annalalik 20.06.05, 07:35 Miłego dnia wszystkim życzę w ten śliczny (przynajmniej na śląsku) poniedziałek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tola79 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 07:36 Na Mazowszu (południowym) też pięknie )) Cześć dziewczyny Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:19 sześć u nas pochmurno, ale ciepło Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:20 A u nas bezchmurnie Jak tam Pszczółko? Odpowiedz Link
tola79 Ania! 20.06.05, 08:26 Właśnie obejrzałam zdjątka, ślicznie Ci w tej nowej fryzurce, cud miód dziewczyna ) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:23 Ja też witam miłe panie. W weekend byłam na święcie szkoły podstawowej, a wczoraj na urodzinach jakiegoś pierwszaka, więc mam narazie dość dzieci. Jedyne co fajne, że grałam w bilard (jak na początek to całkiem dobrze mi szło). Pogoda boska, pewnie pójdziemy dziś na basen po pracy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:35 helloł))) tera proszę o wyjaśnienie co robiliście pod stolikiem ty i Cytrusia swoim Panom...nastapiła po publikacji zdjątek tradycyjna wymiana maili i nie możemy dociec coście tam robili, że Panowie tacy usmiechnięci????? i czy dostaliśmy twoje foto? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:47 Foto zaraz wysyłam (wyślę Ani, niech roześle wszystkim). A co robiliśmy pod stołem? Hmmm, ja nic, ale Cytrusowa, nie wiem! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:58 Niezwykle dobrze, co naturalnie wydaje mi się podejrzane. Mam zamiasr pożyczyć sobie mnóstwo książek do czytania i wysprzątać mieszkanie, żeby się odstresować. Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:07 Pomniejszyłam i właśnie wysyłam Twoje foteczki dziewczynom. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:08 Dzięki!!!!!! To kiedy idziesz na monitoring? Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:13 w srode... tylko czemu mi skoczyla tempka dzis to nie wiem... niewazne Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:25 to jest chore nie? czujesz sie dobrze, jest źle, czujesz się źle, jest jeszcze gorzej..letka paranoja...Sabi wszystko będzie dobrze..tylko nie przesadzaj ze sprzątaniem, nie wieszaj firanek i nie maluj ścian, prania ręcznego nie rób na tarce, czytać ostatecznie możesz, gadać z nami możesz, tanczyć, spiewać, kochac się))))) Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:24 Sabi, fajne fotki Coś ten teges rzczywiście podejrzane macie miny )) Czy ja też moge prosić linka do Twojego FF? Odpowiedz Link
greeneyes27 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:40 Pozdrawiam z poludnia Niemiec. Na dworze pieknie i cieplo. Chyba posiedze dzis troche na balkonie, bo w domu zimno. : ) Odpowiedz Link
espressoo Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 08:40 Witam was dziewczynki, ach jak pieknie dzis... Odpowiedz Link
pszczolaasia czy tylko na Pomorzu jest dziś pochmurnie????????? 20.06.05, 08:56 ale dobrze z humorami jest wporzo)) Odpowiedz Link
bania79 czesc 20.06.05, 09:09 u mnie tez piękna pogoda, słoneczko świeci i chyba będę kombinować, żeby z roboty uciec... o 'wiadomo czym" wolałabym nie mówić Odpowiedz Link
asiulka1976 6 20.06.05, 09:10 Hihhih ja tez zauwazylam ze OBIE na zdjeciach cos robilyscie )) HHmmm tempka mi troche spadla :o( tescior pokazal dzis 1 kreche :o( eehhh co za zycie Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 6 20.06.05, 09:19 cos jest ale nie wiem czy to wglebienie czy cien takie to marne :o( Odpowiedz Link
sabi35 Re: 6 20.06.05, 09:21 To musisz jeszcze 2-3 dni poczekać. Innej rady nie ma. Na FF zamieściłam zdjęcie moich testów, ale nie wiem, czy to wogóle wam (tobie) coś pomoże, czy może tylko zdenerwuje. Dobrze jest mówić jak się ma to za sobą (a inne zmartwienia przed). Odpowiedz Link
annalalik Re: 6 20.06.05, 09:24 Spoko - ja jakos znosze niezdecydowanie mojej tempki Tylko wiesz - nie za bardzo sie staraliśmy w weekend wiec jesli to skok faktyczny to roznie bedzie. Tylko czy przy CLO zdarza sie tak szybko owulacja. Dodam ze szyjka wysoko i mieknie jakby. Obaczymy )) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 6 20.06.05, 09:25 to dzialaj Aniu szyjka daje najlepsze podpowiedzi kiedy owu sie zbliza !! Odpowiedz Link
annalalik Re: 6 20.06.05, 09:27 Czyli jak jest u gory to dzialac? Ja juz sie w szyjce gubie. Bo guajazyl juz pije no i winko kupione Tylko maz w pracy ale powiedzial ze mam czekac na niego dzis Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 6 20.06.05, 09:29 he he to czekaj, czekaj ) Szyjka powinna byc u gory jak najwyzej ledwo palcem dotkniesz i mieciutko "tam" powinno byc ) Odpowiedz Link
annalalik Re: 6 20.06.05, 09:38 Jeszcze szyjeczka wyczuwalna wczoraj wieczorem byla - moze sie uniesie bardziej - sprawdze wieczorem. No i śluz narazie kremowy. A tam - po kiego wałka ja to sprawdzam. Bedzie to bedzie i juz. W srode bede wiedziala co z pecherzykami wiec wrzucam luz Odpowiedz Link
swaihwe Re: czy tylko na Pomorzu jest dziś pochmurnie???? 20.06.05, 09:15 Nie Pszczółko. W Wawie też ((( Odpowiedz Link
swaihwe Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:14 Hej Dziweczynki. U nas zimno i pochmurno. Jestem w pracy, ale straszliwie mi się nie chce. Straszliwie. Dodatkoo jestem neiwyspana, bo powiem Wam, że piersi tak mnie bolały, że budziłam się co chwilkę - przy każdej zmianie pozycji. @ przyjdź już wreszcie jak masz przyjść, to zacznę nowe starania.... Miłego dnia Kochane i chyba wezmę się już za robotę. Odpowiedz Link
jedna_chwilka cze 20.06.05, 09:17 u mnie dzis po japonsku...jako tako a tu macie cuś do poczytania serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2775788.html caluje na caly dzien Odpowiedz Link
sabi35 Re: cze 20.06.05, 09:19 Cześć! Hmm, a czy jest wogóle coś takiego jak typowa czy przeciętna Polka? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: cze 20.06.05, 09:22 nie ma ale badania statystyczne mozna zrobić nie, a że nie na reprezentatywnej grupie to insza inszość Odpowiedz Link
sabi35 Re: cze 20.06.05, 09:37 Hmm, dawniej było źle, bo kobiety nie miały orgazmu, teraz jest źle bo mają przedwczesny. Czy seks powinno się badać? Wpędzać w kompleksy, bo ktoś ma orgazm wielokrotny, ktoś ma punkt G a inna nie? Myślę, że warto szukać przyczyn (np. w wychowaniu) i rozwiązania tych problemów w związku, choć czasem jest tak, że faktycznie obie strony do siebie nie pasują (o czym się u nas nie mówi, bo seks przed ślubem to jeszcze tabu i często korzysta się z niego w ukryciu) Odpowiedz Link
bania79 Re: cze 20.06.05, 09:24 zdjęcia śliczne Anulki, Niteczki, Cytrusi i Sabi... serio fajne z was kobitki! ja na poprawienie humoru chyba wybiorę się do kina, zoo lub ogrodu botanicznego... Ania, fryzurka naprawdę fajna, a grzywka szybko odrośnie (choć wg. mnie jest OK!). Odpowiedz Link
tola79 Re: cze 20.06.05, 09:25 Właśnie, pospisuję się pod tym, że z grzywka jest ok, ale rozumiem Cie Aniu, bo ja też zawsze mam z tym dylemat Ale fryzik fajowy Odpowiedz Link
annalalik Re: cze 20.06.05, 09:28 Dzieki dziewczynki - kochane jestescie. W takich sprawach wychodza ze mnie kompleksy Odpowiedz Link
asiulka1976 Reklama !! 20.06.05, 09:31 Wczoraj oczom nie wierzylam , widzialam reklame w TV "Folik-u" ale jakos glupio pokazana cos w stylu " chcesz miec zdrowe dziecko lykaj folik, juz miesiac przed poczeciem (a skad kurna moge wiedziec kiedy poczecie bedzie) mozesz uniknac rowniez poronien" Wrozka chyba ukladala tekst do tej reklamy )) Odpowiedz Link
asiulka1976 skype 20.06.05, 09:33 NO wezcie no sciagnijcie sobie skypa!! wystarczy mioec mikrofon i to wszystko !! za darmo do sciagniecia www.skype.prv.pl/ bysmy sobie pogadaly ZA DARMO !!!! Odpowiedz Link
nitka111 Re: skype 20.06.05, 09:40 Można kupić już za 10 zł w Media Markt, przymierzam się właśnie . Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: skype 20.06.05, 09:49 to kubcie troszke drozszy, co bo przez te najtansze to nie mozna sie dogadac:o( bo burczy co chwilka i nie slychac Odpowiedz Link
annalalik Re: skype 20.06.05, 09:56 Moze kupie ale dopiero po wyplacie meza niestety... Odpowiedz Link
nitka111 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:37 Ja również witam słonecznie, nie będę orginalna chwaląc zdjęcia Sabi i Cytrusi. A tak w ogóle to muszę cyba obudzić Bartusia, bo nie wygląda jakby mial sam wstać. Oooooooo a jednak, to spadam zrobić mu śniadanko. Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:39 Hehehe - przynajmniej sie dzieciak wyśpi hihi - zmeczył sie spacerkiem po zoo Odpowiedz Link
asiulka1976 sabi 20.06.05, 09:43 dorwalam twoj FF i powiem Ci ze podtrzymal mnie na duchu!!! bo tez w 12dc mialas spadek tempki o 1.5 kreski i ja tak mam tylko ze dzis 12dc u mnie na tescie ni ma wyraznej kreski :o( Odpowiedz Link
sabi35 Re: sabi 20.06.05, 09:46 Właśnie, dlatego przestałam mierzyć, chyba bym umarła ze strachu jakby mi jeszcze raz spadła ))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: sabi 20.06.05, 09:50 no wlasnie !! tylko ze ja juz nie biore duphastonu wiec moze to spadek na @ Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam po urlopie 20.06.05, 09:53 niestety zbyt szybko minął, ale co tam....samo życie Sabi, jeszcze raz gratulacje, tym razem osobiście złożone!!!! Basia, przykro mi bardzo (( Ania i Nitka, superowe fotki!!! póki co reszty nie zdążyłam przeczytać, a chwilowo muszę zabrać się za prace Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 09:54 Bania ty wiesz... Nitka i dla Bartusia... jestem w nim beznadziejnie zakochana...no nic nie poradzę... Asia ale wiesz, ja ci tylek złoje za to testowanko, tyle, że po cichu, żeby M nie słyszał... Sabi nie marwt się... będzie dobrze Jagoda jak czosnek, ty wiesz.. Ata bo jestes dziś w pracy i mam do kogo gębę odezwać Tola bo tak Swaihwe bo tez tak Ania naprawde wyglądasz fajowo.. Patka bo też tak Cytrusia bo tak i się ciesze, ze cię wkrótce zobaczę i Was szystkie kiedys obaczę))) o kim zapomniałam cos mi odbija...jak miły Bóg, kończę... Odpowiedz Link
zuzia36 u mnie też pochmurno :((( 20.06.05, 10:07 Cze Ale nastrój nie najgorszy. Wczoraj przyszła pani @ i cieszę sie z tego ogromnie (pomimo bólu). Właśnie zaczęłam ostatni cykl odpoczynkowy !!!!!!!!!!! Wyleczę to wstretne zapalenie, zacznę łykać foklik... i już coraz bliżej A najważniejsze że chyba wkońcu dogadałm się z M Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: u mnie też pochmurno :((( 20.06.05, 10:16 cze Zuz cieszę się, że się z Panem swoim dogadałaś) Odpowiedz Link
zuzia36 Re: u mnie też pochmurno :((( 20.06.05, 10:23 a poprosze o zdjecia Ani z nową fryzurą, też myśle nad zmianą... Odpowiedz Link
annalalik Re: u mnie też pochmurno :((( 20.06.05, 10:26 sie jusz wysyłają - zdjecia z zoo (nie wiem czemu Ci nie poslalam) z Nitka Odpowiedz Link
pszczolaasia jesli chodzi o fryc na glowie to ja tez myślę, ale 20.06.05, 10:35 nie wiem co mam wymysleć... no nic do roboty cza się zabrać.. Odpowiedz Link
annalalik Re: jesli chodzi o fryc na glowie to ja tez myślę 20.06.05, 10:37 mowisz masz nieujarzmione wlosy. Ja tez troche takie mam - jak ich nie wyprostuje to tragedia. Moze wlasnie prostowanie by Ci pomoglo? To nie jest czasochłonne (codziennie rano ok 5 minut mi zabiera) a warto i to bardzo. Wlosy wtedy jakos sie cały dzien ukladaja Musisz tylko kupic prostownice (ale nie z aluminiowa plytka tylko z ceramiczna) Odpowiedz Link
zuzia36 Re: jesli chodzi o fryc na glowie to ja tez myślę 20.06.05, 10:39 ja właśnie nabyłam prostownice, ale nie umiem tego kompletnie używać Odpowiedz Link
annalalik Re: jesli chodzi o fryc na glowie to ja tez myślę 20.06.05, 10:43 Poważnie? Dla mnie to bardzo fajny wynalazek. Wkladam pasmo wlosów miedzy matryce, zaciskam i przesuwam szybko zacisniete w dol Wprawisz sie! 5 minut dziennie starczy (ja nawet rzadziej czasem robie - znaczy tylko po myciu) Odpowiedz Link
zuzia36 Re: jesli chodzi o fryc na glowie to ja tez myślę 20.06.05, 11:16 w sumie nie miałam kiedy jej wypróbować. Rano zawsze pędem i nie ma czasu na eksperymenty, może dzisiaj coś pokombinuję... Odpowiedz Link
netka76 do annalalik 20.06.05, 10:43 przepraszam że sie wtrące ale ja mam zamiar zakupić prostownicę i z tego co zrozumiałam to Ty masz już jakąś wiedzę na ich temat.Czy mogłabyś mi coś doradzić w związku z tym.Może jakiej firmy tylko czy można tu podać nazwę jeśli nie to proszę na pocztę. Odpowiedz Link
annalalik netka76 20.06.05, 10:46 Mnie nie bylo stac na jakies tam Philipsy czy Brauny wiec kupiłam Eurolux (55 zł) i jestem BARDZO zadowolona Wlosy mi sie nie przepalają i super sie prostuja. Najważniejsze by to nie były te prostownice z aluminiową płytką - tylko ceramiczne. Odpowiedz Link
pszczolaasia a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:12 szystkie pracują???????? gdzie się rozbiegły??? Odpowiedz Link
bania79 Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:13 ja dzisiaj daję sobie na wstrzymanie... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:19 ja sie nie odzywam, bo mam dół jak rów mariański (czy jak go tam na geografii nazwali) Odpowiedz Link
ata76 Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:20 a mi się nic nie chce....znaczy nie chce pracować Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:23 ło matko!!!!!!!!! Atko zawsze możesz pogadać ze mną, Jagoda, Sabi masz kiwi- łap!!!!!!!! leci, leci, leci...rozbryzgło co się na monitorze...chyba, że kcesz gruszkę, też mam..chcesz? Banieczko proszszsz cię nie zamartwaiaj sie... będzie dobrze, tylko, że później niestety... Odpowiedz Link
sabi35 Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:21 To czym was by tu rozbawić dziewczynki? U nas piękna pogoda, niedługo najdłuższy dzień roku, słucham Aventury (he, znałam to już wieki temu Będziecie jutro puszczać wianki? Raczej nie ))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:25 chyba nie....chciałam cos gupiego napisac, ale nie...bo to trochę prostackie jest.... )) mam gupawe!!!!!!!! och laski przytulam was szystkie wirtualnie!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zuzia36 Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:26 kurczaki, a kiedy jest Jana. Bo aż wstyd się przyznać mój teść to Jan, a ja nawet nie wiem kiedy dokładnie jest Jana, w pracowym kalendarzu nie ma Jana. A wszystko przez Dzień Ojca... ale ja jestem zakręcona Odpowiedz Link
tola79 Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:27 Sabi, nasz wianki to już trochę odpłynęły, nie hehe )))) Ja dziś jak zwykle do 17-tej, ech Odpowiedz Link
sabi35 Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:31 No, mój też i to już dawno... I dobrze! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a co tu taka cisza????????? 20.06.05, 11:35 lata temu.. świeczka zgasla..marzanna utopiona... na smierć)))))))) Odpowiedz Link
alejandra1 Dzień dobry Pięknym Paniom 20.06.05, 11:56 własnie dotarłam do biura i odkopuje sie z miali. Miłego Poniedziałku zycze Ola Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu 20.06.05, 12:18 KURKA - a ja Ci nie posłałam???????? Juz nadrabiam JUSZ JUSZ JUSZ Odpowiedz Link
annalalik 2,5 kg truskawek - bedzie kompot, koktajl itepe 20.06.05, 12:17 Jagoda co sie stalo? Kurcze ja nie lubie dziewczyny jak sie smucicie Baniuś - ja wiem ze jest Ci źle i wiem co czujesz ale napewno bedzie dobrze! Napewno!! Odpowiedz Link
tola79 Re: 2,5 kg truskawek - bedzie kompot, koktajl ite 20.06.05, 12:23 W sobotę koleżanka obdarowała mnie świżoo zerwanymi truskawkami - takie okazy, że aż oczy się do nich świeciły )) Zamroziłam sobie Odpowiedz Link
annalalik Re: 2,5 kg truskawek - bedzie kompot, koktajl ite 20.06.05, 12:27 Ja uwielbiam te całkiem malutkie ale bardzo czerwone. Sa takie slodziutkie no i maja najmniej opryskow (znaczy substancji chemicznych) Odpowiedz Link
jedna_chwilka nic szczególnego 20.06.05, 12:21 raz na jakiś czas odzywają się w e mnie tęsknoty, skrywane pragnienia i niezrealizowane marzenia... przestawia mi się wtedy w główce i nie radzę sobie, bo nie umiem się ze sobą dogadać, wtedy też jestem okropna dla ... no dla kogo? umówmy się dla najbliższych, choć w tych dniach tacy bliscy oni mi nie są Odpowiedz Link
annalalik Re: nic szczególnego 20.06.05, 12:25 Ok Jagoda. Wielki Kanion widze. Jak coś to krzycz - zrzucę linę jak tylko bedziesz chciała wyjść Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: nic szczególnego 20.06.05, 12:27 ile w tym Wielkim Kanionie jest prawdy.... ech Odpowiedz Link
annalalik Re: nic szczególnego 20.06.05, 12:30 Ale to przejdzie Słonce Ty moje. Jak coś to wiesz... lina Odpowiedz Link
alejandra1 Re: nic szczególnego 20.06.05, 12:30 Jagódko, każdy z nas tak czasem ma. Czasem jak patrzyłam na moje koleżanki to zastanawiałm się czy poszłam dobą drogą, czy kiedy było trzeba podjęłam właściwe decyzje. Patrzyłam jak rosną ich dzieci jak budują rodziny,a ja miałam lat 30 i pracę. Potem nagle wszystko nabrało innych barw, w życiu inne rzeczy stały się ważne i zrozumiałam, ze tak własnie miało być, ze dopiero teraz jest czas na rodzinę. U każde jest inaczej, każdy ma swoje wartości i swoje decyzje do podjęcia, a Ci najbliźsi są zawsze najbliźsi kochamy ich za to, że czasem mówią to czeko nikt inny nie miałby odwagi nam powiedzieć. Usmiechnij się, świat pełen jest radości. Ola Odpowiedz Link
annalalik Re: nic szczególnego 20.06.05, 12:34 <a href="HTTP://glinki.com/?l=w6rdvh"target="_blank">GROSZEK</a> Wpisz tak jak powyżej Olu tylko zamiast HTTP daj http i ENTER na koncu po całości - powinno wyjsc Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: nic szczególnego 20.06.05, 12:37 dzięki Oleńko, kiedy już będę na dole Kanionu, to odbiję się od dna, mnie tak raz na jakieś 2 miesiące średnio dopada temat egzystencjalizmu... taką mam naturę Odpowiedz Link
alejandra1 Re: nic szczególnego 20.06.05, 12:40 bardzo lubie takie egzystencjalne dyskusje ku rozpaczy mojego Pana hi hi hi jak to mawiaja moi znajomi gadamy wtedy i życiu, śmierci i przemijaniu )) także gdybyś kiedyś ... to zapraszam Ola Odpowiedz Link
ata76 Re: nic szczególnego 20.06.05, 13:40 Jagoda, tak dla zdrowotności warto czasem popaść w melancholię itp "klimaty", bo człowiek musi od czasu do czasu pomysleć nad swoim życiem.....dla mnie w każdym razie jest to stan dobrze mi znany, tyle ze u mnie to przypada przynajmniej raz na tydzie.......ale wiesz zawsze możesz z nami się podzielić swoimi przemyśleniami....w każdym razie ściskam wirtualnie.....a za niedługo jak mąż pozwoli to również i tak w rzeczywistości Odpowiedz Link
alejandra1 Aniu - pomocy 20.06.05, 12:33 kurcze próbuję sobie wkleić syganturkę zgodnie z radami ewaq ale mi nie wychodzi, chciałbym ją nazwać, Ty na pewno wiesz jak to zrobić, prawda? )))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu - pomocy 20.06.05, 12:36 Olu ale cos ten adres jest nie taki wrzuc mi tu sam adres gdzie jest suwaczek Odpowiedz Link
alejandra1 Re: Aniu - pomocy 20.06.05, 12:38 proszę tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060219/dt/6/k/658e/preg.png Odpowiedz Link
alejandra1 dziękuję 20.06.05, 12:46 doszły, fajne takie radosne i zdecydowanie Ci lepiej w takich włoskach, krótszych i z kolorkiem. A Bartuś jest śliczny, ech... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 13:05 no więc tak - 134 czyli spadla o połowe, czy jak tak dalej pójdzie, to bedzie tak spadac jeszcze z ..................... 5 tygodni zanim bedzie "0"???? jestem trochę znowu...wqrwiona....dzownię do tego diabła.... Jagoda jak ja dobrze rozumiem o czym ty mówisz... na szczęście trafiłyśmy tutaj.. jest nas tu trochę, ktore są emocjonalnie trochę poszarpane... Ola to szystko prawda co napisalaś, ale wiesz... eee tam spadła nie? tym się trza cieszyć, że chce spadać..tylko wolno trochę.. Odpowiedz Link
asiulka1976 a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:09 Pszczola ta beta to nie mozna jej jakos zbic szybciej ??? Tylko bez krzykow i straszenia z biciem na goly tylek !!! Zrobilam quicka drugim moczem okolo 12-tej i jest cien wiec to nie wina duphastonu !!! choroba jasna, no !!! Odpowiedz Link
alejandra1 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:16 Asiu, zaczekaj jeszcze kilka dni, zrób w 31dc i trzymam kciuki, żeby były dwie kreski, moja ginka się ze mnie usmiała, bo jej powiedziałam, ze zrobiłam dwa testy, a ona na to dlaczego? jeden był popsuty? ja mówię, ze nie ale kreska była taka blada, a ona mi wtedy, że jeśli jest kreska to jest ciąża niezaleznie od tego jaka jest ta kreska ))) Trzymam kciuki Ola Odpowiedz Link
tola79 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:16 Asiulek... czy Ty chcesz powiedziec, że...? Słuchaj, ciocia Tola ma słabe serce, mów od razu wszystko szybko! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:23 kofane przeciez mi te cienie ZAWSZE wychodza co miesiac i myslalam ze to wina duphastonu ale nie!! w tym cyklu go nie biore i co znow cienie?? podejrzewam ze cos ze mna nie tak ze to jakas choroba :o( Odpowiedz Link
alejandra1 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:27 hmm o takiej chorobie nie słyszałam ... cienica? Asiu, poczekaj proszę kilka dni i zrób test jeszcze raz, cierpliwośc to jest to co przyda nam się wszystkim najbardziej. Ola Odpowiedz Link
tola79 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:29 A tam, zaraz choroba. Skoro wychodziły Ci na duphastonie, a teraz nie bierzesz i cień bo cień, ale jednak jest, to wiesz... Ale ok, poczekajmy, Asiulka powtórz teścik za dzień czy dwa i mam nadzieję, że będziemy w domu )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:30 och Asia....nie wiem co ci powiedzieć... mi sie wydaje, ze to nie od Duphastonu... może masz problemy z zagnieżdżeniem jako i ja mam... nie wiem... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:34 pszczola i co sadzisz ze co miesiac jestem w ciazy ??? oczywiscie ze tesik zrobie JUTRO ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:46 ja tam nic nie sądze Asia, ja sobie gdybam. kiedy masz termin @? Odpowiedz Link
sabi35 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 13:55 Asiulko, jutro rano wstań, nasiusiaj do kubeczka i się okaże. Trzymam kciuki. Pszczółko, a ty miałaś kreskę w kolorze kontrolnej czy słabszą? Potem wam wytłumaczę dlaczego pytam. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:04 pszczola termin? ciezko powiedziec bo Dupha nie biore hhmm ostatnio byla 16dpo ale 14dpo mialam juz sluzik rozowy a dzis 12dpo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:04 zawsze słabszą, żenująco słabą, nigdy nie byłam pewna po opowieściach Asiulki, czy jestem, czy nie, dlatego też latałam betę robić. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:08 hiihhiihiihi ja to i nawet czasem delikatne kreski mialam ) i beta zero !! Odpowiedz Link
sabi35 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:13 Bo wiecie co, jako stary detektyw i po raz piąty zaciążona muszę wam powiedzieć, że z moja córeczką 2 dni po terminie miałam tak samo grubą i wyraźną kreskę jak testową. Natomiast w obu ostatnich poronionych ta kreska nawet 2 tygodnie po terminie była słabsza niż testowa. I jeżeli teraz lekarz w piątek potwierdzi moją ciążę to może będziemy wiedziały więcej. Chyba zrobię dzisiaj zdjęcie, żeby wam powiedzieć co mam na myśli no i zapytam gina. O ile naprawdę jestem w ciąży Odpowiedz Link
zuzia36 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:18 ja robiłam test bedąc w 7tc, krecha była tłusta i wyraźna nawet bardziej niż testowa. Za tydzień miałam zabieg. A test robiony kilka dni (3 albo 4) po spodziewanej @ był jednokreskowy. Tyle że ten był z allegro, a ten szczęśliwy apteczny Odpowiedz Link
sabi35 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:21 Nie chodzi mi o odwrotną sytuację, tylko czy słaba kreska może świadczyć o zbyt niskim poziomie bHCG, co może być dowodem na kłopoty z zagnieżdżeniem się, bez wyciągania wniosków dla wszystkich kobiet Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:23 jesli chodzi o poziom to napewno, z tymże powtarzam moja siora tez miala żenadę a teraz jej mala zapierdziela u niej w brzuchu na calego a może to wyjątek ktory potwierdza regułę? nie wiem. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:21 może byc i tak nie wiem Sabi, ja nigdy nie powtarzałam testów, wyszedl pozitiw lecialam betę zrobić i tyle. są tu dziewczyny, na tym forum, ktore robiły powtórnie i jest wszystko ok. moja siora miala tez drugą slabą, słabiutką tak jak ja teraz mialam i odpukać w niemalowane jest w połowie drogi, no teraz już dalej trochę... więc, zresztą nie weim..a teraz mialaś słabszą tak? moim zdaniem to chyba nie rzutuje..zresztą nie weim..ronią się i słabe i mocne kreski.. Odpowiedz Link
sabi35 Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:25 Wiem, mnie to interesuje jak naukowca, a nie żeby panikować. Kłopoty z zagnieżdżeniem się są tylko jedną z wielu przyczyn poronień. Ale skończmy ten temat, tak chciałam tylko zapytać z ciekawości. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec to nie duphaston :o( 20.06.05, 14:26 ło matko, się tylko nie denderwuj!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 truskaweczki :O) 20.06.05, 13:21 koktalie, mrozonki eehh paluszki lizac ja uwielbiam je pod kazdym wzgledem a moj mezus NIE bbbuuu Odpowiedz Link
tola79 Re: truskaweczki :O) 20.06.05, 13:36 Mój na szczęście też jest truskawkowy potwór, no może nie aż taki jak ja, ale je wszystko z truskawek, co zrobię Nawet pomógł mi odszypułkować, ale on był harcerzem, ma taki gesty we krwi Odpowiedz Link
ata76 Re: truskaweczki :O) 20.06.05, 13:42 ja uwuielbiam truskawki, natomiast mój mąż sprawdza tylko, czy smakują tak samo jak w zeszłym roku i po stwierdzeniu że tak mogą dla niego nie istnieć.....ale za to robi pyszne koktajle dla mnie z nich więc jak dla mnie nie ma problema Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 13:15 Ale spada Słoneczko, to najwazniejsze. I już nie długo będzie ok, zobaczysz. Przytulam Cie Pszczółko i Jagódke mmmmmmoooocccnnnooo. I wszystkie dziewczyny Odpowiedz Link
zuzia36 ... 20.06.05, 13:50 boli mnie brzuch (((((( chce do domku, na żeberka przygotowane przez mamę na obiad..... dobrze że jeszcze tylko godzinka, chyba wytrzymam...jakoś duszę się tutaj..... Słoneczko wyszło już i jest pięknie Odpowiedz Link
annalalik eghm 20.06.05, 13:53 Pszczoła - ważne że beta spada i trzeba sie z tego cieszyc! Jagoda Asiulko - mnie sie nasuwa tylko jedno i chyba tak bym na twoim miejscu zrobila ale wiaze sie to ze strata 1 cyklu. Otorz zaniechałabym staran w 1 cyklu i nie brałabym duphastonu. W terminie @ bym zateściła i wtedy ciekawe czy bylby jakis cien... ale to tylko tak sobie pomyslalam. Ja mysle ze mimo wszystko za czesto testujesz... Odpowiedz Link
zuzia36 Re: eghm 20.06.05, 13:57 Aniu ale Asia w tym cyklu właśnie nie brała duphastonu.... moze taka już jej "uroda" z tymi cieniami. Właśnie oglądam bociany, może jak się tak napatrze to coś wypatrzę wczoraj widziałam jednego latajacego, ale piorun nie chciał do mnie przylecieć. Zdjęcia są suuper, ale Bartuś najbardziej Odpowiedz Link
ata76 Re: eghm 20.06.05, 14:01 też tak pomyślałam jak Zuzia, ale generalnie się na tym nie znam...nigdy nie widziałam żadnego cienia czy to z duphastonem, czy bez Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: eghm 20.06.05, 14:07 aniu nie ma co dumac tylko do gina lecieć on wie napewno czemu sa te cienie i wyciagne z niego to !!!! a poza tym cycuszki oszalaly bola niemilosiernie z duphastonem az tak nie bolaly to znak ze progesteron mam w normie !!!! eeehhh moze i duzo testuje ale to nie szkodzi godzej bym miala jakbym miala czekac do terminu @ prolaktyna z pewnoscia by wzrosla z nerwow ;o) Odpowiedz Link
annalalik Re: eghm 20.06.05, 14:15 mnie chodzilo nie tylko o duphaston ale i o wykluczenie staran... wiesz biochemiczna ciaza czy cos... eh Niewazne ginek napewno bedzie wiedzial ' Odpowiedz Link
zuzia36 Re: eghm 20.06.05, 14:22 a co to jest ta ciąża biochemiczna, bo właśnie mi się przypomniało że lekarz coś o tym mówił jak mnie do szpitala przyjmował Odpowiedz Link
annalalik ciąża biochemiczna 20.06.05, 14:25 Występuje w przypadku, gdy test ciazowy oraz beta hcg wykazuje wynik dodatni lecz w obrazie usg nie potwierdza sie istnienia pęcherzyka płodowego. Najczęsciej powtórne badanie beta hcg wykazuje spadający poziom beta hcg. Statystyki mówią o okolo 50-60% ciążach kończacych sie wczesnym poronieniem,o ktorym najczesciej kobiety nie wiedza traktujac krwawienie jako spozniony okres tyle że bardziej obfity. Na tym etapie ciąży unika sie zabiegu łyżeczkowania jamy macicy gdyż organizm radzi sobie sam. Najczęstszą przyczyną ciąż biochemicznych sa ciężkie wady genetyczne zarodka. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: ciąża biochemiczna 20.06.05, 14:29 dzięki czyli moja biochemiczna nie była, bo widziałam mojego 6 mm aniołka Odpowiedz Link
annalalik Re: ciąża biochemiczna 20.06.05, 14:32 Jesli sie zagnieździł zarodek to nie była to biochemiczna Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:38 Słucham teraz takiej pięknej piosenki po hiszpańsku i chce mi się ryczeć. Boże jakie niebezpieczna jest taka muzyka. Piosenka o miłości oczywiście. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:42 nie płacz Sabi...no proszę Cię przecież jest ładna pogoda, nawet u nas...tofamy cię, nosz czemu masz ryczeć? zmień stację... na jakieś niemieckie pieśni narodowe Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:42 Nie płacz tylko poczte sprawdz - poslalam Ci cos o pozycjach łóżkowych Tylko się uśmiechnij Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:45 chyba bede chora zimno mi strasznie, upal na dworzu a ja w polarze siedze i grubych skarpetach :o( Odpowiedz Link
alejandra1 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:46 kurcze no u nas też zimno, choc słonko za oknem świeci. Idę zrobic herbatki, chce ktoś? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 15:07 herbatki ja poprosze z miodkiem i cytrynka bez cukru ) Odpowiedz Link
alejandra1 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 15:08 proszę bardzo, choć polecam owocową z sokiem z owoców, piiiiiszna bardzo Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:48 Asiulka to się kuruj, bo już niedługo spotkanie zapodaj sobie czosnek z mlekiem i miodem! a swoją droga to kiedy się bronisz?????chyba jakoś na dniach? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:49 Dzięki już nie ryczę, Mój kolega był na urlopie na Dominikanie i przywiózł mnóstwo muzyki. Teraz na szczęście słucham rapu po hiszpańsku (On jest dzisiaj disc-jokeyem, jutro moja kolej, choć zanim wysłuchamy tego co przywiózł Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:53 a co ty bedziesz puszczać za muzę? Ania już wiem- Obesion, Jagoda Mietka, ja na ostro i tak dziwnie..nie wiem jak to nazwać..Cytrusia będzie wiedzieć...ja jestm muzyczny smietnik a ty? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:56 Ja dawniej słuchałam Led Zeppelin, Pink Floyd itd, a teraz się zestarzałam i słucham hip-hopu (po polsku i hiszpańsku), salsy i innych rzeczy. Mam świetne kawałki rapowe po hiszpańsku. Natomast Aventurę znam już od chyba 2 lat, uczyłam się przy tym tańczyć bachatę (Obsesion to taki stary kawałek że aż strach) Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:59 O- Pink Floyd - mam ich mase albumow Odpowiedz Link
swaihwe Do Sabi 20.06.05, 17:39 jest taki super zespół - salsa +rap + hip hop. Orishas. Słuchałaś? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 15:00 A macie ich płytę? To znaczy Aventury? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 15:04 Ja gdzieś mam, mogę ew. skopiować i wam posłać, choć cała płyta nie jest taka ciekawa, z wyjątkiem 2-3 piosenek. Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 14:54 a to fajnie macie, bo u nas w biurze to nasi chlopcy nie lubią jak im się muzykę jakąś puszcza Odpowiedz Link
annalalik Re: ło matko 20.06.05, 15:19 Nie tylko tam napisała - to chyba prowokacja jakaś forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=25436042 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=25438601 Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 15:20 jestem. umieram - taki upał. sabi - jak Ty żyjesz kochana tak ogolnie i w tym upale szczegolnie??? dzis moj debiut - robie pseudo chlodnik. a pseudo, bo bnez botwinki Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 20.06.05, 15:26 aniu to jakis Trol chyba !!! Cytrus a z czego ten chlodniak bo ja z botwinka, rzodkiewka, ogorkiem i duza iloscia koperku robie Odpowiedz Link
annalalik Re: 20.06.05, 15:28 Wogole to wczesnie sie obudzila... 25 tydzien... eh - pewnie troll (co nie znaczy ze nie warto odpowiadac - zawsze jest cien szansy ze ktos ma podobny problem i to przeczyta...) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 15:27 żyję bo mamy klimatyzację w biurze, jest mi nawet za zimno Odpowiedz Link
patka05 No nareszcie! 20.06.05, 15:36 Net mi od rana nie działał Dopiero teraz wrócił. masakra... Witam ze słonecznej Łodzi i zabieram się do czytania tego coście dziś powypisywały )) pozdrawiam, patka Zabawa w kotka i myszkę Odpowiedz Link
alejandra1 Re: No nareszcie! 20.06.05, 15:47 pozdrawiam słoneczną Łódź, moje rodzinne miasto Odpowiedz Link
cytrusowa asia, 20.06.05, 16:03 z braku botwiny jestem skazana na prowizoryczny chłodnik Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: asia, 20.06.05, 16:19 cytrusowa napisała: > z braku botwiny jestem skazana na prowizoryczny chłodnik No ale z czego go zrobilas ??? Odpowiedz Link
annalalik Do śmiacia 20.06.05, 16:06 Anglik zatrzymal sie w hotelu w Polsce. Dzwoni do recepcji i mówi: - Two tea to room two. A recepcjonistka: - Sramtaramtam Odpowiedz Link
alejandra1 Re: Do śmiacia 20.06.05, 16:08 hi hi hi przeczytałam to na głos, bya zabawa ) Odpowiedz Link
patka05 Re: Do śmiacia (i nie tylko) 20.06.05, 16:23 taa, "na głos" jest jeszcze lepsze Dziś więcej dowcipków się przyda, bo coś nie wszystkim nastroje dopisują... Sabi, piszesz ze masz wizytę u gina w piątek, trzymam kciuki by wszystko było ok (i tak będzie!), ale pochwal sie jak wrocisz co ci powiedzial, ok? Najważniejsze ze nie masz żadnych złych objawów. Aniu, a ty masz teraz cykl monitorowany, prawda? USG masz w środę, jeśli dobrze zapamiętałam. A w którym dc masz zwykle owu? Bo tak patrzę na Twoją tempkę i sobie myślę Asiulka, zrób jutro (a najlepiej pojutrze) kolejny teścik i nie trać wiary- w końcu przecież musi sie udać Pszczółko- w sprawie bety- "to już nie długo" )) pozdrawiam, patka Zabawa w kotka i myszkę Odpowiedz Link
cytrusowa zupa 20.06.05, 16:28 ano kefir, rzodkiewki, ogorek, pomidor, szczypiorek i buraczki. to chyba wszsytko. no i przyprawy Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Do śmiacia 20.06.05, 16:21 hihihhiiihii DOBRE wyobrazam sobie moja kuzynke, pracuje w hotelu jako recepcjonstka i ledwo gada po angielsku nie wiem jakim cudem ja przyjeli ) Odpowiedz Link
patka05 A w sprawie chłodnika 20.06.05, 16:26 dobre to to? Bo nigdy nie jadłam Sama idea wydawała mi się dziwna (zupa powinna być gorąca ), ale teraz jestem na etapie eksperymentowania w kuchni Czas na drugą kawkę bo przysypiam. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 16:37 patka, bardzo dobre - wlasnie na takie dni upalne ja na początku tez podchodzilam ostroznie do chlodnika, ale potem.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 16:39 Super !!! Ja robie botwinke i te buraczki na koncach drobno kroje gotuje jak wystygnie dodaje ogorek, rzodkiewka, koper i zalewam smietana PYSZNE Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 16:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=25297504&v=2&s=0 Odpowiedz Link
patka05 Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 16:41 Dzieki No to pewnie w któryś dzień sobire zrobię, póki są swieże warzywka. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 17:00 no tak - kazdy ma swoje sposoby na zupki Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 17:03 a ty cytrus co kompa do sklepu tachasz ?? no masz tak nas kofasz ?? my Ci etez ) Opis cytrusi na GG : w sklepie mimo upalu Odpowiedz Link
cytrusowa Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 17:05 no! tak mi gorąc uderzyl, ze nawet opisu nie zmiueniam Odpowiedz Link
ata76 Re: A w sprawie chłodnika 20.06.05, 17:14 Cytruś to u Was faktycznie musi być gorąco ))) a swoją droga to podziel się tym słońcem, żeby u nas dłużej było, a u Was trochę "lżej" będzie Odpowiedz Link
alejandra1 ja się pożegnam 20.06.05, 16:34 miłej reszty dnia życzę, zmykam do domku Ola Odpowiedz Link
asiulka1976 nie mam juz sil 20.06.05, 17:01 troszku zaczynam sie nakrecac wwwrrrrr naprawde, boje sie isc do gina :o( ze cos wyszuka wiec wolalabym pojsc 2w1 eehhh tempka spadla troszku- zobaczymy jak jutro, a dzis tes cieniowaty piersi okropnie bola i teraz zawazylam sluz cremowo-kawowy ale to nie plamienie ani nic podobnego to tego co mam przed @ bo mam przed @ nitki takie krwiste a to teraz sluz kawa z mlekiem to co niby spadek progesteronu ??? Odpowiedz Link
ata76 Re: nie mam juz sil 20.06.05, 17:12 Asiulka nie można zakładać od razu najgorszego!!!! A ten śluż mleczno-kawowy to nie jest właśnie taki ciążowy raczej??.....kurczaki nie znam się na śluzie, ale coś mi świta, że taki mleczny to dobry chyba....oczywiście mogę się mylić, ale i tak uważam, że nie ma co się zamartwiać Odpowiedz Link
cytrusowa ata 20.06.05, 17:24 ja chętnie oddam troche tego upalu - bo to juz przesada - taka niesprawiedliwosc. ale slyszalam, ze od soboty - czyli jak przyjade - pogoda sie poprawi! Odpowiedz Link
ata76 Re: nie mam juz sil 20.06.05, 18:11 nie wątpie Asiulka... i zdaję sobie sprawę , że łatwo mi się mówi, ale wiesz...nie chcę żebyś się zamartwiała! Odpowiedz Link
annalalik Re: ja się pożegnam 20.06.05, 17:06 PATKA - ja mam owu bardzo roznie. Przy CLO ponoc moze sie opoznic. W srode bede wiedziala wszystko Odpowiedz Link
ata76 Re: Nitka!!! 20.06.05, 18:32 obejrzałam jeszcze raz zdjęcia z Waszej eskapady do zoo i już wiem o jakich dinozaurach mówiłaś.......ależ ze mnie gapa!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia no cześć.... 20.06.05, 18:39 Cytruś podrzuć nam trochę tego upału co? sześć Patuś Sabi ja kce Led Zeppelin, ja i mój Pan taaa..więc, to coś się nie zmniejsza. beta spada charakterystycznie dla obumierającej ciąży jajowodowej. jeszcze około 3-4 tygodni. lalki woodoo, zaklęcia, klątwy, czary mary można odczyniać, a nawet są wskazane, bo czas zajmą, ale pomóc raczej nie pomogą. nie skazuje się na kolejną ciąże pozamaciczną, to jest u samego ujścia i mam takie same szanse na poozamaciczną jak każdy inny- 1/10. czy ten jajowód będzie drożny może powiedzieć HSG, jeśli nie zajdę w ciąże w jakimś tam czasie to zrobimy. czyli jeszcze 4 tygodnie... to by było na tyle ode mnie.... Asia ja nie wiem o co chodzi u ciebie z tym cremowym śluze, wygląda jakby jednak progesteron, ale....gin ci wszystko powie...tylko musizz go ciągać, się nie denerwuj bejb będzie dobrze. aaaaaa i akurat jak przyjechałam to Pan doktor odbierał poród..urodzila się Oliwia- 3300, 56 cm, czyli dluga..szczęśliwy tatuś nagrywał szystko na kamerę i pokazywał wszystkim na korytarzu kto chciał oglądać. ja nie chciałam. na razie Odpowiedz Link
patka05 Re: no cześć.... 20.06.05, 19:03 ojej... piszesz, że "to coś się nie zmniejsza" ale czy to już w żaden sposób ci nie zagraża? No skoro każą czekać to widać nic innego nie da się zrobić. Najważniejsze, że już niedługo będzie po wszystkim. Duże buziaki dla Ciebie pszczoła ** Odpowiedz Link
sabi35 Re: no cześć.... 20.06.05, 19:44 To masz czekać aż TO się wchłonie, czy możesz zaczynać w najbliższej przyszłości? I masz rację że nie chcesz oglądać filmów z porodu, ja też bym nie chciała Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć.... 20.06.05, 19:50 nie...mam czekać aż beta spadnie. i potem się zastanowić co dalej, tylko, że przy tym tempie spadania to może byc i bedzie około 4 tygodni zanim dojdzie do zera. odbierzcie laski pocztę. Odpowiedz Link
patka05 Re: no cześć.... 20.06.05, 19:58 A propo zdjęć- bardzo fajne pazurki Sabi :o))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: no cześć.... 20.06.05, 20:01 Dzięki, wprawdzie trochę niewygodne, ale czego się nie robi dla własnej atrakcyjności (znam bardzo, ale to bardzo utalentowaną Włoszkę, robi pazury bosko!) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć.... 20.06.05, 20:00 zdjęcia może i tak, ale ta Pani na nichg niestety nieciekawa cierpie na kompletny brak pewności siebie nie wiedzieć czemu ale nic się z tym nei zrobi i tyle co nie? Pan mnie tofa, Wy mnie lubicie nawet mnie nie widząć i może to spowoduje, ze nie zwiejecie z wrzaskiem na mój widok mam nadzieje, że moje dzieci nie będa podobne do mnie jesli będę je kiedykolwiek mieć Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć.... 20.06.05, 20:03 do tego idioty z tą czapka z rogami na głowie.... i mojej mamy albo tesciowej.. wszystko tylko nie do mnie...zresztą po namyśle..moga być i do mnie podobne byleby były..o kurde... ryczę...pacze na monitor i ryczę..ja jestem jakaś czaśnięta w mózg... Odpowiedz Link
sabi35 Re: no cześć.... 20.06.05, 20:04 A rycz sobie, byle ze śmiechu. Ania, będzie jakiś dalszy ciąg tych zdjęć? Bo to rozumiem, gra wstępna Odpowiedz Link
annalalik Re: no cześć.... 20.06.05, 20:05 SABIIII to juz byly fotki po! Wczesniejsze wykasowałam hihihi Odpowiedz Link
sabi35 Re: no cześć.... 20.06.05, 20:07 To trzeba było najpierw koleżankom pokazać, a nie kasować! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć.... 20.06.05, 20:08 oj Ania alesz ty samolubna... cza było pomyśleć o koleżankach))) zajebiście wyglądacie.... serio-serio, aż miło popatrzeć Odpowiedz Link
sabi35 Re: no cześć.... 20.06.05, 20:09 A ty Pszczoło Asiu, nie wiem czego od siebie chcesz, przecież bardzo fajne te zdjęcia. Odpowiedz Link
annalalik Re: no cześć.... 20.06.05, 20:09 O matko nieeee - to jest zarezerwowane hehe A tak serio to sobie tak leżeliśmy i stwierdziliśmy ze foteczki jakieś dla jaj strzelimy Wczesniej tez ale to takie dla nas Odpowiedz Link
sabi35 Re: no cześć.... 20.06.05, 20:12 Myśmy sobie też pod tym baldachimem leżeli w Hamburgu i przyszło nam na myśl, żeby uwiecznić wyraz zadowolenia na naszych twarzach, i w czasie pokazu dla znajomych okazało się, że zapomnieliśmy wykasować jedno zdjęcie )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć.... 20.06.05, 20:13 Ania dawaj!!!!!!!!!!!1 goł bejbe goł!!!!!!!!!!! Sabi a kto tam kobiete zrozumie? byłam chowana, kumasz w cieniu... takiej jednej kuzynki, ktora była idealna i tak mi zostało, ze jestem..nieidalna, ale da się z tym żyć. jestem miła, sympatyczna, mam ładne oczy fajnie wyglądam jak się śmieje, jestem inteligentna, slowem cud kobita Odpowiedz Link
annalalik Re: no cześć.... 20.06.05, 20:16 No niezle Sabi hihihi - ja juz skasowałam moje wiec prozne wasze nadzieje. I wstydliwa jestem strasznie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć.... 20.06.05, 20:19 każdy jest nieśmiały od maleńkości.... mysmy kiedyś se postrzelali foty..potem było losowanie patyczków kto ma to od fotografa odebrać)))) ja musiałam niestety.... Pan fotograf był dziwnie zadowolony jak mnie obaczył po foty.... Sabi se poryczałam chwilę i już lepiej... czasem dobrze poryczeć sobie nawet ja mam czasem na to ochotę..... Odpowiedz Link
patka05 Re: no cześć.... 20.06.05, 20:18 No wreszcie Cię porządnie widać pszczoła! Superowa babka z Ciebie )) i widze po fotkach, że charakterek to ty i w realu masz równie powalający jak na forum Ale ostatnio jest zdjęciowo super Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć.... 20.06.05, 20:23 to bylo w taksówce, o 1-ej w nocy albo 2-giej nie pamiętam))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: no cześć.... 20.06.05, 20:02 To ja też podesłałam foteczki z dzis. Kiedy robione pytacie... no cosz - sygnaturka podpowie (monsz mnie powiesi hihihi ale az człowiekowi twarz jaśnieje Odpowiedz Link
annalalik Re: no cześć.... 20.06.05, 20:01 Pszczółko powiem Ci ze fotki śl;iczne i Ty ślicznie wyszłaś kurcze no!! Odpowiedz Link
swaihwe Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 19:36 Hej, Już po pracy jestem. Asiu - wiesz co ... a Ty badania na tarczycę robiłaś? Coś gdzieś słyszałam, że takie cienie na testach to mogą być "tarczycowe", ale bym się tym nie przejmowała, bo to chyba taka uroda Quicka. Wiesz, u mnie też często się zdarzają.Nawet mój mąż je widzi. Wiecie co? Ni ewytrzymałam i zatestowałam. I nic! A mam objawy przecież - czyję się jak po pregnylu. I tempka ładna - o dziwo, bo przecież pisałam ostatnio, że do d. była. Dziś - 37.1. Chyba, z eowu mi się przesunęła tak na[rawdę. Ale, czy można na to liczyć??? Ile razy można liczyć na cud i zwalać na różne dziwne rzezcy. Pocieszam się, że na desce przynajmniej sobie popływam, ale wiecie - to tylko mydlenei sobie oczu. NO i tym, ż ena urlopie na pweno wyjdzie. Jutro odbiueram wyniki badań. Boję się Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 19:51 nie bój się Magda, będzie dobrze, a jak bedzie źle to cię podleczy cud- doktorek Odpowiedz Link
swaihwe Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 20:01 Pszczoła, a jak nie da rady? No jak nie da rady mnie podleczyć? Wiesz, nie wszystko da się naprawić.... Boże, a może ten test się pomylił? Do @ jeszcze minimum 3-4 dni. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam słonecznie :)) 20.06.05, 20:05 Mgaduś da radę, da!!! obaczysz będzie dobrze... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: _______otwierac poczte !!! 20.06.05, 20:25 no i znowu ryczę........ Asia to jest ...........zajefajne)) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: _______otwierac poczte !!! 20.06.05, 20:30 aby nie myslec postanowilam zrobic cos pozytecznego aby kazda na pulpit sobie trzasla ;o) hiiih Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: _______otwierac poczte !!! 20.06.05, 20:32 mówisz i masz, paczę na Banieczkę własnie) mi zalotnie wystaje jakoś tak i ta czarnulka z kotkiem Tolka Odpowiedz Link