Dodaj do ulubionych

do marti_ka82 :)

26.05.06, 11:43
cześć.. Jak dobrze pamietam to miałaś zrobić bete (czyt. na for. starania) i
masz wynik? Jak sytuacja? bo nie moge nigdzie znaleść żebyś pisała coś na ten
temat.. mam nadzieje ze @ dalej nie przylazła.. Pozdrawiam
Ania
Obserwuj wątek
    • marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 12:03
      @ nie ma.. a wyniki będą po 15... jeśli będą... bo pani stwierdziła, że czekać
      trzeba 3 dni a w środe rano byłam, więc wychodziło by sobota, a w sobote nie
      pracuja... ja to tak wiesz, zrobilam zeby nie mieć złudnych nadziei.. i żeby
      móc iść na solarium przed kościelnym pare razy bo coś blada jestem... (chociaz
      przez to i tak przemawia nadzieja, ze los splatal figla po wypadku i cos bedzie
      yhh) a moj maz tez nakrecony i boje się, że będe musiala go rozczarowac... ale
      zobaczymy... smile zawsze jakby co jest czerwiec, potem lipiec sierpien wink no i
      juz wtedy bedzie latwiej bo bedziemy razem smile blisko siebie... smile dziekuej za
      pytasz... jak tylko bede znala wyniki to tak czy siak napiszesmile
      • aneczka002 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 13:42
        oksmile więc czekam na wieści... i życze Ci zebys już nie mogła przed kościelnym
        iść na te solarium..smile hihi najwyzej kupisz jakiś balsam opalajacysmile Powodzenia
    • marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 15:18
      mam wyniki... wynik pozytywny... pierwszy tydzien... jestem w szoku...
      naprawde... az musialam sie tej z laboratorium spytac czy dobrze widze... big_grin
      mam 31 mIU/ml
    • marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 15:21
      według norm 1 tydzien.. troszke dziwne wink no ale po moim wypadku to wszystko
      mozliwe wink chociaz mam obawy czy to nie pomylka bo ostatni raz intensywnie
      tulilam sie do meza 12 maja ...
      • enno1 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 20:50
        Marti, gratuluję. I to możliwe. Moja beta w 9 dni po owulacji wynosiła 34,81.
        Cieszę się i jeszcze raz gratuluję!!!!!
        • kropcia1 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 20:55
          gratulujesmile))
          • marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 26.05.06, 22:18
            slicznie dziekuje enno nawet nie przypuszczalam, ze tak szybko do ciebie i
            innych dziewczyn dołacze... jeszcze aneczkeoo2 trzeba zwerbowacwink
    • aneczka002 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:14
      o RANY!!!!!!!! dopiero przecztałam to... ale super super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Gratulujesmilesmilesmilesmile Werbujcie mnie werbujciesmilesmilesmile hihihihihi zobaczymy około 9
      czerwcasmilesmile Ściskam Cie mocnosmile to jednak z mężem "na odległość" też moze sie
      uda... ojej żeby i mi się udałosmilesmile ŁAPIE FLUIDKI!!!!!!
      • aneczka002 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:31
        no ale tak naprawde to nie jestem za bardzo nastawiona ze sie udasad bo miałam
        tylko jeną szansesad test owu wyszedł pozytywny (beztyskusyjnie) 13 dc o 18 mąż
        przyjechał następnego dnia tj. 14 dc i przytulanko było ok 21.. i tak myśle że
        mam szanse 50:50 że się uda.. biore duphaston i czekam.. do @ (którą odpedzam
        od siebie) jeszcze 11 dni a mnie juz brzuch bolisad zapewne po leku.. piersi
        nabrzmiałe ale nie bolącesad (nabrzmiałe też po leku)... i jakoś nie mam dobrych
        przeczuć.. ale jeśli nie w tym cyklu to może w następnym a jak nie to mój mężuś
        będzie musiał jechac na badanie - choć ginka powiedziała że w naszym
        weekendowym małzeństwie "robienie" dzidzusia to ja gra w TOTOLOTKAsmilehihi Ale
        zeby nie marnowac czasu na wszelki wypadek od lipca zaczniemy kolejny etap
        badań czyli on nasienie a ja drożnosć (czego trochę sie boje)
        GRATULUJE jeszcze razsmile
        • marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:37
          szczerze to mnie piersi nie bola wink i nie bolaly... brzuch nap cozatku
          strasznie no i dziwnie dretwialy mi konczyny... no i sie udalo smile no u mnie
          bylo tak ze owulacja wogole przesunela sie o 2 tyg wink franca wink tzn bardzo
          dobrze... big_grin bo jednak plemniki lukasza przertwaly wink i zaatakowaly pewnie
          dziewczyny wink wiec wierze, ze i wam sie udalo.. czego ci zycze z calego
          serduszka.. .bo zaslugujecie na to smile czekacie i chcecie tego maluszka...
          dlatego mam nadzieje, ze wam sie uda...
      • marti_ka82 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 11:33
        no widzisz może może... tlyko troche sie boje bo to taki wczesny etpa wink kujde
        ze tez nie poczekalam jeszcze miesiaca mialo by serduszko juz i wogole wink nie
        no mam nadzieje, ze bedzie dobrze bo musi byc... ano z mezem na odleglosc tez
        sie da wink szczegolnie jak sie zpaomni o kalendarzyku tempce i testach wink a
        poporstu z czystej ochoty wskoczy do lozka (moze byc innem iejsce) smile zycze ci
        malutenkiej fasoleczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z calego serca smile
        • aneczka002 Re: do marti_ka82 :) 30.05.06, 12:05
          nie dziękuję żeby nie zapeszyćsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka