groszkowa74 06.06.08, 16:40 Tam czytam, mysle ze chyba nie jeszcze, ale moze za krotko tu jestem. Co zrobimy milego dla pierwszej zagroszkowanej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pirania81 Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 17:31 "Co zrobimy milego dla pierwszej zagroszkowanej?"- Zgadzam się aby dla dodatkowego zmotywowania dla pierwszej, która otworzy ta puszkę z groszkami zrobić coś miłego Hmmm... a może by jakieś śpiewy "ku groszkowi" zacząć odśpiewywać wspólnie aby przywołać te nasze nieśmiałe bobaski;p Odpowiedz Link
justmaga Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 17:48 a ja jakos nie uwazam,ze pierwszej nalezy sie cos specjalnego.. w koncu to nie wyscigi... A kazdy nasz Groszek bedzie wyjatkowy i specjalny... Odpowiedz Link
bushko Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 19:06 Każdy groszek będzie cudem i będzie wyjątkowy)) I każdy należałoby uczcić tak samo radośnie i hucznie.... Ten ostatni też.... to pewnie będzie mój ;-/ Tak więc spieszcie się bo ja swojego nie mogę się już doczekać.... i chcę wszystkim postawić szampana z groszku)) Bushko. Odpowiedz Link
szczesliwiec Bushko;-[[[[ 06.06.08, 19:11 Bushko!!!!Brrrrrrrrrrrrrrr..... Bedę warczał na Ciebie!!!! Ten ostatni też.... to pewnie będzie mój ;-/ Odpowiedz Link
bushko Re: Bushko;-[[[[ 06.06.08, 19:16 Nie warcz na mnie ;-((( Co ja poradzę, na to że mnie się nie udaje....;-( A Ty jeszcze na mnie warczysz;-(((((((((((((( Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Bushko;-[[[[ 06.06.08, 19:23 Będę warczał!!!Brrrrrrr...... To że jeszcze nie masz groszka nie świadczy o tym,żebyś tak myślała.Młoda jeszcze jesteś i wiele życia przed Toba.Jak będziesz miała 70 ,możesz tak myśleć i pisać. Naprawdę nigdy nie zauważyłaś jak działają myśli i słowa na Ciebie??? NIE WIERZĘ !!!! Odpowiedz Link
bushko Re: Bushko;-[[[[ 06.06.08, 19:34 Buuuuuuuu! Wcale nie jest mi lepiej jak na mnie warczysz!!! I nie zmieni się to co myślę tylko dlatego, że tego nie napiszę! Odpowiedz Link
bushko Re: Bushko;-[[[[ 06.06.08, 19:35 I tak zrobiłam postęp bo nie napisałam, że u mnie nigdy się nie pojawi.... tego nie zauważyłeś, prawda? Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Bushko;-[[[[ 06.06.08, 19:40 Brrrrrrrrr.... Ale myślisz o tym.A to niedobrzeeeeeeeeee.... I skoro z góry zakładasz że:"...nie zmieni się to co myślę tylko dlatego, że tego nie napiszę!" TO TAK BĘDZIE. Odpowiedz Link
pirania81 Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 19:45 Zgadzam się, należy zmienić nastawienie ( łatwo powiedziać gorzej zrobić) Ja teraz przestałam liczyć, mierzyć tak skrzętnie. Staram się o zagroszkowaniu myśleć jak najmniej. Jestem teraz z mężem na etapie kupna działki, szukania projektu na domek i tego typu spraw i wiecie co... pomaga takie zajęcie myśli. Ważne aby nie popaść w paranoję... Odpowiedz Link
bushko Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 19:53 Tyle, że nastawienie trzeba zmieniać od wewnątrz, bo na zewnątrz to będzie tylko maska... Macie może jakąś cudowna receptę jak to zrobić??? Tak po prostu i już? Próbowałam, działa na krótką metę. Ja też jestem na etapie szukania działki... I co więcej wykupiliśmy (dopiero zaliczka) 2 tygodnie w Grecji... miało być Rodos, ale w końcu będzie Zakhyntos.... od 22.07 do 05.08.... Tak więc, odwracam swoją uwagę od przygnębiających myśli.... Bushko. Odpowiedz Link
justmaga Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 19:58 ojej to Groszek Twoj bedzie z Grecji.. Zazdroszcze wyjazdu. Ja sama wlasnie dla Groszkowego taty zalatwilam wize do Polski to przyjade wkrotce mu bursztynowy swiezop i dzicieline palajaca pokazac... A nastawienie sie zmieni.. To normalne,ze po kazdym zawodzie nastepuje pewien okres zalamania, ale pewnie im bedzie blizej owu tym bardziej te sily znow beda wstepowac.. No a jak Szczesliwiec zagroszkuje to jego bedzie groszek ostatni i zamknie sie forum... Sciskam Cie Busho mocno Odpowiedz Link
bushko Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 20:02 Hahahahaha no Szczęśliwiec, Ty groszkujesz ostatni.... hahaha teraz lepiej piszę??? Justmaga a to Twój M potrzebuje wizę do Polski????? Hm.... to skąd on jest....? na pewno nie z Unii... Bushko. Odpowiedz Link
justmaga Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 20:14 oj z Unii to on nie jest ale z miejsca gdzie bociany na zime leca... Odpowiedz Link
bushko Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 20:18 No kurcze, drażnisz moja pms-ową ciekawość.... Z Egiptu? Afryki, Bliskiego Wschodu??? Odpowiedz Link
szczesliwiec Wykres;-}}} 06.06.08, 20:19 Po zweryfikowaniu danych mój wykres wygląda tak: Odpowiedz Link
justmaga Re: Wykres;-}}} 06.06.08, 20:24 no i raczej nie bede wnikac co ten opad ma znaczyc Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Wykres;-}}} 06.06.08, 20:28 Dobrze wnioskujesz. Tak czasami też bywa:-}}}} Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Wykres;-}}} 06.06.08, 20:25 A to chyba baterie w termometrze siadają;-}}}} Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Wykres;-}}} 06.06.08, 20:30 A jakie to dziwne??? Gdy temperatura spada "opad" rośnie. To coś chyba nie tak???? Odpowiedz Link
justmaga Re: Wykres;-}}} 06.06.08, 20:51 a to juz Bushko musi zinterpretowac.. ale swoja droga jak opad rosnie to czy to wciaz jest opad?? Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Wykres;-}}} 06.06.08, 20:53 Nie to już nie "opad" już burzowy okres:-}}}} Odpowiedz Link
bushko Re: Wykres;-}}} 06.06.08, 21:46 Hmm jak opad rośnie to bardzo dobrze... dla nas. Bo wtedy jest więcej żabek dla boćków, które nam groszki maja przynieść... Tak więc opad musi być baaaaaaaaaaaaardzo duży))))))))))))))))) Odpowiedz Link
szczesliwiec Heee!!!! 06.06.08, 20:03 Jak Szcześliwiec zagroszkuje to dopiero będzie sensacja. Tu nie ma co żartować.Tyle się naczytałem i naczytam jeszcze że nidługo i ja zacznę liczyć swoje cykle.Tylko od jakich objawów liczyć???? Odpowiedz Link
bushko Re: Heee!!!! 06.06.08, 20:08 Bardzo chętnie obejrzę Twój wykres Szczęśliwiec.....))))))))))) Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Heee!!!! 06.06.08, 20:10 Uzupełnię tylko dane i udostepnię go napewno;-}}}} Odpowiedz Link
justmaga Re: Heee!!!! 06.06.08, 20:12 jak cie zacznie w krzyzu lupac to zacznij mierzyc temperature... choc tobie to i tak dobrze bo my za wszelka cene sie stramy,zeby plemnik wszedl do jajka a ty masz plemniki w jakach.. hmm Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 19:58 No całe szczęście ,że ktoś mnie poparł bo miałem już kupić sobie kaganiec. Bushko!!! A ja mam cudowny sposób a jakże. Wiem kto pomoże Ci zmienić nastawienie i myśli!!!! Odpowiedz Link
bushko Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 20:03 Kto lub co???????????????????? Odpowiedz Link
pirania81 Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 20:03 i bardzo dobrze Bushko robisz myślę, że nie ma uniwersalnej recepty i to takiej, która u każdego na 100% zadziała. Najważniejsze aby się starać nawet jeśli działa na krótką metę. Wszystkie tutaj bardzo pragniemy wreszcie zobaczyć te dwie kreski, dla wielu z nas to pragnienie dziecka jest pragnieniem pierworodnego/pierworodnej i to jest dodatkowa presja. Ale nie chodzi o to by zbzikować, aby nastawiać Nasze życie pod kątem zagroszkowania. Myślę, że jak zajmie się myśli, nawet na krótko, czymś innym to na efekty nie trzeba będzie długo czekać... 3mam kciuki Bushko BUZIACZKI Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 06.06.08, 21:11 Sluchajcie, ja nie myslalalam o groszkowaniu jako o zawodach, a raczej aby tego pierwszego groszka potraktowac jak dobry znak do dalszych zagroszkowan Czego Wam i sobie zycze, dzis 12 dc. Jutro do dziela!! Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Czy jest juz pierwszy Groszek na forum?? 07.06.08, 13:00 melduje dzień 13! sporo nas tutaj w fazie owulacyjnej dlatego krótsze i dłuższe nieobecności powinny być usprawiedliwione wczoraj bolały mnie jajniki, czyżby to owulacja sama się nakręcam, choć tempka niziutka bardzo (uzupelniłam w końcu wykres, zaraz sprawdzę czy go widać). ja już pierwszą owulację w tym cyklu wytropiłam w 9 dniu na podstawie śluzu no ale chyba się nakręcam walka o groszka trwa najlepsze ze ja sama nie wiem czy z tym PCO i torbielami ja mam owulacje, no ale może mam, a jak nie to ja już ją siłą woli przywołam Odpowiedz Link
szczesliwiec Napewno 13 dc ???? 07.06.08, 14:53 Viktoria!!!! Napewno 13dc tak jak pisałaś???? Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Napewno 13 dc ???? 07.06.08, 21:38 no u mnie ten pierwszy dzień jest ciężko zaklasyfikować, no ale w końcu nazwałam go pierwszym chyba dlatego że już nie mogłam doczekać się owulacji )) ale sobie kombinuje!!! Szczęśliwiec Ty to normalnie jesteś kochany człowieczek,że tak to wszystko ogarniasz. No i bardzo spostrzegawczy pozdrawiam Cię cieplutko!!! Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: Napewno 13 dc ???? 07.06.08, 23:30 Bushko ciesze sie ze jedziesz do Grecji )) Mam nadzieje,ze moj pomysl bedzie TYM owocnym czego ci zycze z calego serca!!! U mnie dzis 14 dc ale tez zauwazylam u siebie ze raczej 12dc cos sie dzialo tzn sluz byl inny i jakos dziwnie bylam podminowana.Dzis nic nie odczuwam wiec sama nie wiem czy juz po owu czy dopiero bedzie? Najgorsze ze ostatni cykl mialam dluuuugi i bez owu wiec teraz moze byc podobnie. Ale mialo byc o pierwszym Groszku na forum ) Wiec ja go tez wyczekuje i wypatruje codziennie.Juz nie moge sie doczekac ktora pierwsza otworzy ta puszke bo mam tak anadzieje,ze za tym pierwszym posypia sie nastepne!!! Odpowiedz Link