Dodaj do ulubionych

Obłęd!!!

27.02.06, 08:50
Mam dosyć 5 lat jestem z moim facetem i nic zero dzieci.Zaczełam leczenie ale
musiałam przerwac z braku kasy. Teraz sie boje zacząc bo nie wiem czy zawsze
bedę przy kasie.Przyszła do mnie dzisiaj kumpela z rykiem że jest w ciązy co
ma zrobić gdzie usunąc(mężatka ale nie skora do macierzyństwa).No i
siedziałyśmy jak takie pipy ja wyłam że nie mogę ona że nie chce tego
dziecka.Ta sytuacja mnie podłamała kompletnie.Jakie to niesprawiedliwe!!!
Obserwuj wątek
    • niesiek6 Re: Obłęd!!! 27.02.06, 09:06
      Tak właśnie to jest sprawiedliwosc na tym świecie!!!Jak bardzo chemy to sie nie
      udaje!Ja tez pragne dziecka w 10.2003 poronilam potem odkladalismy a bo kasa a
      bo praca a to moj M nie chcial i tak w kolko.Ostatnio sie dowiedzialam ze moja
      bratowa spodziewa sie 5 dziecka zachodzi jak tylko facet ja dotknie co ona nie
      wyprawiala z 4 dzieckiem dzwigala pila takie ilosci kawy doslownie hektolitry i
      rozne tam cuda teraz 5 jak tylko odstawila tabletki ma 38lat i zrobila badania
      prenatalne a moze"poronie"podczas badanian "a moze Mi usuna"jak chore .Jest juz
      w piatym miesiacu a mnie krew zalewa jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym i
      gadac takie glupoty ja bym jej ciaze natychmiast wziela i gdzie tu
      sprawiedliwość!Mosimy sie trzymac razem ja tez krucho z kasa ale jak teraz mam
      zielone światelko to nie bede czekac pozdrawiam i jestem z Toba tez mam chwile
      załamki ale potem powtarzam sobie ze mosi byc kiedys dobrze
      • sinema Re: Obłęd!!! 27.02.06, 09:45
        Też znam takich ludzi. Jak się leczyłam to lekarz nigdy nie podał mi 100 %
        diagnozy.Mam podejrzenie pcos. @ mam jak coś biorę na wywołanie ale i tak bez
        sensu bo bezovulacyjne(nawet z clo).Mąż mój ma małą ruchliwośc plemniczków brał
        L-karnityn (przytył 20 kg)i też mu sie odechciało.A wy wiecie dlaczego?
        • niesiek6 Re: Obłęd!!! 27.02.06, 10:16
          witam na poczatku tarczyca bo zle sie czulam wynik byl o.k robilam
          toksoplazmoze (po poronieniu)tez o.k lekarz nie wie na 100% tak jak u Ciebie
          podejrzewalismy brak owulacji ale pęcherzyki sa i pekaja teraz M robi wyniki
          nasienia kaze tylko czekac i probowac i przedewszystkim nie stresowac ale jak
          to zrobic narazie probojemy do lata bo gin stwierdzil ze po 1 poronieniu nie
          naleza mi sie badana na NFZ jak chce to moge odplatnie ale on odradza
          • sinema Re: Obłęd!!! 27.02.06, 10:35
            Ja sobie jakoś urozmaiciłam tą pustke zwierzetami mam 2 psy i rybki i jakoś
            leci.Mam 25 lat i pochodze z kujawsko-pomorskiego.Niby nam sie należy coś od
            NFZ ale jakoś nie widać aby ktoś coś dostał.Ja chodziłam po różnych lekarzach z
            nadzieją że sie uda a jak odmówili to już zaczęłam na zasadzie "po znajomości"
            i co sie dowiedziałam z NFZ nawala nie chcą przyjmować do klinik bo nie
            zabardzo maja za to płacone z NFz.
          • sinema Re: Obłęd!!! 27.02.06, 10:37
            Jeśli masz ochote zapraszam na gg 4612353
            • izak28 Re: Obłęd!!! 27.02.06, 10:56
              Dziewczynki, nie martwcie się, nie jesteście same. Ja poroniłam w listopadzie
              i od tego czasu też nam nic nie wychodzi. Biorę teraz bromek, mam monitoring i
              zobaczymy czy to pomoże. Ale żyję ostatnio w takim zawieszeniu, niepewności i
              stresie- i kółko się zamyka, bo się denerwuję, że nie moge zajść, a przez to na
              pewno się nie uda! No i oczywiście wszyscy dookoła radzą się uspokoic,
              wyluzować i nie myśleć obsesyjnie o dzidzi, tylko jak to zrobić ?!?!?
    • niesiek6 Re: Obłęd!!! 27.02.06, 12:28
      dopiero sie uporalam z gg moj gg5707504
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka