Dodaj do ulubionych

sikająca kotka

02.05.13, 11:48
Proszę, poradźcie, co mogę dać kotce, żeby przestała siusiać nam na łóżka i fotele? Zaczęła jakiś czas po pojawieniu się drugiego dziecka w domu, pewnie czuje się odsunięta, druga kotka też niespokojna. Okazuję jej czułość jak się da, ale problem nie znika. Zapomniałam zapytać naszego homeopatę, a teraz ma urlop. Zresztą może trochę głupio zawracać mu czymś takim głowę podczas jego totalnie obleganych telefonicznych dyżurów.
Obserwuj wątek
    • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 07.05.13, 01:23
      błagam, poradźcie coś, nie mam już siły ciągle wszystkiego prać:(
      • wiktor.online Re: sikająca kotka 07.05.13, 08:38
        Lachesis 30CH, 3 kulki rzuc do wody dla kota. Obserwuj skutek w ciagu 3 dni i po tym pisz. Kup tez Hyoscyamus 30CH, Nux vomica 30CH i Pulsatilla 30CH. Jesli pierwszy lek nie bedzie skuteczny to damy nastepny.
        • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 08.05.13, 00:20
          dziękuję bardzo, jutro kupię i będę obserwować:)
          • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 08.05.13, 00:23
            czy mogę to wrzucić do mleka? mam 2 koty i jak wrzucę do wody, to nie bede wiedziec, który wypił, a z mlekiem wypiłaby od razu
            • wiktor.online Re: sikająca kotka 08.05.13, 06:52
              Tak, mozesz wrzucic to do mleka
              • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 12.05.13, 00:14
                w czwartek dałam lachesis, od tamtej pory kotka nie sikała poza kuwetą. Zmiany, które jeszcze zauwazyłam, to jakby wycofanie, niby spokój wiekszy, ale wczesniej była pogodniejsza, ciagle za mna łaziła, domagala sie tulenia, teraz głownie sobie gdzies tam spała, a przychodziła o wiele rzadziej. Taka jakby wycofana, moze troche smutna nawet. No ale nie siura na szczescie. Mam podac jeszcze raz?
                • wiktor.online Re: sikająca kotka 12.05.13, 07:12
                  Lek nie powtarzaj az nie zacznie znowu sikac poza kuweta. Wtedy pisz
                  • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 12.05.13, 11:06
                    własnie nasikała niestety dzis rano. dałam jej znowu 3 kulki. co dalej? (jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc)
                    • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 12.05.13, 11:09
                      aa i jeszcze zanim nasikała, to sobie pomyslałam: "chyba juz minęlo działanie leku, bo zachowuje sie tak wesoło i przytulasnie jak wczesniej;)"
                      • wiktor.online Re: sikająca kotka 12.05.13, 17:22
                        Jak dalas te 3 kulki to teraz obserwuj dzialanie leku. Pisz za 3 dni
                        • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 14.05.13, 09:26
                          Na razie nie nasikała.Innych zmian w jej zachowaniu nie zaobserwowałam, no moze jest mniej namolna, jesli chodzi o pieszczoty. Mam to dalej podawać?
                          • drzewachmuryziemia Re: sikająca kotka 15.05.13, 00:46
                            nasikała niestety - znowu po 3 dniach. czy to działa czy nie bardzo? nie wiem, czy jeszcze podac.
                            • wiktor.online Re: sikająca kotka 15.05.13, 16:05
                              Dziala ale to trzeba kontynuowac. Pisz do mnie na poczte gazetowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka