joasia81 11.11.06, 14:35 Jak stosowac u dorosłego???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuuska1 Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 11.11.06, 21:26 Pdałaś za mało informacji . Inaczej stosuje sie w stanach ostrych a inaczej stanach przewlekłych. Poza tym nie wiemy tez jak przebiega sama choroba. Odpowiedz Link
joasia81 Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 15.11.06, 09:06 Mój mąż ma ciągle katar odkąd pamiętam cieknie mu woda z nosa, rano kicha. Jest alergikiem. Podciaga nosem juz nie moge tego wytrzymac przez wiele lat leczył sie areozolami do nosa na sterydach i niewiadomo czym jeszcze. Nic mu nie pomaga!! Próbuje odbudowac śluzówkę kazałam mu wpsikiwac wode morską i kropelki dla dziecki też z wodą morska i witaminą B (Otriwin). Chciałam zastowoac homeopatie i takie kuleczki poleciła aptekarka ale jak stosować nie powiedziała. Może jakies inne propozycje???? Prosze o pomoc Pozdrowienia Odpowiedz Link
granna Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 17.11.06, 12:23 No cóz, alergii nie wyleczy sie na forum, nawet na zywo jest to skomplikowany proces, ale jeżeli chcesz to mozna spróbować 1 granulke codziennie, najlepiej rano. Poumon jest czyms w rodzaju antyhistaminantów, więc ma działanie zatrzymujące reakcje alergiczne, samej alergii nie leczy. Mnie osobiście nigdy nie pomagał, ale może jeśli to nie jest alergia krzyżowa to poskutkuje. Odpowiedz Link
tuuska1 Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 17.11.06, 12:34 Jego choroba jest przewlekła. Powinien prowadzić go lekarz homeopata ( leczenie to kilka lat), lub alergolog , jesli wybierzesz leczenie zwykłe. Mój syn oprócz homeopatyków zwyczajnie sie odczulał . Parę sezonów na trawy i zboża , a teraz na kurz. Odpowiedz Link