wybiorę, zeby odpoczac od swojej ginki Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie 16.06.05, 16:28 zdaje sie, że wszystkie juz gdzieś pouciekały. w takim razie ja tez sie zegnam. do juterka ) Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie 16.06.05, 20:17 Ewciu oczywiscie, ze bede za Ciebie trzymala kciuki!! Na pewno bedzie dobrze tak jak u mnie!!! Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie 16.06.05, 20:29 A mi jest niedobrze i chyba się wy... i bola mnie sutki... I nic mi sie nie chce, byłam na poprawe humoru na solarium ale wcale nie pomogło, wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
emania29 Re: Starania letnie 16.06.05, 20:31 cześć dziewczynki ostatnio mam problemy z internetem i ciężko mi się do Was wchodzi trwa to ze 30 min i z regóły rezygnuje U nas wszystko w porządalu za tydzień ide do ginia i jak wszystko będzie ok to od piątku 24 czerwca mam zarezerwowany domek na Mazurkach. Nie mogę się już doczekać uwielbiam Mazury, łowienie rybek na pomoście, cisza, las szkoda tylko że browarka na słoneczku nie mogę wypić trzymam cały czas kciukasy za was i mocno kibicuje papulki Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 07:59 Czesc dziewczynki, dzis ja pierwsza znowu)) Nio pisac co u Was?? Diamenciku jakies masz nudnosci?? Czy to nie (*) cio?? Goko jak po wycieczce?Pozdrowiłas morze ode mnie?? Roleczka Ewcia Natalka Siuba jak tam po piffcowym toascie wczoraj, ja zniosłam hucznie)))))))))))))))))))))))) U mnie ok jak na razie, boli ten jajnik ale jakos daje rade)))) Czekam na wiesci od Was przy porannej kawuni Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:36 Dzień dobry!!!!!!! Nudności juz nie mam, widocznie majonez mi zaszkodził... Ciekawe jak potoczy sie dzisiejszy dzień. Ja wstałam a Kuba śpi obrażony,bo w nocy nie dałam sie przytulić, hehe tyle, że przyszedł z pracy wypity i rzucał się do mnie o każdą pierdę... ehh z facetami... Chociaż mam cichą nadzieję, że wstanie i pojedzie ze mną na zakupy bo znowu będę to zama wszytsko targać??? Ale ja go nie przeproszę! A jak u Was????????? (*) są w końcu czy nie, ja JUŻ kcem wiedzieć! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:37 Laska Ty i Siuba teraz (*) jecie)))) hihihih to na Was czekamy byscie nas pozarazały wiruskami))))) A męzusiowi przejdzie, i pojedzie z Tobą na zakupki))) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:40 Czesc! Na moje wiesci nie czekasz, ale chociaz sie przywitam Wpadlam pozdrowic tez EWCIE, ale widze, ze jeszcze jej niema;]Mam troche pracy, wiec bede zagladac, czy juz wpadla Na szczescie niemam szefa nad soba i nie musze sie bac hyh) W zasadzie sama jestem sobie szefem, pomagam mezowi w jego biznesowych sprawach w naszym domowym biurze))) Kattrin mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni z Twoim jajnikiem i ze przestanie bolec;/ Napewno tak bedzie glowa do gory!!) pozdro))))) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:45 ja na wszystkie starające sie i ciezarówkowe czekam))) A czuje sie juz lepiej, dziekuje Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:55 Ja nadal niemam okresu.. To moj 54 dzien cuklu a @ ani widu, ani slychu..tylko skurcze w dole brzucha i okropne zmieczenie. Jak juz pisalam wczesniej, az mi wstyd, bo ciagle cche mi sie spac i lednow wezme sie za jakies sprzatanie czy zakupy zaraz jestem senna i zla jak osa, nic mi sie niecche;////////////..Nie wspominajac o ugotowaniu jakiegos obiadku, co przeciez uwielbialam do tej pory.....;/ pozdro I have been a sword in a hand I have been a string of a harp I have been a shield in a fight I can shift the shapes like a GOD. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:58 Punisherko idź no moze do gina co? nie jestes ciekawa czy to nie ciaza? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:38 no test zrobie za tydzien jakos sama sie dziwie skad u mnie nagle tyle cierpliosci, a moze ja poprostu nie wierze, chyba raczej wlasnie to....... Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:46 punisherka - ja bym nie czekała na zrobienie testu tak długo, no i na swój test też nie czekałam w 57 dniowym cyklu zrobiłam 4, ale chyba teraz tego nie żałuję (mimo, że smutek po każdej 1 kresce na teście był), nadzieje były, tyle, że jak zrobisz test wiesz na czym stoisz (tak po trochu), wiesz czy możesz zarzyć np. leki, wypić alkohol itp. Jeżeli już tyle czekasz na @ - zrób ten test i to jak najszybciej, nie ma co przeciągać. Ja słyszałam, że po odstawieniu tabletek często się zdarzają takie długie cykle i to zaskakujace, ale wcale nie od razu po odstawieniu tabletek (ja odsawiłam we wrześniu 2004 a długi cykl przypadł dopiero: kwiecień/maj 2005). Wiem, że lakarze dają też coś na wywołanie @. Ale są i tacy, którzy regulują takie cykle hormonami, co ma rózne odzwierciedlania: jednym pomaga i skraca cykle innym wydłuża i rozregulowuje. Na Twoim miejscu zrobiłabym test, zresztą czytasz dużo i chyba wiesz, że jak jest (*) to najlepiej jak najszybciej o tym wiedzieć i pójść do lekarza. -- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:54 cześć Dziewczynki!!! ja dzis poźniej, bo cos mi internet szwankował ale chyba bedzie juz dobrze. piszcie co u Was. jak sie czujecie i co Was boli. ) Kaska jak Twoj jajnik ? cześć Punisherko!! wczoraj wogole do nas nie zajrzalas ja dzis mam niezly problem a mianowicie: wczoraj 14 dc tempka 36,7 cos mnie podkusilo i zrobilam test (chociaz na ten cykl zostały mialam tylko 2) i II kreseczka słaba ale oczywiscie przytulanie było a dzisiaj mierze temperature a tu skok na 36,9 mozliwe,ze to owu? nigdy nie byla tak wczesniej i nie wiem teraz. po poludniu zatestuje ostatnim testem zeby zobaczyc co mi wyjdzie.dodam, ze w tamtym miesiacu owu byla ok 17 dc. Co o tym myslicie? moze to przez te cholerne stresy? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 08:57 czesc Diamenciku !! nie mysl sobie, ze zapomnialam o Tobie. ah!! te stresy z facetami bedzie oki Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:02 ale z Was paskudy !!! gdzie znowu zniknęłyście? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:02 Ja Ci dam paskude hihiihihiihi ja jestem cały czas i czekam na Was!!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:05 sorki za Paskudę. Paskudko Ty moja )) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:02 Ewcia bardzo mozliwe ze owu była, zobaczymy czy jutro tez tempka bedzie wysoka))) narazie przytulaj sie do woli)))) a słabiutka kreska moze cos znaczyc hihihihiihi, moze juz po wszytskim)) Owulacja jest ruchoma, raz moze byc w 17 raz w 14 a raz w 21 dc wiec nie ma sie czym przejmowac)) Najwazniejsze zeby była A 3 dni róznicy moja droga to nic, owulacja jest u Ciebie w dobrym okresie))) Ja trzymam kciukasy bardzo mocno, i punisherko rób test to moze byc ciaza Nio jak fajnie ze nas duzo) jak to sie mówi w "kupie" fajniej hihihiihiih Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:03 no tak ale jesli owu juz byla, to sie spoźnilismy z przytulaniem, bo najlepiej przytulac sie przed owu Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:05 nieraz to nie prawda, ze przed owu hihihihiihiihih))) moze własnie teraz jestes w trakcie wiec dzis przytulanko na maxa i wcale sie nie spóźniliscie, nawet tak nie mysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Bo klapa!!!! Wiele dziewczyn myslało ze juz po ptakach po owulacji, monitoring i spóźnione przytulanko, a tu hop bec i (*) po 2 tyg. Takze nie ma nic spóźnionego Laska!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:08 nawet jak juz za poźno to nie przepuszczę okazji, bo przeciez wiecie jak jestem wyposzczona. wczorajsze przytulanko tylko mnie pobudziło do dalszych dzialan na tym, jakże interesujacym polu Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:03 No cze Ewicik)) pewnie to owulacja, w kazdym razie w ciagu najblizszego tygodnia , zaczynajac od dzis regularnie bym wziela w obroty mezucha))Test zostaw na inna okazje))))))))))))))hyhy Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:04 no nie!!! znowu zaczynamy pisać naraz )) Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:07 Hej! Witam Was po 1 dniowej nieobecności, pewnie mam niezłą lekturę, nadrobię jak nie dzisiaj to w weekend Oczywiście morze pozdrowione, było fantastycznie, mimo, że to wycieczka szkolna i wróciłam z bólem głowy, to naprawdę jestem zadowolona, narobiłam strasznie dużo zdjęć (na tym punkcie mam bzika), zrobiłam ponad 110 fotek. Zwykłym aparatem pewnie skończyłoby się na dwóch kliszach, a cyfrówki używam do woli, zrobiłabym więcej, tylko mi się karta podwiesiła, a drugą miałam małą, a i tak bałam się, że najlepsze fotki nie wyjdą, pewnie od tego mnie ta gowa bolała. Pogoda była prześliczna, zaczęło kropić dopiero w drodze powrotonej, ale tylko trochę. W Międzyzdrojach ludziska w gaciach, bikini, na bosaka po ulicach biegali, a na plaży się najnormalniej opalali i kąpali (:000), normalnie szok, i to sporo ich było. Poza tym bardzo mi się podobały Miedzyzdroje byłam tam po raz pierwszy. No i w Wolińskim Parku też było fajnie, trochę dzieciaki marudziły bo sporo chodzenia miały, ale przeżyły to jakoś. u mnie 6 dc, @ trwała tylko dwa dni, wczoraj trochę poplamiłam, chyba z tego zmęczenia tyle chodzenia, ja najnormalniej na codzień tyłek wożę samochodem. Co u was, czy coś bardzo istotnego przegapiłam w tym wczorajszym dniu, kattrin co u Ciebie, ostatnio doczytałam tylko w środę jak poleciałaś w pracy do lekarza, czy byłaś też u swojego gina? --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:11 cześć Goko!!! zdaje sie, ze podróżowalaś wczoraj tym samym slakiem co ja w miniony długi weekend My tez zwiedziliśmy wtedy m in Międzyzdroje i bylismy w Wolińskim Parku )) Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:29 eweks0 ładnie tam no nie, mi się bardzo podobało, normalnie żyć nie umierać..., muszę tam swojego M wyciągnąć w wakacje na taki wypad --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:31 tylko, ze jak bylam w maju to był tabun ludzi. az strach pomyslec co tam sie dzieje w lipcu i sierpniu )) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:13 ehh ja po spedzeniu pol roku praktycznie majac z okna widok na morze na poludniu Wloch,pod sama SYcylia myslalam, ze mi sie przejadlo, ale ostatnio znow zaczynam za nim tesknic, ja bardzo kocham morze....zawsze bede tesknic jak bede daleko od niego przeslij mi Goko promyk odbijacego sie w tafli wody morskiej slonca prosze) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:16 Goko dzwoniłam do gina, i kazał mi przyjsc w okolicach owulacji dopiero, bo powiedzial ze teraz to bez sensu chyba zebym znowu krwawiła lub miała bóle nie do zniesienia. Wiec czekam spokojnie, kazał mi sie nie przejmowac, bo czesto sie zdarzaja takie ciąze, tylko zdzwiony był faktem ze ten lekarz który robił mi usg to mi powiedział, bo podobno takich rzeczy nie mówi sie kobietom w takim stanie... Dziekuje za pozdrowienie morza)))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:20 Kasia tak sobie myslę, ze jezeli owu w tym m-cu 15 dc a ja na usg w 19 dc to juz chyba nic nie bedzie widac tzn sie nie bedzie widac czy byla owu czy nie bylo jej Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:25 lekarz bedzie widział czy jest po owulacji czy nie, jak wyglądasz w środeczku czy jest płyn w zatoce jak wyglądają jajniki, to bedzie widac, czy była prawidłowa owulacja itp. Uwazam, ze mozesz isc sie zobaczyc, a monitoring pełny od przyszłego cyklu gdzies tak od 12 dc))) Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:26 doczytałam Was do 13, jeszcze zostały mi poranne godziny, ale się rozpisałyście, wy chyba tam coś popijałyscie (piffko), czy co? --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:29 nio hihihihii, upijałysmy sie tyskim i hevelisem i piłysmy nasze zdrowie))) i normalnie za (*) letnie)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:29 prawie Goko z tym ze popijawa byla wczoraj hehe wiec jeszcze piffko w krwii krazy DDD Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:32 najbardziej jak widac zbombila sie kattrin heheh i najwiekrza zadyme robiDDD hyhy Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:34 cała Kaska!! dać jej trochę alkoholu to od razu szalec zaczyna Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:37 no zadymiara normalnie buehehehe Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:27 Ewczakq gluptasie ,nie martw sie lekarz bedzie wszystko wiedzial i widzial, tak jak mowi kattrin))))) A Ty nie mysl o tym tylko poddaj sie upojnym starankom w koncu tak sie poczyna nowe zycie heheheh Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:29 okej okej po prostu ja nie wiem co tam on widzi podczas tego usg calego, bo jeszcze w zyciu na nim nie bylam i to bedzie moj pierwszy raz, bo ja taka uesgieowa dziewica jestem ))) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:31 ja tez niewiem co widzi, bo nie widzialam, haehhe w kazdym razie widzi wszystko D hehe Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:36 eweks0 - nie martw sie lekarz będzie wiedział czy była ovu czy nie, mówimy o usg dopochwowym, wszystko ładnie tam widać, mój gin robi mi takie przy każdej wizycie, za każdym razem mi pokazuje tutaj jajnik prawy, tutaj lewy, itp, itd, a potem jeszcze dostaję to wszystko na wydruku wizyty, razem z wymiarami!!! --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:38 jak ja byłam wczoraj (a to środek tygodnia) to też sporo ludzi było, a najwięcej to Niemców, szczególnie w Miedzyzdrojach --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:32 kattrin1 - a czy ten lekarz co Cie badał był pewien co mówił, jak Twoje krwawienie, chyba też było skape teraz, ja bym chyba nie czekała do owu tylko poszła wcześniej na kontrolę, no chyba, że ten lekarz się jednak mylił, albo ja coś tu nie do końca kumam, powiedział Ci, że była ciąża, czy nie? Przecież robiłaś testy i chyba były negatywne - prawda??? no i ta miesiączka niezbyt obfita? --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:39 @ miałam bardzo obfita i bolesną i dlatego poleciałam do szpitala tzn. mnie wysłano, bo byłam zielono biało fioletowa. i tam na usg odrazu i lekarz wiesz patrzy patrzy i mówi mi to wyglada na wczesne poronienie, starała sie pani o dziecko... i tyle.. potem powiedział ze mam sie zgłosic po @ do swojego gina i sprawdzic czy wszystko ok. I dostałam zastrzyk w dupsko bym zapomniała o bólu... No wiec zadzwoniłam do gina swojego i on powiedział zebym sie nie przejmowała, bo nawet jak to była ciaza bio, to i tak juz po wszystkim jesli była obfita @ i mam poczekac az sie skończy, chyba zeby bolało strasznie i miałabym dalsze obfite krwawienia. Test mógł jeszcze nie wyjsc szczególnie ze organizm pewnie juz nie przyjął zarodka i usunął. I kazał sie uspokoic i przyjsc dopiero w czasie owulacji by sprawdzic czy wszystko dobrze rosnie i czy nie ma czegos tam... ja mu ufam a co to było to nie mam pojecia, nie wiem i chyba nie chce wiedziec... Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:12 Kattrin, bylam kiedys w tej samej sytuacji co Ty.......... Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:16 pewnie, że fajnie --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:18 Goko pewnie ze fajnie, ze bylam kiedys w takiej samej sytuacji jak Kattrin? hehe 1:1 Goko P Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:21 fajnie mieszkać na wybrzeżu -- pewnie, że fajnie, --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:42 ja...??? zadymiara????.... no ładnie.... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:54 Goko na całym wybrzeżu jest duzo turystów z Niemiec. dorze dobrze niech przyjeżdzają wydawac u nas swoje pieniadze Kasiu jesteś naszym forumowym zapalnikiem )) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:55 taaaaaaaaaaaaaaaa jasne... Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 09:58 eweks0 - Ty mi tego mówić nie musisz, ja mieszkam na wybrzeżu, to wiem ilu tu Niemców przyjezdża --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:09 a ha !!!! )))) fajnie mieszkac na wybrzezu nie? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:11 bo ja to dziewczyna z robotniczej, pofabrykanckiej Łodzi jestem. samo centrum do morza daleko, w gory daleko. tragedia Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:01 punisherka to odpowiedź na mój post, żebyś zrobiła test, czy to radość z powodu przyjeżdżających niemiecki turystów punisherka napisała: > hehehehePDDDDD --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:08 sluchaj Goko, hormony wlasnie dostalam na wyregulowanie cykli, to wlasnie byla polroczna kuracja majaca na celu uregulowanie . Jak widac narazie nie pomoglo, bo wlasnie jak mowisz po odstawieniu tabletek pierwsze cykle nawet do roku moga byc bardzo nieregularne,zalezy od kobiety. Ja zdaje sobie z tego sprawe. Przed kuracja bralam nie raz luteine na wywolanie okresu, tez mialam nieregularne cykle, co bylo wynikiem jeszcze wczesniejszego stosowania pigul... Jakby nie patrzec wrocilam , jak juz mowiam niedawno z Poludnia Wloch, gdzie organizm przestawil sie na tamtejszy , srodziemnomorki klimat i teraz znow zwariowal po powrocie. Generalnie jestem podatna na takie sprawy. Jest jeszcze jedna kwestia, moj organizm zeswirowal, nafaszerowalam sie juz hormonami i moja przysadka mozgowa ( gdzie sa produkowane wlasnie hormony) rozlenila sie, poprostu jakby to najprosciej powiedziec, miala hormony podane na tacy i zamiast zaczac produkowac inentyczne jak podawane w pigulach dawki, olala to i teraz jej sie niechce, trudno sie jej zabrac za to.. I jak powiedzialam moja ginka, musi sie samo uregulowac, z czasem......coz wiec musze czekac, dodam ze zanim zaczelam brac wogole jakiekolwiek pigulki antykoncepcyjne , moje cykle nie byly dluzsze nic 40 dni. end of transsmission Ps ta radosc miala byc pod postem Kattrin )) blad w obliczaniu wspolrzednychDD ehehehe Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:16 buehe za Niemcami nie przepadam, we Wloszech wszyscy z kim sie poznawalismy razem z mezem brali nas po 1 wrazeniu za Niemcow heh;] Wiecie jak sa niemcy po Wlosku? " tedesci" (po POlsku tedeski)buehhee Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:20 Kasiu gdzie sie schowalas? znowu zjechalas pod biureczko od nadmiaru pifka? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:22 hehe) Kasia loji pod biureczkiem , stad te jej humoreczki zawsze wspaniale DDDP Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:23 nie popijam sobie teraz 520 pinakolade) Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:27 co ta goko tam kombinuje, cos to dlugo trwa, hyh zobaczymy nad czym tak dlugo mysliDD Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:45 co nikt nie pisze?????????????????????? Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 10:58 jak widac pifo sie skonczylo i dziewczyny zaleglyDD eheheh tylko Kasia jest twardaDD Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 11:25 mam chwilke więc tu a zaglądam ale zdaje sie, ze nikogo nie ma Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 11:32 Ewcik ja jestem, zagladam od czasu do czasu miedzy praca, a sprzataniem hyhD Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 11:35 a ja zagladam jak mam luzik w pracy ) Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:13 Witajcie dziewczynki!!! Pedzicie jak burza!!!!! Nie mozna za Wami nadazyc!!! U mnie dzisiaj 18dc, ale chyba juz jest po owulacji bo wczoraj zaobserwowalam u siebie dziwny sluz. Nawet troche go bylo co u mnie jest raczej rzadkoscia. Ten sluz byl ciapkowaty, metny ale z elementami plodnego, bo troche sie ciagna w niektorych miejscach. Przepraszam za szczegolowy opis, ale ja tak rzadko miewam jakikolwiek sluz, ze dla mnie to jest wydarzenie. Dzisiaj natomiast nic juz nie ma, ale zaczal mnie pobolewac brzuch malpowo. Na @ jeszcze zawczesnie, wiec to pewnie jest oznaka, ze owulacja juz byla. Sluz plodny (rozciagliwy, przejrzysty) zaobserwowalam u siebie od 9dc do 12dc, ale bylo go tylko troszke. Jak na zlosc w tym cyklu nic nie robilam. Ani nie mierzylam tempki, ani nie testowalam, wiec nie wiem kiedy byla owulacja, bo zazwyczaj jest w 18dc, ale teraz wydaje mi sie, ze przesunela sie do przodu przez chorobe!! To dziwne bo zazwyczaj nie mam sluzu, tzn. nie wiedze go a tu w tym cyklu, mimo brania antybiotyku pojawil sie i to nawet sporo jak na moje mozliwosci!! Zobaczymy jak przyjdzie @ to wtedy sie wyjasni kiedy byla owulacja!! A co u Was??? Ktos tu jeszcze cos dzisiaj napisze??? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:27 Cześć Daniczki i innym Kobitkom. Ja dopiero teraz, bo miałam robotę. Daniczku, gratuluję z powodu egzaminów. testami sie nie martw. A może jak się przytulałaś z mężulkiem to będzie niespodzianka? Ja kilka dni temu też miałam owulę i cały czas mnie ciągnie podbrzusze. To chyba objaw poowulacyjny. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:29 Cześć Daniczku - miało być. Sorry. Jakaś zaspana dzisiaj strasznie jestem i chyba zaraz tu lunie!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:32 czesc Daniczku!!! cześć Roleczko!!! masz rację u nas zaraz bedzie lało ) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:40 jakaś padnięta jestem i na dodatek miałam tyle zajęć, ze dopiero o 14 zjadlam II śniadanie. spać mi się chce a powinnam po pracy sie uczyć. Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:45 hej! u mnie też bedzie zaraz lało, o ile nie będzie burzy, bo chyba się na burze zbiera, kurcze akurat jak przychodzi weekend to sie pogoda zepsuła, mam nadzieje, że to chwilowe tylko ... --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:54 miejmy nadzieję, że sie rozpogodzi na wekend )) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:39 Cześć Ewcia. Ty się mnie chyba pytałaś ile kosztuje 1 wizyta u Szalczyńskiego - 100 zł, ale full serwis. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:43 dzieki za odpowiedz, bo zastanawiam sie czy nie u niego robić monitoring w przyszłym miesiącu. musze gdzies poszukac bo chyba jakis czas temu mi pisalas jaki to jest koszt u niego ) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:45 Za monitoring płaciłam po 40 zł od każdej wizyty. Ale on mnie nie naciągał, ja sama się uparłam żeby przychodzić Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 14:53 40 zł mowisz, to chyba tanio ja ide na usg we wtorek sprawdzic czy byla owu i czy wszystko ze mna oki i zapytam sie tej mojej o koszty monitoringu (bo 1 usg 70zł- wiec jakby co to bede chodzic do tego Twojego))) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:09 Też mi się wydaje że to tanio Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:21 Roleczko a jednak nie pada. przynajmniej na razie )) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:21 Nie ma nikogo to spadywuje. Miłego weekendu ! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:29 czołem Roleczko. udanego wekendu )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:34 Dziewczęta co sie dzieje? Dlaczego na naszym forum taki zastój sie zrobił i to pod każdym względem ? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:36 chyba mnie łapie jakis przygnębiający nastrój i koniecznie musze sie z niego otrząsnąć )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:37 jest tu ktoś ? bo chyba gadam sama ze sobą Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:37 Ja jestem!!!!!!!!! Całe rano siedziałam na kablu telefonicznym i szukałam części do mojego biednego rozbitego autka... Zamówiłam w Olesnicy, może mechanik zrobi do ślubu. Zobaczymy... Wspominałyście coś o tym, że po odstawieniu cykle są długie, a u mnie jak zwykle odwrotnie. Po odstawieniu dostałam @ w 18 dniu!!!!!! Teraz nie wiem to mój 16dc, nie liczę na ten cykl, bo myslę, że przytulanka były zbyt wczesnie, a ja nie mam śluzu więc chyba żołnieżyki nie mogły tam tak długo czekać, buuu Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:38 Oooo Ewcia jest! A ja tez już myślałam, że piszę sama do siebie Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:39 Diamenciku nie smuć się kochana Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:39 reszta Kobitek gdzieś sie zmyła Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:40 nawet Kasi nie ma smutno tu bez niej Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:42 Diamenciku a jakie masz plany na weekend? Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:42 Na dodatek dziś poplamiłam w hurtowni sokiem porzeczkowym jasną sztruksową spódniczkę... Wyglądam jak sierot, a musiałam iść na zaliczenie różnic programowych na uczelnię... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:46 a ja powinnam sie uczyć bo jutro mam egzamin i jeszcze nic nie umiem ale mi sie baaaaaaaaaaaardzo nie chcę i bede jutro trząść portkami i liczyć na to, ze głupi ma szczęście Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:52 no nie!!! znowu tu siedzę sama. co za życie !!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:55 i na dodatek zaczęło padać Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 15:55 Jestem jestem, tylko towar wypakowywałam.... Z czego ten egzamin i o której? Będziemy trzymać kciuki! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 16:00 z rachunkowości od 9:00 ale nie bede sie przecież tak wczesniej zrywać, zwłaszcza, ze pewnie na 9 przyjadą przeuczone panny pragnace pochwalic sie swoją wiedzą Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 16:03 Do której pracujesz Diamenciku ? Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 16:05 Dziś wyjechałam na zakupy o 11, byłam o 14 na uczelni i przyjechałam do pracy. Jestem kierowniczką ośrodka więc moge robić co chcę, raz siedzę 6 a raz godzinkę Dziś jeszcze czeka mnie troszkę sprzątania na podwórku i do domku Ale taaaaaaaak mi sie nie chce..... Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 16:08 Tak na marginesie to jestem przekonana, że w tym cyklu nic nie będzie bo podobno odrzuca od fajek a ja nadal popalam i smakują mi nie gorzej niż kiedyś (co nie oznacza oczywiście, że w ogóle mi smakują, ale mnie nie odrzuca) i kawkę tez piję Rachunkowość powiadasz Bardzo lubię, będę wspomagac myslenie rachunowe wirtualnie Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 21:46 Ewciu bede jutro trzymala za Ciebie kciuki!!! Musi sie udac!!! Diamenciku nie mow, ze sie nie uda! Mysl pozytywnie! A na odrzucanie od fajek to chyba jeszcze za wczesnie?!? Roleczko czyli idziemy leb w leb bo ja chyba tez juz jestem po owulacji tylko ze ja na nic nie czekam, bo ten cykl jest stracony przez chorobe (ale sie powtarzam!) Trzymam kciuki za Ciebie!!! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 23:07 Tak wpadłam tu wieczorową porą, bo M wyjechał i mam dostęp do kompa. Ale nie jestem zdziwiona że nie ma tutaj nikogo o tej porze. Dzięki Daniczku za trzymanie kciuków. Życzę Wam jeszcze raz super udanego weekendu i kolorowych snów. Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 17.06.05, 23:21 Ja jestem, ale tez zaraz zmykam. Chyba!!! I rowniez zycze milego weekendziku!!!!!!!!! Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 18.06.05, 08:17 Dzień dobry! Czyżbym dzisiaj była pierwsza? Nie wierzę! U mnie poranek jak widać na ff minął pozytywnie Tempka wzrosła, ale i tak nie wiem czy mam sie łudzić, lepiej nie... Pozdrawiam Was wszystkie moje kochane! Będę później bo teraz reszta zakupów i porządki w ogrodzie w pracy Ale zaglądnę jeszcze na pewno! Miłego dnia! Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 18.06.05, 14:02 Uuuuuuuuuuuu widzę, że wszytskie wypoczywają Ja zapierdzielam w pracy i zastanawiam się czy taszczenie ciężkich rzeczy nie zaszkodziłoby ewentualnej fasoleczce... Miłego weekendu! Odezwijcie się co u Was w wolnej chwilce, buziaczki, Aneta Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 19.06.05, 07:05 Cześć To zbrodnia siedzieć w pracy od 6 rano i to sama (tylko ochroniarze są jeszcze na dole). No ale nadrobiłam czytanie, trochę popiszę i muszę trochę popracować. U mnie 2dc i odziwo tempka 36,8 (nie wiem co jest grane). W piątek i sobotę byłam w Poznaniu, ale sobie odpoczęłam i byłam na mistrzostwach motocyklowych (siuper). Ja dzisiaj jestem w pracy, a mój M jedzie z kuzynem na trzeci dzień mistrzostw do Poznania (ale niech sobie jedzie, bo musi trochę biedaczek odpocząć). Jak wrócę z pracy o 18, to on już będzie w domku czekał na mnie i idziemy na obiadek (kolację) do mojej mamuśki. Wczoraj (sobota) umierałam z bólu, tak mnie brzuch bolał, łykałam tabletki i dopiero popołudniu mi przeszło, ale z mistrzostw nie zrezygnowałam choć mąż widząć jak się męczę chciał żebyśmy wracali do domu, ale ja się nie dałam i wytrzymałam (choć nie było łatwo). Także mój cykl trwał 32 dni, dziś jest 2dc i sama nie wiem co jest grane bo tempka jest bardzo wysoka 36,8. Zobaczę co się będzie działo jutro. Poniedziałek i wtorek ostre rycie do obrony (bo już 28 czerwca), środa, czwartek i piątek do pracy, sobota rycie do obrony a niedziela wyjazd do babci i dziadka na imieniny. Super, zjedzie się cała rodzinka. Ok. muszę trochę popracować, więc zmykam. Może potem jeszcze wpadnę. miłego dzionka ))))))) Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 19.06.05, 14:34 Witajcie!!! Przesylam Wam niedzielno-poniedzialkowe pozdrowienia, bo mnie jutro z Wami najprawdopodobniej nie bedzie!!! Rano mam pozegnalna imprezke w szkole a pozniej wybieramy sie z mezem na zakupy Ewcia napisz jak egzamin!!! Mam nadzieje, ze do przodu!!!! )) Siuba Ty testujesz jutro, no nie??? Trzymam kciuki i mam nadzieje, ze bedziemy mialy nowa zafasolkowana!!! )) Papatki i do uslyszenia wkrotce!!!!! )) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 19.06.05, 14:42 Danik no nie zupełnie, chyba nie ma już sensu testować, bo dzisiaj u mnie 2dc (@ wredotka niestety przyszła), tylko moja tempka wariuje i jest bardzo wysoka (jak na mnie) 36,8. Zobaczę co się będzie działo jutro. Papatki Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 19.06.05, 14:56 Ale ze mnie gapa!!! Przepraszam Cie Siuba!!! Sama uzupelnialam nasza statystyke i nie wiem co mi sie stalo. Moze to dlatego, ze nadrabialam zaleglosci w czytaniu i troche skakalam po naszym forum, stad to zakrecenie!!! Pewnie tez dlatego, ze tak bardzo czekam na to, aby ktoras z nas w koncu zafasolkowala. Ten zastoj robi sie niemozliwy. Brakuje fluidkow!!! Nasze ciezarowki nas opuscily i nie ma nas kto zarazac!!! No Emania jest usprawiedliwona bo ma problemy z komputerem, ktore mam nadzieje niedlugo sie skoncza i znowu do nas zajrzy!!! Ciekawe co z Jola??? Moze jest na wakcjach??? Ktos cos wie??? Siuba jeszcze raz Cie przepraszam i zycze dobrej passy w tym cyklu!!! )) Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 19.06.05, 22:47 Danik nic nie szkodzi, ja jak nadrabiam zaległości, to też czasami mi się myli kiedy która testuje, która jest w czasie @ itp. Na szczęście calutki pierwszy dzien (najgorszy dla mnie, bo zawsze mam doła z powodu nieudanego zafasolkowania)spędziłam z mężem i nie miałam czasu żeby się zamartwiać, bo byliśmy u jego babci i na motocyklach, no i mieliśmy dzień tylko dla siebie. Ciekawe co tam u Was słychać, ja pracowałam do 18 ale za to poniedziałek i wtorek mam wolne, więc wpadnę tu jutro na pogaduchy. Do juterka papatki Nowy cykl, nowa nadzieja (choć ja już ją tracę i zaczynam się oswajać z myślą, że z maluszka nici. Chciałabym aby stał się cud i maleństwo pojawiło się w naszym życiu). Pa pa Dobrej nocy Wam życzę i niech któraś zafasolkuje, to może jakieś fluidki na nas spadną. Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 19.06.05, 23:37 Siuba czytalam o tym Waszym wypadzie do Poznania i o Twoich bolach malpowych i o tym jaka bylas dzielna i to przetrzymalas! Nie wiem jak moglo mi sie tak pomieszac!!! Hihihihi!! Mnie jutro z Wami nie bedzie i pewnie znowu bede miala duzo do nadrabiania i znowu mi sie wszystko pomiesza!!! Hihihihi!!! )) A ja dzisiaj jestem strasznie zla!!! Niedawno wyleczylam sie z choroby i z opryszczki, ktora zajela mi polowe gornej wargi. Wreszcie moglam obcalowywac moich dwoch chlopakow, a tu dzisiaj znowu wylazlo mi swinstwo, tym razem na dolnej wardze!!!!!!!!!!!!!! Jestem strasznie wsciekla, bo juz dawno nie mialam takiego ataku opryszczki. Wygladam strasznie z tymi opuchnietymi wargami!!! Mam nadzieje, ze ta epidemia w koncu sie skonczy, bo az sie boje pomyslec co bedzie jak zaczniemy sie starac o fasolke! Bede sie strasznie stresowala!!! Tak wpadlam sobie do Was jeszcze na chwilke, zeby sie pozalic!!! Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do uslyszenia!!! Moze uda mi sie tu jutro wpasc, ale nic nie obiecuje. Moze to i lepiej bo mam lekkiego dola przez te opryszczke!!! Odpowiedz Link
danik1 Jestem pierwsza dzisiaj!!!!!! :-))) 20.06.05, 00:09 Jeszcze raz pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki!!! Juz poniedzialek, szkoda tylko, ze nie mam z kim pogadac, bo wszystkie spicie sobie spokojnie w swoich domkach i dopiero za kilka godzinek odpalicie swoje komputerki w pracy i przy kawce bedziecie sobie plotkowaly!!! A moze ktoras bedzie miala jakies dobre wiadomosci??? Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 07:52 jestem daniczku! wakacje odpuszczamy w tym roku buuuu z powodu ciąży troche sie boje jechać do Chorwacji gdzie spedzamy wakacje co roku byłam widziałam i nie chce wyladowac w razie czego w chorwackim szpitalu moze jakies góry albo morze nasze polskie a Wy macie jakieś planyna urlop? miałam troszkę problemów z moim lekarzem musiałam go zmienić i dlatego to mnie tak absorbowało nie zapomniałam o Was całuski Odpowiedz Link
eweks0 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:13 część Kobietki !!! egzaminy zdane i tym samym zakończyłam juz kurs huuuura!! niepotrzebnie sie martwilam, bo na świadectwie mam 5!! Dzieki, ze trzymałyscie kciuki (Daniczku dzięki !!!) przez te stresy przegapilam owu i staranka były za poźno ale co tam, lipiec jest nasz !!! jutro wieczorkiem usg. bardzo jestem ciekawa co mi powie gin. piszcie kochane co u Was )) Odpowiedz Link
diament79 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:29 Jestem jestem Mnie wczoraj pogryzły komary w pracy pod czad porządków w ogrodzie... Cała jestem w kropki, oprócz tego jestem chora, mam nadzieję, że zdąży mi przejść do slubu, to juz w sobotę!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaa help, chyba zaczynam miec nerwa Wykresik super, bardzo mi sie podoba, ciekawe czy coś tam jest czy nie. Będę później, teraz na małe zakupy, pozdrowienia!!!!! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:39 A gdzie reszta Dziewczynek ? Kasia, Roleczka, Goko, Punisherka i reszta co z Wami? Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:42 Hellllouuuuuuuuuuuuu D Siemaneczko EWCIKDDD, GRATULUJE CI Z CALEGO SERCDUCHA ZDANIA EGZAMINOW!! )))))))) caluski i usciski!!!))Nie ma to jak dobry humor na sniadanko i od poniedzialku )))))))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:45 Dzięki Punisherko a u Ciebie jak ? nadal nie ma @? kiedy sie wybierasz do gina? Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:50 no, jestes a okresu nima, caly czas mam plodny sluz i czuje sie jakbym byla w polowie cyklu!(objawy typowe dla srodka cyklu) A na meza mam ciagle taka ochote ze pozarlabym go w caloscu (hyhy) za tydzien testuje Mam tez czasem takie skurcze w dole brzucha i wiesz gdzie jeszcze?? jakby pochwy i nadzadow zewnetrznych. NOrmalnie dziwne, nigdy tak nie mialam... jakby mi czasem tam ktos igle wbijal(???) Fokik juz biore od okolo 2 miesiecy, o siebie tez dbam wiec jest luz jakby co hyh)))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:54 jak masz dużą ochotę to może faktycznie to jest środek cyklu i okres płodny wiec sobie nie żałujcie ) a ile bierzesz dziennie foliku? bo ja 1 tabletkę i nie wiem czy to nie za mało Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:58 biore 1 tabletke dziennie, to jest odpowiednia dawka. A co do cyklu plodnego to sa 2 wyjscia, albo mialam okres bezkrwawy, czasem tak bywa, choc to smieszne generalnie i glupie.( te bole 4 dni, anic nie lecialo, pamietasz?) teraz wlasnie by wypadala polowa, noi objawy sa, albo ciaza, gdzie sa tez podobne objawy....) no niewim, zobaczymy Odpowiedz Link
eweks0 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:59 a nie lepiej wybrac sie do gina? wiedziałabys na czym stoisz ) Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 09:32 Wiesz Ewcia, szczerze mowiac mam dosc ginekologow wiesz, kiedys mialam z nimi przeboje, nachodzilam sie do nich troche. Najpierw jak 1 raz dostalam miesiaczke mialam okropnie dlugie i bolesne krwawienia. wtedy to jezdzilam od jednego do drugiego, wszysct mnie badali, robili wymazy i stwierdzili,postraszyli, ze mam jakies bakterie, co oczywiscie okazalo sie totalna bzdura, zdementowana przez specjaliste. Okazalo,sie, ze mam zwykle mlodziencze rozregulowanie hormonalne, ktore ma 60% dziewczyn..... Leczyl mnie i jakos sie unormowalo, pozniej po pewnym czasie, gdy juz poznalam obecnego meza zaczelam brac pigulki antykoncepcyjne.Po odstawieniu zupelnie mi sie cykle rozregulowaly, wtedy to chcialam 1 raz zajsc w ciaze, po 2 nieudanych probach dostalam krawienia,a wlasciwie plamienia miedzymiesiaczkowego, poszlam do gin, ktora to po zbadaniu stwierdzila , ze to wczesne poronienie i odeslala mnie na natychmiastowe usg, gdyz moze dac sie jeszcze cos uratowac i musze jak najszybciej trafic na oddzial.. niewiecie nawet co ja przezylam po tej informacji...szlam zaplakana przez miasto i nawet niewiem jakim cudem dotarlam do domu, zeby zadzwonic do meza( Po usg dopoczwowym, lekarz stwierdzil na szescie, ze poronienia nie bylo, ze mam zwykle rozregulowanie hormonalne, a narzady mam zdrowe jak przyslowiowa ryba, podobno zblizala mi sie owulacja. Nie wiecie jak sie cieszylam, jaka bylam szczesliwa, i ze to nie bylo poronienie........Po tym chodzilam jeszcze 2 miesiace na badania, gin powiedziala tak:" coz samo sie musi uregulowac, z czasem, musi pani byc cierpliwa" , ale jesli chce pani miec dziecko, najpierw najlepiej bedzie uregulowac cykle, wiec zgodzilam sie na polroczna kuracje pigulkami, co jak widac nie dalo za bardzo efektu, a mialo.....ale nie pekam, bo po odstawieniu nawet rok moze tak byc. Narazie ginekologow mam po dziurki w nosie i po same uszy...Koniec z hormonami i pigulami, chce zeby moj organizm wrocil do normy, a przysadka mozgowa, (len smierdzacy hehe) zaczela produkowac odpowiednie ilosci hormonow) Wiec ide swoim trubem i co bedzie to bedzie))))))) a musi byc dobrze!!!)za tydzien testuje!!!! Behold the face of thunder, the storm is getting here! When the sky calls my name I HAVE NO FEAR! Odpowiedz Link
natali7a Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:43 jakie śpiochy?! Wypraszamy sobie. Cześć wszystkim! Ja jestem, ale nadrabiałam zaległości, bo dawno mnie nie było.. Ewciu - gratulacje! Kiedy oblewamy? Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:45 no nakrzyczala, ze nikogo niema a sama wybyla z posterunku ladnie to tak?PD Odpowiedz Link
goko1 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:52 cześć dziewczynki, ja tez jestem ) trochę spóźniona, ale jestem. Czy ktoś wie co się dzieje z kattrin1 - słuchajcie jak ktoś coś wie, niech napisze szybciutko, ona ma dzisiaj dziwny napis w GG, cytuję: "w związku z ostatnimi wydarzeniami nie ma mnie do końca sierpnia..." martwię się o nią może ja coś przegapiłam w piątek, może czegoś nie doczytałam... --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:54 o kurde;/ wlasnie sie zdziwilam, ze jej niema, nie ma jej do konca sierpnia? tj 2 miesiacze? chyba chodzi o te badania mi sie wydaje i o ten jajnik...Tak mysle, chyba , ze tez cos przegapilam..... Odpowiedz Link
goko1 kattrin1 - gdzie jesteś Kasiu martwimy się... 20.06.05, 08:57 normalnie miała być dzisiaj, w lipcu dopiero urlop planowała, kurcze wiecie coś, bo naprawdę jestem zmartwiona (( --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
eweks0 Re: kattrin1 - gdzie jesteś Kasiu martwimy się... 20.06.05, 09:01 ostatni raz była w piatek ok 11. napisała, ze sobie idzie. (zdziwiło mnie to) i do końca dnia juz sie nie pojawila. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 08:56 cześć Goko!!! kurcze zmartwiłaś mnie. Kasia w piątek zniknęła z forum dość wcześniej a dzisiaj tez jej nie ma na urlop miala isc ok 25 lipca. nie wiem co jest grane Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 09:01 Kasia kattrin1 ma napisane na gadu gadu,ze nie ma jej do końca sierpnia nie wiem co to znaczy pa Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 09:13 dziwna sprawa jakas ma ktos do niej nr telefonu? jak tak to mozeby zadzwonic do niej... Odpowiedz Link
natali7a Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 10:31 Może mogłybyśmy jej jakoś pomóc Jak któraś się czegoś dowie, to niech da znać. Odpowiedz Link
punisherka Re: Co za śpiochy:))))))) 20.06.05, 10:46 Ale jak mamy jej pomoc??? Jak nie widac zeby ktos mial nr telefonu do niej.... Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 10:55 hej! a może roleczka ma do niej numer telefonu???, kurcze nic nie wiadomo, czy coś nie tak ze zdrowiem, czy może coś nie tak z pracą i nie ma dostępu do netu, martwi mnie ta kattrin1 ( --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 10:58 napisałam do niej, jak tylko coś odpowie dam Wam znać (o ile odpowie). Pozdrawiam --- www2.fertilityfriend.com/home/111 Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:18 ej , jakby nie miala dostepu do netu, to chociaz by poszla do kafeji internetowej,dala jakis znak do kogos! ona jest bardzo przywiazana do Was dziewczyny! Nie che krakac, ale dziwna sprawa...;/ Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:20 Dziewczynki jesteście? wiadomo co z Kasią ? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:31 Cześć Dziewczyny!!! Niestety, nie mam numeru telefonu do Kasi i też się bardzo o nią martwię. Kasia miała iść dopiero na urlop w lipcu, więc powinna być w pracy, a w pracy ma neta. Mam nadzieję, że nic złego się nie stało. Może chce tylko odetchnąć od forum i nabrać dystansu? Kattrin jeżeli nasz czytasz i tak właśnie jest to my to uszanujemy, no nie dziewczyny? Tylko daj znać, chociaż w jednym zdaniu, że wszystko z Tobą ok, bo jak widzisz - naprawdę się martwimy o Ciebie! Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:40 cześć Roleczko !!! ale pogoda u nas )) mam do Was pytanie: po ilu dniach od owu zaczynaja Was boleć piersi i macie inne oznaki przebytej owu (w ktorych dniach o to mi chodzi)? Odpowiedz Link