29.07.05, 10:07
mam do was pytanie dziewczyny:dlaczego stosujecie gujazyl na śluz? I ile razy
dzienne go pić? Dzięki z góry. Dodam że poroniłam w kwietniu i nie długo z
mężem bedziemy sie starac o kolejnego dzidziusia. Jestem z wami już od kilku
tygodni i musze powiedzieć że dzieki wam sie dowiedziałam rzeczy o których w
ohóle nie maiłam pojęcia. Dziękuje bardzo i pozdrawiam cieplutko.
Obserwuj wątek
    • misia_7 syrop Guajazyl 29.07.05, 10:25
      witaj
      Zawarta w tym syropie gwajafenezyna zwiększa wydzielanie śluzu w oskrzelach
      oraz zmniejsza gęstość i lepkość wydzieliny oskrzelowej. Zauważono, że daje
      efekty także na śluzie nie z oskrzeli wink
      Dawkowanie - przeważnie 3 razy dziennie po łyżce stołowej.
      Uwaga, są działania niepożądane niestety i dlatego musiałam przerwać jego
      stosowanie, bo u mnie wystąpiły bóle brzucha i wymioty... Poza tym ten syrop
      ma bardzo chemiczny smak i jest z alkoholem, więc polecam zażywać go popijając
      sokiem by zagłuszyc ten posmak. Ale moze będziesz miała inne wrażenia wink)))
      powodzenia
    • rybcia.rybcia Re: gujazyl 29.07.05, 10:56
      Ja tez wspomagam sie gujazylem, niby wstretny smak ale jak pomaga smile MOj maz
      dziwi sie ze ja wciaz taka mokrasmile))zanim cos zrobismile a ja po cichu mysle to
      syropik moj drogi, dzialania niepozadane dla mnie w polaczeniu z moim
      sluzem "prawdziwym" podczas sexu bardoz sliskoooosmile za slisko. Czy tez tak
      macie?
    • jatka78 Re: gujazyl 29.07.05, 10:59
      dziękuję wam bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam was serdecznie
    • naka1 Re: gujazyl 01.08.05, 13:43
      hej! kiedy zacząć pić ten gujazyl? od którego dnia cyklu? i codziennie po 3
      łyżeczki? pomózcie
      • misia_7 Re: gujazyl 01.08.05, 15:06
        Naka1, nieważne od którego dnia cyklu pijesz, byle zacząć kilka dni przed
        owu, a po owu już pić nie musisz. Uważam , ze picie Guajazylu przez 30 dni w
        miesiącu przez kilka miesięcy jedna butelka za drugą moze przynieść wiecej
        szkody niż pożytku, bo to jest w końcu lek (patrz działania uboczne na ulotce).
        powodzenia
    • eryka5 Re: gujazyl 01.08.05, 15:00
      Ja piłam( bo juz nie musze mam wrogi sluzsad((), gujazyl cały czas po 1 łyzce 3
      razy dziennie a zaczełam w dowlonym dniu cyklu(juz nie pamietam w ktorym)i
      powiem szczerze ze efekty były bardzo dobre i widoczne w krotkim czasie.Takze
      polecam goraco.A smak......no coz nie jest najlepszy ale jak sie odrazu popije
      to nie jest tak zle.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka