Dodaj do ulubionych

moje wrazenia po ...

09.12.04, 19:48
Bylismy w Gdansku u p. Izabeli Zaremby - Jaknowskiej. Dla mnie rewelacja.
Wiazyta trwala 1.5 godziny i nareszcie trafilam na kogos kto zadawal jakies
sensowne pytania - no z poczatku bylam w szoku, bo p. dr zaczela od pytania
czy ja bylam chcianym dzieckiem, na co nie umialam za bardzo odpowiedziec :) I
potem po kolei kiedy Alan robi kupe, jak spi, co jada, jak przebiegala ciaza -
mnostwo pytan zadawanych biegiem , bo Alan mial dosc i protestowal. Zapytala
nawet meza czy jest zazdrosny o mnie ... oczywiscie powiedzial, ze nie tak
bardzo.. hihi.. i czy od zawsze ma marmurkowe rece. No i wniosek koncowy -
Sulphur o ppotencji 1000. Pare razy sie upewnialam jak czesto to podawac i nie
chcialo mi sie wierzyc, ze tylko raz ta malenka kulke i tyle. Ma zniknac
katar, flegma a z czasem ma sie poprawic ogolny rozwoj psycho-ruchowy. Qrde -
tyle czasu szukalam - ale caly czas wierzylam, ze ktos sie znajdzie, kto
potrafi mnie wysluchac i posklejac wiadomosci o moim dziecku w calosc a co
wazniejsze, poradzic cos na to. No i znalazlam - jestem pod glebokim
wrazeniem. Dzisiaj na noc dam mu kulke - podobno ma mu pomoc przespac cala noc
- po 2 i pol roku bylby to cud....
Wiem troszke o Sulphur - roztwor siarki - i po mojemu ma mu to wyregulowac
watrobe, ale nie wiem do konca - jesli powiecie mi co i jak z ta watroba - to
juz pekne z radosci.
POlecam homeopatie wszystkim - i czekam na wyniki leczenia.
Pozdrawiam,
Aga
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: moje wrazenia po ... 09.12.04, 20:32
      Bardzo miłe wieści :)
      O sulfurze już pisałam, tu jest nawet sporkawo:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=16299266&a=16299266
      A poza tym jak wpiszesz to hasło w wyszukiwarkę forumową, to znajdziesz dużo
      więcej.
      • kubalan Re: moje wrazenia po ... 09.12.04, 23:15
        No tak - a ja wpisywalam Sulphur - skrzywienie zawodowe..
    • basia0299 Re: moje wrazenia po ... 09.12.04, 20:52
      Czy moglabym znac cene wizyty u Pani Zaremby-Jankowskiej? Bo może bym się do
      niej wybrała. Cena wizyty u dobrego homeopaty w Bydgoszczy jest dla mnie
      porażająca - 200 zł, za dwoje dzieci 400 zł.
      • beba2 Re: moje wrazenia po ... 09.12.04, 20:55
        Ujujuj...dałby jakąś zniżkę skoro dwójka naraz...bo go więcej u nas nie
        będziemy reklamować ! Niezły szantaż nie? Na pewno się przejmie :P
        Czy dobrze mi się zdaje, ze mówisz o dr K ?
        • basia0299 Re: moje wrazenia po ... 09.12.04, 21:19
          Tak, mówię o dr K., ale nawet te dwie stówy to koszmar. Dr O. w Wawie bierze 60
          zł!!! Już nawet kalkulowałam koszt wyprawy do stolicy - i tak wychodzi taniej
          od wizyty w bydgoszczy :(((
          • kubalan Re: moje wrazenia po ... 09.12.04, 23:08
            Wizyta kosztuje 100 zl- pierwsza, nastepne - 50 Zl. I moge dzwonic do niej w
            weekendy:)
    • kubalan Re: moje wrazenia po ... 09.12.04, 23:10
      Podalam magiczna kulke pol godziny temu .... i czekam z wiara...
      • monika_5 Re: moje wrazenia po ... 10.12.04, 07:47
        Moje dziecko też ma Suphur.Pozdrawiam.
        • kubalan Re: moje wrazenia po ... 10.12.04, 09:02
          I jak przyjal? Dawno mu podalas? Alan po podaniu spal raczej niespokojnie -
          budzil sie co 1 godz - 2 godz.
          • monika_5 Re: moje wrazenia po ... 10.12.04, 09:20
            zajrzyj do skrzynki
            • astria1 EEEEE ! dziewczyny !!! wnoszę prostest :-))) 10.12.04, 11:10
              nie uciekajcie na skrzynki coooo ? !!! :-))) zostanscie na forum :-)))

:-))

Powiedz a jak teraz Alan się czuje ? jaki jest ? wesolutki ?

pzdr :-)
              • kubalan Re: EEEEE ! dziewczyny !!! wnoszę prostest :-))) 10.12.04, 11:46
                OK, ok - Monika czytalam - dzieki.
                Alan na razie nie przejawia nowych objawow, jesli mozna tak rzec. Oprocz tego ze
                w nocy sie rzucal. No ale Sulfur ma mu pomoc takze w uspokojeniu emocjii, totez
                chyba dobrze - pogorszenie pierwotne??
                Lekarz dala nam Sulfur 1000 a potem mowila zeby wziac 200 a jak nie bedzie to
                1000 jest ok. Ale w Elblagu zapomnij o takich potencjach. I dostal 1000 - czyli
                wiecej i szybciej, czy sie myle???
                • very_martini Re: EEEEE ! dziewczyny !!! wnoszę prostest :-))) 10.12.04, 12:30
                  No i super, tylko jak podasz 1000, to już potem nie schodź przez jakiś czas do
                  200. Leki można zamówić w Sycowie www.jelinowski.pl/ , pewnie jakieś 10
                  zeta zapłacisz łącznie z kosztami wysyłki

16%VOL
                  22%VAT

• michall2 Re: EEEEE ! dziewczyny !!! wnoszę prostest :-))) 10.12.04, 14:54
                    roz
                • astria1 Hej... 12.12.04, 09:59
                  kubalan

Jesli chodzi o potencję CH 200 to zamówisz ją w każdej naprawdę aptece w
                  Elblągu. Zapytaj się czy posiadają w swojej ofercie CH 200 Sulffur a jesli
                  nawet nie mają to mogą spróbować sciągnć. Powtarzam dla apteki Ch 200 nie jest
                  kłopotem, ponieważ akurat z Boiron te potencje nie są problmem dla aptek. W moim
                  wejherowie w byle jakiej aptece zamówię rano a wieczorem odbieram :-)

pzdr
                  Anna
                  • kubalan Powinnam sie cieszyc?? 12.12.04, 17:44
                    Tak - wiem- pytalam sie. Ale podalam 1000, bo nie chcialam czekac a lekarz
                    mowila, ze 1000 jest ok - sama mi dala. Dostal w czwartek i jeszcze oczekuje
                    objawow. Katar sie zmniejszyl - co jest super, ale spanie, ktore bylo, lekko
                    powiedziawszy, kiepskie, przeszlo w stadium nie do wytrzymania. Budzi sie w nocy
                    kilkakrotnie i nie moze zasnac - drapie sie wszedzie. Przedtem tylko po brzuchu.
                    W dodatku przestal od czasu podania kulki spac w dzien, co powinno mu
                    teoretycznie pomoc przespac w spokoju kilka godzin w nocy pod rzad. Tymczasem
                    jak wyzej. Wedlug teorii POgorszenia pierwotnego powinno to wywolac moj
                    optymizm, tak?? Jako cos, co wylazi i nie wroci? Mam nadzieje.
                    • astria1 Re: Powinnam sie cieszyc?? 12.12.04, 18:21
                      kubalan wrazie wątpliwosci masz to szczęscie ze mozesz napewno do homeopatki
                      zadzwonic, w/g mnie zrob to najwczsniej kiedy mozesz poniewaz to Ona widziała
                      dziecko i przeprowadzała wywiad więc jest jej łatwiej Ci cos poradzić i ...
                      zaradzić - to taka moja delikatna podpowiedz dla Twego spokoju :-))

-
                      pzdr :-)
                      • kubalan Re: Powinnam sie cieszyc?? 12.12.04, 21:27
                        Jasne, ze dzwonilam - za to tez ja polecam, ze nie boi sie telefonow w weekend-
                        wczoraj i powiedziala, ze jeszcze jest czas - bo wczoraj byla dopiero druga doba
                        po podaniu - Alan dostal kulke w nocy w czwartek. No i czekamy. Ale lepiej mi,
                        ze moge to wszystko tu na pisac :).
                        • astria1 Re: Powinnam sie cieszyc?? 12.12.04, 23:49
                          kubalan napisała:
                          >Ale lepiej mi,ze moge to wszystko tu na pisac :).

Hehehehehe Ty tak się nie ciesz :-) za darmo tego tu nie czytamy :-)) pod koniec
                          leczenia wystawiamy faktury VAt ;-> :-))))))
                          • very_martini Re: Powinnam sie cieszyc?? 13.12.04, 11:57
                            Bez zniiżek dla studentów i emerytów, hehe.
                            Zniżki są tylko dla policjantów, a i tak nie wszystkich...

16%VOL
                            22%VAT

• kubalan Re: Powinnam sie cieszyc?? 13.12.04, 13:46
                              No to wdepnelam... Trudno zaplace, jak trzeba ...:)
                              • very_martini Re: Powinnam sie cieszyc?? 13.12.04, 13:53
                                Może być w naturze, ale ponizej 11% nie bierzemy. Beba najbardziej lubi reńskie;)

16%VOL
                                22%VAT

• kubalan Re: Powinnam sie cieszyc?? 13.12.04, 15:04
                                  I Bacardi zdaje sie.. A dla Ciebie wstrzasniete, niemieszane?? ;) Moje ulubione
                                  to Chile Wine - czerwone. No i Algierskie 11-letnie ale trudno dostac. Kiedy
                                  spotkanie?
                                  • barc36 Re: Powinnam sie cieszyc?? 13.12.04, 16:19
                                    Witam w końcu trafiłam na kogoś z elbląga.Szukam dobrego homeopaty w okolicy
                                    dla mojej córki alergiczki.Proszę napisz coś więcej.Cz ktoś ma dobre
                                    doświadczenia u tej lekarki.
                                    • kubalan Re: Powinnam sie cieszyc?? 13.12.04, 18:11
                                      No witam. Ja bylam w Gdansku bo w Elblagu nikogo nie znalazlam :(. Moje wrazenia
                                      przeczytasz powyzej. na razie czekam jeszcze na efekty - choc katar juz zniknal.
                                      Kaszel tez. Jak jeszcze zacznie spac...
                                      Tez jestes z Elblaga?
                                      • barc36 Re: Powinnam sie cieszyc?? 14.12.04, 20:18
                                        Tak jestem z Elbląga i miło jest w końcu spotkać kogoś swojego.Ja mam
                                        ograniczony dostęp do internetu więc moje odpowiedzi mogą być opóżnione[jak
                                        będę wpracy].Czy 1-sza wizyta kosztuje 50zł?POZDRAWIAM BASIA.
                                        • kubalan Re: Powinnam sie cieszyc?? 14.12.04, 22:50
                                          Pierwsza 100 zl - a nastepne 50 zl. Ale pani jest mila i pozwala do siebie
                                          dzwonic, nawet w weekend. Z tym ze pierwsza wizyta to nawet 2 godz. - w
                                          porownaniu do 10 min. w przychodni..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka