aneczka002 26.05.06, 11:43 cześć.. Jak dobrze pamietam to miałaś zrobić bete (czyt. na for. starania) i masz wynik? Jak sytuacja? bo nie moge nigdzie znaleść żebyś pisała coś na ten temat.. mam nadzieje ze @ dalej nie przylazła.. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 12:03 @ nie ma.. a wyniki będą po 15... jeśli będą... bo pani stwierdziła, że czekać trzeba 3 dni a w środe rano byłam, więc wychodziło by sobota, a w sobote nie pracuja... ja to tak wiesz, zrobilam zeby nie mieć złudnych nadziei.. i żeby móc iść na solarium przed kościelnym pare razy bo coś blada jestem... (chociaz przez to i tak przemawia nadzieja, ze los splatal figla po wypadku i cos bedzie yhh) a moj maz tez nakrecony i boje się, że będe musiala go rozczarowac... ale zobaczymy... zawsze jakby co jest czerwiec, potem lipiec sierpien no i juz wtedy bedzie latwiej bo bedziemy razem blisko siebie... dziekuej za pytasz... jak tylko bede znala wyniki to tak czy siak napisze Odpowiedz Link
aneczka002 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 13:42 ok więc czekam na wieści... i życze Ci zebys już nie mogła przed kościelnym iść na te solarium.. hihi najwyzej kupisz jakiś balsam opalajacy Powodzenia Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 15:18 mam wyniki... wynik pozytywny... pierwszy tydzien... jestem w szoku... naprawde... az musialam sie tej z laboratorium spytac czy dobrze widze... mam 31 mIU/ml Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 15:21 według norm 1 tydzien.. troszke dziwne no ale po moim wypadku to wszystko mozliwe chociaz mam obawy czy to nie pomylka bo ostatni raz intensywnie tulilam sie do meza 12 maja ... Odpowiedz Link
enno1 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 20:50 Marti, gratuluję. I to możliwe. Moja beta w 9 dni po owulacji wynosiła 34,81. Cieszę się i jeszcze raz gratuluję!!!!! Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 22:18 slicznie dziekuje enno nawet nie przypuszczalam, ze tak szybko do ciebie i innych dziewczyn dołacze... jeszcze aneczkeoo2 trzeba zwerbowac Odpowiedz Link
aneczka002 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:14 o RANY!!!!!!!! dopiero przecztałam to... ale super super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje Werbujcie mnie werbujcie hihihihihi zobaczymy około 9 czerwca Ściskam Cie mocno to jednak z mężem "na odległość" też moze sie uda... ojej żeby i mi się udało ŁAPIE FLUIDKI!!!!!! Odpowiedz Link
aneczka002 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:31 no ale tak naprawde to nie jestem za bardzo nastawiona ze sie uda bo miałam tylko jeną szanse test owu wyszedł pozytywny (beztyskusyjnie) 13 dc o 18 mąż przyjechał następnego dnia tj. 14 dc i przytulanko było ok 21.. i tak myśle że mam szanse 50:50 że się uda.. biore duphaston i czekam.. do @ (którą odpedzam od siebie) jeszcze 11 dni a mnie juz brzuch boli zapewne po leku.. piersi nabrzmiałe ale nie bolące (nabrzmiałe też po leku)... i jakoś nie mam dobrych przeczuć.. ale jeśli nie w tym cyklu to może w następnym a jak nie to mój mężuś będzie musiał jechac na badanie - choć ginka powiedziała że w naszym weekendowym małzeństwie "robienie" dzidzusia to ja gra w TOTOLOTKAhihi Ale zeby nie marnowac czasu na wszelki wypadek od lipca zaczniemy kolejny etap badań czyli on nasienie a ja drożnosć (czego trochę sie boje) GRATULUJE jeszcze raz Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:37 szczerze to mnie piersi nie bola i nie bolaly... brzuch nap cozatku strasznie no i dziwnie dretwialy mi konczyny... no i sie udalo no u mnie bylo tak ze owulacja wogole przesunela sie o 2 tyg franca tzn bardzo dobrze... bo jednak plemniki lukasza przertwaly i zaatakowaly pewnie dziewczyny wiec wierze, ze i wam sie udalo.. czego ci zycze z calego serduszka.. .bo zaslugujecie na to czekacie i chcecie tego maluszka... dlatego mam nadzieje, ze wam sie uda... Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:33 no widzisz może może... tlyko troche sie boje bo to taki wczesny etpa kujde ze tez nie poczekalam jeszcze miesiaca mialo by serduszko juz i wogole nie no mam nadzieje, ze bedzie dobrze bo musi byc... ano z mezem na odleglosc tez sie da szczegolnie jak sie zpaomni o kalendarzyku tempce i testach a poporstu z czystej ochoty wskoczy do lozka (moze byc innem iejsce) zycze ci malutenkiej fasoleczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z calego serca Odpowiedz Link