Dodaj do ulubionych

klucie jajnika

19.01.06, 08:25
sluchajcie, co moze oznaczac klucie jajnika w 21 dniu cyklu? owu wg testu
mialam w 14 dniu, wiec nie wiem co to moze byc! czy ktos tak mial??
Obserwuj wątek
    • wrotka13 Re: klucie jajnika 19.01.06, 08:31
      Ja dzisiaj mam 22 dc i też mnie kłuje jajnik - lewy. Nie wiem co to oznacza,
      ale u mnie okaże się to 25 stycznia, bo wtedy testujęsmile
    • izak28 Re: klucie jajnika 19.01.06, 08:33
      Ja tak miałam, po owu kłuł mnie jajnik, miałam nadzieję, że coś się tam dobrego
      dzieje a tu nic, @ przyszła. Ale u mnie to się wszystko rozregulowało po
      poronieniu i mam już chyba urojone objawy ciąży przed @ smile)))
      • aghatta1 Re: klucie jajnika 19.01.06, 10:44
        Ja mam w tym cyklu dziwne pobolewania jajnika. Najpierw w owu (to normalne)
        później przez 4 dni po owu, a teraz 7 dnia znów go czuję i też nie mam pojęcia
        dlaczego. Nie wiem czy to nie jakieś urojenia już. Czytałam i objaw ciążowy to
        raczej ból jak na @, a nie ból jajnika. Sama nie wiem co myśleć.
        • aghatta1 Re: klucie jajnika 19.01.06, 10:45
          Wrotka ja też testuję 25. A czy po owu też Cię bolał, czy tylko dzisiaj?
          • kasia-1978 Re: klucie jajnika 19.01.06, 10:50
            moze to bedzie brutalne [ z gory przepraszam]
            ale mnie roznie pobolewa,w rozne dni , roznie przed i roznie po owu, torbieli
            nie mam, w ciazy tez nie jestem, moze tak poprostu jest... nie wiem
            • wrotka13 Re: klucie jajnika 19.01.06, 11:01
              Zgadzam się z Kasią, dlatego właśnie napisałam, że mnie też kłuje dzisiaj w 22
              dc, ale nie wiem co to może znaczyć. Jajniki bolały mnie w okresie
              okołowoulacyjnym przez 5 dni, fakt, że w 13 dc ból był bardzo intensywny. Temp.
              nie mierzę, więc dokładnie nie wiem kiedy była owu i czy najbardziej bolał mnie
              jajnik akurat w ten dzień. Czekam sobie spokojnie do 25 stycznia i mocno
              wierzę, że się udasmile
              • jeszczeniemama Re: klucie jajnika 19.01.06, 18:07
                Wrotka, ja też testuję 25. a dzisiaj mam urodziny (29) i jedyne życzenie jakie
                dziś pomyslałam, to 25 zobaczyć dwie kreski. Trzymajmy za siebie kciuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka