alinaw1 06.05.04, 20:59 Dziś moja homeopatka- przy okazji rozmowy o szczepionce- wspomniała o takim raporcie. Podobno jest w Internecie. Znacie adres? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinnna1 Re: Raport Philadelfia 10.05.04, 21:15 Zapewne chodzi ci o broszurę: "Decyduj w oparciu o informacje. Szczepienia ...druga strona" Patricia G.Gayman tłumaczenie Bożena Sławow To co ktoś znalazł pod nazwą raport Filadelfia (Bożena mieszka w Filadelfii, stąd może skojarzenie autorki tej kopii)to stara nie zredagowana wersja tej broszury i nie warto jej odszukiwać. Ma wiele błedów. Mam broszury wydane w wersji papierowej, mogę przesłać za parę gorszy kosztów przesyłki. Zapraszam na moją stronę www.nadzwyczajne-dzieci.org Karolina Odpowiedz Link
astria1 Re: Raport Philadelfia 11.05.04, 00:09 To już wim gdzie mam szukać :-)) Czy mogę Ci na priv podać dane ? i tam się dogadamy co do przesyłki ok ? pzdr Anna Odpowiedz Link
karolinnna1 Re: Raport Philadelfia 11.05.04, 11:19 Oczywiście, prześlę ci - podaję moj mail mikri@polnet.cc lub gg 5156960 Karolina;-) Odpowiedz Link