tomek.toms 05.05.04, 15:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=11613549&a=11613549 Jak w powyższym temacie. Może coś homeopatia doradzi ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Drożdzyca 05.05.04, 16:02 A to ten sam Tomek? :))) Pewnie cos doradza, jak przyjda, ja na poczatku wyraze zdziwienie... Skoro to drozdzyca, to czemu lekarz przepisal Ci antybiotyk, kotry dziala na bakterie, natomiast do powstania grzyba moze sie zkutecznie przyczynic? Sprobuj pomoczyc nogi w naparze z nagietka. No i ogolne zalecenie grzybiczne dr Jadwigi Gornickiej, wieeelkiego i zasluzonego autorytetu w dziedzinie medycyny naturalnej, trzeba jesc cebuli duzo (szczegolnie polecana jest duszona), ja swego czasu zjadalam pol kilo dziennie, i jogurt naturalny wiadrami. Odstaw cukier, bo drozdze go lubia. Wszelkie grzyby drozdzaki maja zwiazek z watroba, wiec warto o nia podbac troche. Nie twierdze bynajmniej, ze Cie wylecza te wszystkie oszolomskie zabiegi, natomiast na pewno wspomoga kuracje:) A homeopatycznie moze Ci bystrzejsi ode mnie zaradza, bo ja tu jestem pomoca medyczna i sprzataczka zaledwie 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
awinn Re: Drożdzyca 05.05.04, 16:57 Posluchaj porad Bianki i sprobuj Arsenic 200CH, 2 x dziennie przez 1 tydzien i daj znac. Odpowiedz Link
4dorcia Re: Drożdzyca 06.05.04, 11:16 Ja znam jeszcze preparat Albicansan D5 firmy Sanum. Był stosowany u mojej córci. polecam Odpowiedz Link