Dodaj do ulubionych

Awinn,Astria,Martini-proszę o pomoc

22.05.04, 12:28
Mam już te leki tzn.Tabacum i Ignatia 200ch.Jak zażywać tabacum,
to wiem. Ale co z ignatia?Proszę o pomoc!!!!!!
Obserwuj wątek
    • awinn Re: Awinn,Astria,Martini-proszę o pomoc 22.05.04, 13:06
      Tabacum 200CH jest na mdlosci jak nie pomorze do jakis trzech dni to musisz
      wtedy sprobowac Phosphorus 200CH. Lek Ignatia 200CH jest na ta depresje, ale
      teraz tego leku nie bierz az dopiero wtedy jak depresja powroci, nejlepiej ten
      lek dziala jak sie go bierze przed spaniem.
      • alexa30 Re: Awinn,Astria,Martini-proszę o pomoc 22.05.04, 13:28
        Dzięki za szybką odpowiedz.Jeszcze tylko napisz mi ile granulek i ile razy
        dziennie ignatia i jak długo?Pozdr.A
      • alexa30 Re: Awinn,Astria,Martini-proszę o pomoc 22.05.04, 13:31
        Sorry,to znowu ja.A tabacum to po ile granulek?
        • martini_very_bianco Re: Awinn,Astria,Martini-proszę o pomoc 22.05.04, 13:41
          jeśli Awinn gdzieś tam wcześniej nie napisał, że inaczej (nie wczytywałam się
          zbyt dokładnie:) ), to jedna dawka = jedna kulka. Pod język, rozpuści się sama

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatyczne
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
          • awinn Re: Awinn,Astria,Martini-proszę o pomoc 22.05.04, 14:03
            Jesli chodzi o kulki rozmiaru No. 40 (jest to podobny rozmiar do pieprzu) to po
            2 kulki pod jezyk. Jesli jest to maczek to 10 maczkow pod jezyk. Ja wole kulki
            albo krople (3-5 kropli). Kulki ktore ja uzywam sa zrobione z cukrozy (sucrose)
            i sa dobrze nasaczone. Ja mam swoja wlasna apteczke z okolo 1700 lekow, sam
            medykuje leki dla pacjenta. Pacjentowi podaje lek w szklanej buteleczce 10ml,
            krople 30% alc, lub kulki dobrze nawilzone alc. medykamentem, to jak pacjent
            siega po kulke do buteleczki to sa jeszcze mokre ;)
            U nas sa klasyczni homeopaci ktorzy podaja pacjentowi jedna sucha kulke w
            buteleczce i kaza brac ja 3 razy, rano, wieczor i rano i czekac miesiac lub 2 do
            nastepnej wizyty. Jeden pacjent opowiadal mi ze jego poprzedni homeopata dal mu
            dawke podobnie z jedna kulka, wiec poszedl on do domu wyciagnal duzy noz i
            probowal przeciac jedna kulke na 3 czesci :))) Wiec zeby nie utrudniac
            pacjentowi zycia logiczne jest to co robie.
    • martini_very_bianco Re: Awinn,Astria,Martini-proszę o pomoc 22.05.04, 14:29
      Alexa, jesli kupiłaś boirona, to to jest własnie ten #40.
      Krople w Polsce są jak najbardziej, natomiast łatwiej dostępne są kulki. Po
      krople apteka, o ile nie jest homeopatyczna, zazwyczaj dzwoni do hurtowni i
      trwa to chwilę dłużej.
      Mam nadzieję, że nie zamąciliśmy:)

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka