27.07.05, 07:22
czy można wyleczyć boreliozę homeo
Obserwuj wątek
    • akownik Re: Borelioza 27.07.05, 08:10
      Można,trochę to trwa.Idź do homeopaty.
      • paczula8 Re: Borelioza 27.07.05, 09:31
        byłam, dostałam Lycopodium, nie pomaga. Obecnie leczę się antybiotykami.
        Objawy: bóle stawów i głowy plus depresja. Leukocyty i neu poniżej normy.Już
        nie wiem co mam robić. W każdym razie dziękuję za zainteresowanie.
        • akownik Re: Borelioza 27.07.05, 10:17
          Myślę,że to nie są wszystkie objawy jakie masz.Poza tym bóle bólom nie są
          równe.Mają swoje modalności i inne cechy charakterystyczne.Lycopodium nie jest
          pierwszym lekiem o jakim myślę w przypadku boreliozy ani takim,którym tę chorobę
          leczyłem u mojego znajomego.Podałaś jednak za mało szczegółów.Gdzie mieszkasz?
          • paczula8 Re: Borelioza 27.07.05, 12:24
            Masz rację, to nie są wszystkie objawy, ale nie chciałam zanudzać. Objawy mam
            typowe dla tej choroby, oprócz w.wymienionych: nocne drętwienie kończyn,
            mrowienia itp, kłopoty z sercem (bije za szybko albo za wolno), osłabienie.
            Mieszkam w Warszawie.
          • mamajulci2 Re: Borelioza 27.07.05, 12:26
            Paczula czy wchodziłaś na forum o borelce (bo nie pamiętam;), znajdziesz tam
            mój post nt gabinetu Integrum oraz post nt leczenia naturalnego w borelce). Ja
            walczę też homeopatią. 4 miesiące brałam antybiotyki. Teraz jestem na smoczej
            krwi i vilcacorze - i czuję się gorzej niż na antybiotykach. Trochę mnie to
            przeraża.
            Pytanie mam też do Alkownik - powiedz jakiej długości terapii moge się
            spodziewać??? Wiem, że nie ma nic napewno, ale chciałabym wiedzieć czy mam
            przed sobą jeszcze 3 miesiące czy raczej rok??? Leczenie zaczęłam w marcu....
            neverending story........
            Pozdrawaim i trzymam kciuki. Dorota
            • paczula8 Re: Borelioza 27.07.05, 12:44
              forum przeglądam, bardzo ciekawe. Tobie życzę powrotu do zdrowia.
              • mamajulci2 Re: Borelioza 27.07.05, 13:02
                Też jestem z Warszawy. Może połaczymy siły? Masz jakiegoś sensownego lekarza?
                Ja oprócz Integrum chętnie skonsultowałabym sie jeszcze z jakimś homeopatą
                mającym pojęcie o boreliozie. Możecie mi kogoś polecić?
                • akownik Re: Borelioza 27.07.05, 14:31
                  U mojego znajomego leczenie trwało 6 miesięcy.Ale to nie ma nic wspólnego z
                  wami.U każdego jest inaczej.
                  Na początku sierpnia będę w Warszawie.Jeśli chcecie możemy się spotkać.Napiszcie
                  na skrzynkę gazetową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka