26.10.04, 14:54
szukam i szukam i nic na ten temat. Czy macie może jakieś konkretne
informacje na temat leczenia tej dolegliwości ,w jakim stopniu homeopatia
może pomóc, czy teylko łagodzić czy może coś więcej
Obserwuj wątek
    • akownik Re: hemoroidy 26.10.04, 17:20
      w tej dziedzinie homeopatia moze duzo
      • brajan.147 Re: hemoroidy 27.10.04, 08:42
        dużo, ale co znaczy duzo? Łagodzi,leczy,hamuje rozwój, chodzi mi o to czy może
        znacie konkretne przypadki?
        • akownik Re: hemoroidy 27.10.04, 09:30
          nawet jesli ktos tu napisze,ze hamuje to dla ciebie i tak to niewiele oznacza,bo
          ty jestes inny niepowtarzalny.twoj przypadek dla homeopaty jest niezwykly i
          szczegolny.jesli chcesz by ktos sprobowal ci pomoc to daj sobie szanse i opisz
          choc objawy,jak juz nie mozesz isc do homeopaty.pozdrawiam
          • brajan.147 Re: hemoroidy 27.10.04, 11:32
            ciekawe skąd takie wnioski i na jakiej podstawie ??
            • jacekoczkowski Re: hemoroidy 27.10.04, 13:14
              Moim zdaniem długoletniego doświadczenia popartego wiedzą.
          • brajan.147 Re: hemoroidy 27.10.04, 14:30
            To miłe że wieloletniego doswiadczenia ,i o to właśnie chodzi .Dobrze wiem iz
            lekarza powinno mieć się tylko jednego, ale opini innym doswiadczonych też
            warto wysłuchać ,i tylko o to mi chodzi .No ale cóż ,jeśli nie to nie
            • akownik Re: hemoroidy 27.10.04, 16:16
              opinii innych doswiadczonych mogles tu przeczytac.a twoja wypowiedz swiadczy o
              tym ze nas nie zrozumoales.to moja wina.dlatego odpowiem tak.nie ma ogolnej
              odpowiedzi na twoje pytanie.taka jest istota homeopatii.nie zna pojecia
              horoby.dotyczy ludzi i ch problemow,wyrazonych poprzez objawy a nie wydumana
              nazwe choroby,ktora to nazwanie prowadzi do sposobu leczenia.skad wiesz,ze twoja
              choroba nie nazywa sie stol z powylamywanymi nogami.gdy kiedys zadano pytanie
              kim /czym/jest budda,on odpowiedzial zaschnietym blotem na patyku.
              • tomek.toms Re: hemoroidy 27.10.04, 16:37
                Musisz poprostu ekspertom na tym Forum opisać w bardzo szczegółowy sposób objawy
                towarzyszące chorobie. Sprawdź podstawowe zasady homeopatii (w opisie Forum są)
                i tam będziesz miał o tym więcej napisane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka