brajan.147 26.10.04, 14:54 szukam i szukam i nic na ten temat. Czy macie może jakieś konkretne informacje na temat leczenia tej dolegliwości ,w jakim stopniu homeopatia może pomóc, czy teylko łagodzić czy może coś więcej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brajan.147 Re: hemoroidy 27.10.04, 08:42 dużo, ale co znaczy duzo? Łagodzi,leczy,hamuje rozwój, chodzi mi o to czy może znacie konkretne przypadki? Odpowiedz Link
akownik Re: hemoroidy 27.10.04, 09:30 nawet jesli ktos tu napisze,ze hamuje to dla ciebie i tak to niewiele oznacza,bo ty jestes inny niepowtarzalny.twoj przypadek dla homeopaty jest niezwykly i szczegolny.jesli chcesz by ktos sprobowal ci pomoc to daj sobie szanse i opisz choc objawy,jak juz nie mozesz isc do homeopaty.pozdrawiam Odpowiedz Link
brajan.147 Re: hemoroidy 27.10.04, 11:32 ciekawe skąd takie wnioski i na jakiej podstawie ?? Odpowiedz Link
jacekoczkowski Re: hemoroidy 27.10.04, 13:14 Moim zdaniem długoletniego doświadczenia popartego wiedzą. Odpowiedz Link
brajan.147 Re: hemoroidy 27.10.04, 14:30 To miłe że wieloletniego doswiadczenia ,i o to właśnie chodzi .Dobrze wiem iz lekarza powinno mieć się tylko jednego, ale opini innym doswiadczonych też warto wysłuchać ,i tylko o to mi chodzi .No ale cóż ,jeśli nie to nie Odpowiedz Link
akownik Re: hemoroidy 27.10.04, 16:16 opinii innych doswiadczonych mogles tu przeczytac.a twoja wypowiedz swiadczy o tym ze nas nie zrozumoales.to moja wina.dlatego odpowiem tak.nie ma ogolnej odpowiedzi na twoje pytanie.taka jest istota homeopatii.nie zna pojecia horoby.dotyczy ludzi i ch problemow,wyrazonych poprzez objawy a nie wydumana nazwe choroby,ktora to nazwanie prowadzi do sposobu leczenia.skad wiesz,ze twoja choroba nie nazywa sie stol z powylamywanymi nogami.gdy kiedys zadano pytanie kim /czym/jest budda,on odpowiedzial zaschnietym blotem na patyku. Odpowiedz Link
tomek.toms Re: hemoroidy 27.10.04, 16:37 Musisz poprostu ekspertom na tym Forum opisać w bardzo szczegółowy sposób objawy towarzyszące chorobie. Sprawdź podstawowe zasady homeopatii (w opisie Forum są) i tam będziesz miał o tym więcej napisane. Odpowiedz Link