aghatta1 02.12.05, 15:40 Dziewczyny które Was testują 24.12? Ja właśnie nie wiem co zrobić, chyba zatestuję 23 żeby sobie humoru nie psuć ( ale ze mnie pesymistka..) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowa_mama75 Re: Wigilijne testowanie 02.12.05, 16:21 Hej Ja będę testować na Wigilię. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agata20012 Re: Wigilijne testowanie 02.12.05, 21:50 hej ja tu od niedawna . Musze wytrzymać do ok. 22-12 a to jeszcze tyle dni... Pozdrawiam Odpowiedz Link
samanta05 Re: Wigilijne testowanie 03.12.05, 12:03 ja bede testowac po wigilii, moze poczekam do sylwestra, ale trzymam za was i za siebie kciuki Odpowiedz Link
dziorkamadziorka Re: Wigilijne testowanie 11.12.05, 17:28 Hej Ja mam dostać @ ok 23.12. więc na wigilię zaopatrzę się w test (o ile @ nie dostanę wcześnej), a jakie testy polecacie? Odpowiedz Link
perla33 Re: Wigilijne testowanie 11.12.05, 19:56 I ja dołączam do Was, @@@ma być 23-24.12, postanowiłam zatestować w wigilie rano.Stwierdziłam ze lepiej wiedziec niz sie łudzić!!! Odpowiedz Link
ludek14 Re: Wigilijne testowanie 11.12.05, 19:59 Ja też, jak do 23 nie przyjdzie. Tylko się nie nakręcać, tylko się nie nakręcać... Trzymam za Was kciuki, dziewczyny. Odpowiedz Link
dziorkamadziorka Re: Wigilijne testowanie 11.12.05, 21:00 Strasznie się cieszę, że jest nas więcej, jeszcze nie kupiłam testów, a już nie mogę się doczekać, w każdym razie objawy poobne mam jak na @, miałam dzisiaj ochotę i sama nie wiedziałam na co, siku biegam i piersi kłują, ale takie objawy miałam też nie starając się o dzidzie więc pozostaje mi czekać gorąco pozdr i tzrymam za nas kciuki Odpowiedz Link
zocha121 Re: Wigilijne testowanie 11.12.05, 22:03 hej dziewczynki! ja tez się dopisuję do listy.@ ma być 22.12.ale może nie będzie,chociaż staram się nie nakręcać bo już tyle rary rozczarowanie... Aga Odpowiedz Link
lushinka Re: Wigilijne testowanie 12.12.05, 20:03 ja testuje po wigili jeśli 2 nie przyjdzie,bo termin będe mieć w świeta pomiędzy 24 a 26.12 trzymam kciuki za was i za siebie Odpowiedz Link
aghatta1 Re: Wigilijne testowanie 21.12.05, 14:10 I jak tam dziewczynki? Przyznawać się, która nie wytrzymała i zatestowała wcześniej?? No to ja pierwsza, testowałam już trzy dni temu i niccccccccccc. Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: Wigilijne testowanie 21.12.05, 17:22 Hej Ja powinnam dostać 24 lub 25 grudnia. Zatestuję jednak w piątek dzień przed Wigilią. To będzie ok 12 po owulacji więc chyba powinno już coś wyjść. Nie chcę testować w Wigilię, ponieważ boję się, że test wyjdzie negatywny, a ja będę bardzo rozczarowana. Narazie czasami boli mnie brzuch i mam jakiś dziwny śluz, ale w poprzedim cyklu chyba było tak samo. Aghata a w którym cyklu robiłaś test? Ile dni po owu? Pozdrawiam Odpowiedz Link
aghatta1 Re: Wigilijne testowanie 21.12.05, 18:32 Test robiłam w niedzielę, 29dc. Cykl ostatni trwał 31 dni ale w tym wzielam póżniej luteinę i myślałam, że ten się wydłuży. Niestety już czuję, że mnie nogi bolą (jak zawsze przed @) i pewnie najpóźniej jutro dostanę. W następnym cyklu weźmiemy męża na tapetę i zbadam drożność jajowodów. A tak bardzo chciałam zrobić rodzinie prezent - opakowany jak świąteczny prezent test ciążowy z dwoma kreskami, już sobie wyobrażam to szczęście, od 5lat domagają się wnuków, bo jeszcze ich w ogóle nie mają. Odpowiedz Link
xkrynia Re: do aghatta1 21.12.05, 18:39 Ja już jeden test zrobiłam wczesniej i też NIC. Załamka. Ale pocieszam się tym, że zrobiłam go za wcześnie... Teraz kupię dopiero w piątek, a w sobote zrobię. Powodzenia!!! Odpowiedz Link
xkrynia Re: Wigilijne testowanie 21.12.05, 18:35 Ja testuję 24.12, i aż się boję... Ale mam nadzieję. Powodzenia!!! Odpowiedz Link
perla33 Re: Wigilijne testowanie 21.12.05, 20:28 A ja miałam testowac 24 rano ale chyba zrezygnuje, bo nie ma sensu czuje ze tym razem tez sie nie udało ((. Ale wszystkim dziewczynom życze spełnienia marzeń, a wiadomo, że na tym forum jest jedno marzenie....Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ania800 Re: Wigilijne testowanie 21.12.05, 22:01 u mnie @ ma przyjść 23-24.12 i nie wiem czy robić w Wigilię czy nie doradzcie Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: Wigilijne testowanie 22.12.05, 09:12 Ja zrobiłam dzisiaj rano. Niestety negatywny. Dobrze, że zrobiłam dzisiaj, przynajmniej do Wigilii zdążę dojść do siebie Zaraz jadę na zakupy, może sobię coś kupię na poprawę humoru. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aghatta1 Re: Wigilijne testowanie 22.12.05, 14:43 U mnie po ptokach, tak jak podejrzewałam dzisiaj przyszła @ (((( Odpowiedz Link
aghatta1 Re: Wigilijne testowanie 22.12.05, 14:45 Nowa mamo jest jeszcze nadzieja dla Ciebie, póki nie dostałaś @. Odpowiedz Link
xkrynia Re: Wigilijne testowanie 22.12.05, 15:50 Ja mam dostać 24-26, ale się boję! Nie chcę jej! Test już zakupiłam, i strasznie korci... Powodzenia! Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Wigilijne testowanie 22.12.05, 16:39 ja na @ czekam 24 ale i chyba jej sie niestety znów doczekam,bo jest tak jak miesiąc temu buuuuu i własciwie bojkotuje te wszystkie testy,szkoda mi na nie pieniędzy lepiej na pocieszenia jakąś czekolade se kpupie no ale do soboty wszystko sie wyjasni. Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: Wigilijne testowanie 22.12.05, 19:20 Ja niestety testy miałam w domu, dlatego go zrobiłam. U mnie to 11 dzień po owulacji. Może rzeczywiście za wcześnie. Mam testy od Ewy. Były dołączone do testow owulacyjnych. Nie wiem jak bardzo one są czułe. Poza tym jestem bardzo przeziębiona i chciałam wiedzieć, czy mogę brać mocniejsze lekarstwa czy raczej wstrzymać się. A teraz i tak sama nie wiem. Jak w święta nie przyjdzie @ to będę testować po. Trzymajcie się. Odpowiedz Link
xkrynia Re: Wigilijne testowanie 23.12.05, 00:14 A ja głupia!!! zrobiłam dziś kolejny test -jedna kreseczka. Pre-Test, który wykrywa 6-cio dniową ciąże. 24 albo 26 ma przyjść @. Dzis ból piersi i brzucha... Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: Wigilijne testowanie 23.12.05, 08:47 Ja nie testuję. Trudno. Tak to przynajmniej mam nadzieję, że na test było za wcześnie. Jak przyjdzie @ to trudno. Brzuch mnie boli jak na @, więc chyba niedługo się pojawi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pimpus_79 Re: Wigilijne testowanie - udało się ;-D 23.12.05, 09:15 Kochane dz!iewczynki! Udało sie po 9 miesiącach od poronienia zobaczyłam od razu 2 grubaśne krechy!!!!!!!!! Szkoda tylko, że między mną a moim mężem właśnie przestało sie układać ;-( Tym nie mniej, życzę Wam zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia i żeby Św. Mikołaj przyniósł Wam pod choinkę nowe życie! Odpowiedz Link
aghatta1 Re: Wigilijne testowanie - udało się ;-D 23.12.05, 10:15 Pimpusiu to super gratulacje! Cudowny prezent dostałaś, z mężem raz lepiej raz gorzej, ale na pewno ta wiadomość zniweluje wszystkie złe sytuacje! Jeszcze raz gratuluję!!! Odpowiedz Link
kaja5 Re: Wigilijne testowanie - udało się ;-D 23.12.05, 12:38 Gratuluje!I nie martw sie, miedzy tobą a twoim meżem wszystko zacznie sie naprawiać.Maleństwo Was połaczy! Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Wigilijne testowanie - udało się ;-D 23.12.05, 13:28 Serdecznie GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! No cóz mężczyni... z nimi naprawde gorzej niz z dziećmi.Na pewno nie jest Ci łatwo ale głowa do góry zostaniesz mamusią!!!)) Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: Wigilijne testowanie - udało się ;-D 23.12.05, 16:05 Gratulacje. Ja niestety chyba dostanę @, ponieważ mam jakieś dziwne plamienia i bolą mnie jajniki(( Pozdrawiam Odpowiedz Link
xkrynia Re: Wigilijne testowanie - udało się ;-D 23.12.05, 16:26 Gratuluję! Ja dziś zakupiłam dwa testy... i strasznie korci, zeby zrobić. Ale sie powstrzymam do jutra. Ale nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona... ból brzucha i piersi jak przed @ i plamnienia. Powodzenia! Odpowiedz Link
xkrynia Re: Wigilijne testowanie 24.12.05, 06:04 Ja właśnie zrobiłam test-jedna kreseczka Wesołych Świat i powodzenia Wam! Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: do mnie przyszla wczoraj @ 25.12.05, 07:51 przykro mi Aniu w styczniu będzie lepiej zobaczysz Odpowiedz Link
mama-marty1 no i mam te swoje dwie kreseczki:))) 25.12.05, 07:54 Całkiem niespodziewanie,nie liczyłam na to bo se odpuscilismy.A tu taka niespodzianka na Wigilie))To jest moja 4 ciaża w czym jedna udana i mam córcie Marte.W czerwcu i sierpniu poroniłam i mam nadzieję,że ta Gwiazdka moja będzie szczęśliwa.W końcu dwa lata temu też zaszłam w ciążę i mam córe.Ale i tak się okropnie boje,ściskam Was i Wesołych Świąt Odpowiedz Link
ania800 Re: no i mam te swoje dwie kreseczki:))) 25.12.05, 12:52 Gralujuję!! i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze bo bedzie my zaczynsamy starania od stycznia Odpowiedz Link
olutek_m Re: no i mam te swoje dwie kreseczki:))) 25.12.05, 21:36 Mamo-Marty nie wiem czy mnie jeszcze pamietasz. Czasem do Was jeszcze zagladam. (troche z uzależnienia od tego forum BArdzooo sie ciesze, że sie udało!!! Gratulacje!!! Ściskam Was mocno!!! Odpowiedz Link
mama-marty1 Jasne,że Cie pamiętam:))) 26.12.05, 13:52 Olutku a co u Ciebie jak maleństwo,jak się czujesz i wogóle???A Ty chyba na majówkach jesteś o ile dobrze pamiętam.a poza tym serdecznie dziekuje choć zaczne się dopiero cieszyć po wizycie u gina.Buziaki i duzo zdrówka życzę** Odpowiedz Link
olutek_m Re: Jasne,że Cie pamiętam:))) 27.12.05, 09:45 U nas dobrze Byłam dziś na USG. Niuni (nie ma niczego podejrzanego między nogami) ładnie bije serduszko. Zaczyna mnie kopać... W sumie narazie to czuje łaskotanie Termin mam na Dzień Matki Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i Twoja dzidziunia będzie zdrowiutka Trzymam za to kciuki. Podobno jak się dziecka najmniej spodziewasz, wtedy ono się pojawia. Mi udało się zajść prawie 10 dni po planowanych dniach płodnych Buziaczki i pozdrowionka dla Was Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Jasne,że Cie pamiętam:))) 27.12.05, 20:00 Jej Olutku jeśli tu jeszcze zajżysz to Ci rdatuluje)).Pamiętam jak w pierwszej ciąży córcia zaczęła mnie kopac cos cudnego,na szczęście dziś nie kopie a za to szczypie i gryzie;O) .A termin porodu po prostu wspaniały)) Odpowiedz Link
sipilitka Re: Wigilijne testowanie 25.12.05, 13:31 wesolych swiat dziewczyny ja testowalam w wigilie. Zrobilam dwa testy i oba wyszly mi z druga blada kreska . I co?? nie wiem co to znaczy. jestem czy nie jestem w ciazy. Chociaz caly czas mam nadzieje ze jestem. Odpowiedz Link
monikarz Re: Wigilijne testowanie 25.12.05, 14:17 ja testowałam dzisiaj - wyszła druga kreseczka bladziutka - mam nadzieję, że to nie zmyłka - test powtarzam jutro Mam nadzieję, że będzie to najwspanialsze Boże Narodzenie w naszym życiu. Pzdrawiam Odpowiedz Link
ania800 xkrynia 25.12.05, 22:15 wiem że to głupie ale jakoś mi raźniej że nie tylko ja mam @ może w styczniu nam się uda ja już robię wyliczenia kiedy najlepiej Odpowiedz Link
edycia11 Re: xkrynia 26.12.05, 21:52 Grtuluje tym dziewczynom,którym się udało))) A pozostałam strającym się sily wytrwania Odpowiedz Link
xkrynia Re: do ania800 27.12.05, 19:04 wiem, że głupie i wiem, ze raźniej mi tez raźniej. Ja tez obliczam Wychodzi mi, ze największe szanase mam 4.o1, nie przepuszcze okazji Powodzenia Tobie! i reszcie oczywiście też Odpowiedz Link