Dodaj do ulubionych

Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne

11.11.06, 14:35
Jak stosowac u dorosłego????
Obserwuj wątek
    • tuuska1 Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 11.11.06, 21:26
      Pdałaś za mało informacji . Inaczej stosuje sie w stanach ostrych a inaczej
      stanach przewlekłych. Poza tym nie wiemy tez jak przebiega sama choroba.
      • joasia81 Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 15.11.06, 09:06
        Mój mąż ma ciągle katar odkąd pamiętam cieknie mu woda z nosa, rano kicha. Jest
        alergikiem. Podciaga nosem juz nie moge tego wytrzymac przez wiele lat leczył
        sie areozolami do nosa na sterydach i niewiadomo czym jeszcze. Nic mu nie
        pomaga!!
        Próbuje odbudowac śluzówkę kazałam mu wpsikiwac wode morską i kropelki dla
        dziecki też z wodą morska i witaminą B (Otriwin). Chciałam zastowoac homeopatie
        i takie kuleczki poleciła aptekarka ale jak stosować nie powiedziała. Może
        jakies inne propozycje????
        Prosze o pomoc
        Pozdrowienia
        • granna Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 17.11.06, 12:23
          No cóz, alergii nie wyleczy sie na forum, nawet na zywo jest to skomplikowany
          proces, ale jeżeli chcesz to mozna spróbować 1 granulke codziennie, najlepiej rano.
          Poumon jest czyms w rodzaju antyhistaminantów, więc ma działanie zatrzymujące
          reakcje alergiczne, samej alergii nie leczy.
          Mnie osobiście nigdy nie pomagał, ale może jeśli to nie jest alergia krzyżowa to
          poskutkuje.

• tuuska1 Re: Poumon histamine 15 Ch Boiron pilne 17.11.06, 12:34
            Jego choroba jest przewlekła. Powinien prowadzić go lekarz homeopata ( leczenie
            to kilka lat), lub alergolog , jesli wybierzesz leczenie zwykłe.
            Mój syn oprócz homeopatyków zwyczajnie sie odczulał . Parę sezonów na trawy i
            zboża , a teraz na kurz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka